Home How Do I Study // OUTFIT

How Do I Study // OUTFIT

written by Natálie Kotková 22.4.2015
Jak se dnes máte? Také jste až po kotníky v knihách a papírech? Mám tu i nějaké maturantky? Já to mám tak, že už mi dochází zvýrazňovače a lípky, jako záložky. Prsty mám také ze všech těch zvýrazňovačů krásně barevné. Naštěstí mě tady v Anglii psaní assignments baví, takže mi ani nevadí nad tím trávit tolik času, dokonce si myslím, že tomu věnuji víc, než musím. Od studia tu ale přeci jen jsem, tak se mi to nechce odfláknout. I když bych pro vás nejraději natáčela videa a vymýšlela články! První essay o Marketingu na International Luxury Goods Market dopadla nad moje očekávání, tak uvídíme, jak to bude s touto. Ale tak psát o LVMH a luxury marketingu není vůbec za trest! Dnes doufám, že už dodělám essay o social media a vrhnu se znovu na všechny vaše úžasné komentáře, které jste mi napsali v narozeninové soutěži se ZOOTem. Už mám i printscreeny na památku!
Tento outfit jsme fotily s Julií, když nám po Velikonocích začaly zase hodiny. My s Julií bydlíme přímo na campusu a jelikož bylo krásně, a pořád i je, tak často chodíme na jídlo do parku k jezírku, které tu máme. Je to pohodový, jednoduchý look, který se mi hodí do školy. Triko mám z Kaotiko. Motiv této ruky mám ráda, protože má hlubší význam a nápisy na něm mluví za vše. Díky tomu je černobílá sportovnější kombinace ozvláštněná.  A dodává i trochu té surf atmosféry. Monochrone look jsem opěr “narušila” kabelkou z River Island. Moje jeany odtamtud už znáte a vy, co jste mě sledovali už v USA víte, že Conversky mám z New Yorku a jsou z kolekce ve spolupráci s Missoni (a já je budu nosit dokud se nerozpadnou!). Řetízek mám z Lindexu a brýle z River Island. Samolepku na notebooku mi dle návrhu udělali ve Skinbook a asi si v budoucnu objednám další, prostě se mi to líbí! Doufám, že vám tyto fotky a video dodají energii dokončit jakokouliv práci máte před sebou a nebo si od ní na chvíli na tu minutku či dvě odpočinete a nebo vás pobaví poslední fotka nebo poslední závěr ve videu (Julia opět ví, jak mě zachytit, jako minule s tou mouchou)! 

How’re you today? Do you’ve got a lot to do to school or work as well? I feel like I lived in the paper room because there’re paper and books everywhere! I just need to finish my assignment about social media and I hope it’ll be today. Actually, I like writing essays here in the UK because we’re always given really interesting topic. Therefore, I even spend more time working on than I need to. The feedback from the first essay about Marketing on the Luxury Goods Market was really pleasant. Well, I really enjoyed researching information about LVMH, Net-a-Porter etc. We shot this outfit with Julia during one of our uni days in the Park Campus where we both live so we often go there just to for lunch, brunch, breakfast or to chill by the small lake we have there. I’m wearing typical comfortable outfit. I fell in love with this t-shirt from Kaotiko as this hand has deeper meaning and the writing on it ? It’s just truly-true! I bought these Converse in New York and it is from the collection with collaboration with Missoni and I think I will keep them until they’ll be wearable! I just love the pattern! I added color to this monochrone look with this River Island bag. What I also do love is my sticker on the macbook from Skinbook where they can cut anything you wish! I hope this video will help you to get your things done or just to relax, smile (whatever) for a while during working on it! 
Nevím, co se mi na té květince nezdálo :-D…

2 comments

Anonymní 22.4.2015 at 12:03

moc krásná jsi 🙂 tvoje outfity jsou hezké 🙂
je to hodně těžké jít studovat do ciziny? to jsi musela umět perfektně anglicky?
tvoje příjmení je Kotková, to jsi nějak příbuzná s Pepem Kotkem a Ornellou?
minulý rok jsi pobývala v americe a ted jsi ve VB, kde se ti nejvíce líbilo a kde by jsi v budoucnu chtěla bydlet? hodně štěstí při učení 🙂

Reply
Nikola Mills 22.4.2015 at 18:11

nádherné fotky, moc ti to sluší 🙂 tričko je neuvěřitelně boží! achjo, narcisky mi připomínají Londýn, jak já bych se chtěla do Anglie vrátit, achjo!

>>> Nikola Mills

Reply

Leave a Comment