Home Rozhovor pro auto.cz

Rozhovor pro auto.cz

written by Natálie Kotková 17.5.2014
Je to venku! Pamatujete si, jak jsem psala o rozhovoru pro auto.cz v rámci mého vítězství titulu Miss Motorsport? I když ano (tak máte speciální pochvalu!), a i když ne, tak právě ten dnes vyšel a vy si ho můžete přečíst! 
Popravdě, v rozhovoru jsme toho řekly mnohem víc, ale pan redaktor jistě ví, co raději na internet nedávat, aby to bylo pro čtenáře jejich serveru zajímavé (počítám, že to jsou muži, takže tipuji, že šlo převážně o fotky 😀 )! Hlavně také vybrat z našich obsáhlých příběhů to nejzajímavější  nebude nejlehčím úkolem. Kdo mě zná osobně, tak ví, že jsem neskutečně upovídaná a podle odpovědí pozná, že toto jsou vždy jen takové úryvky vystihující podstatu mých odpovědí. Jinak jsem moc ráda, že redaktor byl opravdu seriózní, protože kdyby chtěl, tak mohl použít hodně osobních informací, které jsme mu chtě/nechtě sdělily. Při rozhovoru panovala přátelská atmosféra, tak jsme si povídali bez zábran, jako by nás nenahrávali. K titulu jsem vyhrála skútra, tak se těším až ho budu mít doma a poprvé na něj nasednu! Stoprocentně vám o tom napíšu report, ehm, snad to skútr přežije! 🙂 Článek si můžete přečíst zde.

K mému outfitu? Přiznám se, nepočítala jsem s tím,
že nás budou takto fotit! Jinak bych se „vyfikla“ nejspíše lépe. Každopádně jsem
zvolila takovou tu klasiku. Černé high wasted legíny, černobílé volnější triko
a jeanovou košili. K titulu „Motorsport“ samozřejmě motorkářské kotníčkové
černé boty. Vše doplněno mou oblíbenou zlatou – zipy, řetízek, náušnice. Touto
kombinací se nikdy nic nezkazí a hodí se dle mého názoru do každé situace! A
high wasted kousky prostě nemají chybu a nesmí chybět v žádném šatníku!
                                                                                                                            všechny fotografie jsou od auto.cz
Jak jste na tom vy s řízením? Máte řidičák a pokud ne chystáte se? Mě řídit rozhodně baví a těším se až se naučím řídit i skútr, který jsem k titulu vyhrála! 
Mějte super sobotní večer!

Vaše Natalííí  

Leave a Comment