Home Fashion Show – DailyStyle for DOCA

Fashion Show – DailyStyle for DOCA

written by Natálie Kotková 25.4.2014
Včera jsem měla tu čest stát se jednou z modelek na DailyStyle for DOCA Fashion Show ve Fancy Prague. Vím, že tam bylo několik blogerek, které jistě mají své dojmy. Já je mám také, avšak z jiného pohledu :-). Tento článek je taková první ochutnávka fotek z backstage a prvních informací z akce!
Jsem si jistá, že se všem akce líbila stejně, ať už z pohledu publika nebo modelky. DailyStyle má totiž akce vždy na úrovni a s profesionální organizací. Po castingu jsme se několikrát sešly – abychom trénovaly choreografie a fittovaly modely DOCA. Poté byla v den akce na řadě generálka, líčení a česání.
Z modelů DOCA jsem byla a stále jsem nadšená! Ty outfity se nosily samy, byly pohodlné a do detailu perfektně sladěné. Byly to elegantní i extravagantnější modely včetně bot, doplňků a kabelek. DOCA si zkrátka vystačila sama. Přehlídka byla tentokrát pojatá trochu jinak. Mimo catwalk jsme totiž měly ve skupinkách nějakou scénku, která samotnou přehlídku oživila. Já jsem měla scénku, kde jsme fotily s holkami “selfie” (jsem doopravdy zvědavá, jak ty fotky vypadají). Poté jsem měla speciální scénku – na sobě jsem měla bílý plášť s nápisem “Sexy DOCA Cleaner”. Nastoupila jsem do ticha jakožto uklízečka s koštětem, která v tu chvíli, kdy začne hrát neodolá, odhodí plášť i koště a začne tančit. To mohlo být pro lidi překvapení 🙂 Následovalo defilé, potlesk a samotná akce, pro nás afterparty.
PS: Za zmínku stojí samozřejmě cupcakes, které neměly chybu a my je tam nenápadně ujídaly a nebyly jsme samy. Jsem si jistá, že žádné nezbyly.
A co jsem poté měla na sobě? Samozřejmě model DOCA! Černý kraťáskový overal, stylové černé kotníkové boty a zlatý náhrdelník. Mimo to jsem se zamilovala do “bomberu”, který jsem předváděla. Fotky z přehlídky dodám v následujících dnech. Teď mám pro vás fotky z backstage a samotné akce. Omluvte prosím kvalitu 🙂
Co říkáte na modely na fotkách? Líbí se vám DOCA styl? 🙂
s herečkou Míšou Doubravovou a make-up artist 🙂
Čekání než začne show
Organizátorka celé akce a Editor-in-chief in DailyStyle.cz !

Leave a Comment