Home Vans US Open Week

Vans US Open Week

written by Natálie Kotková 8.8.2014

Vans US Open Of Surfing je jedna z největších událostí pro všechny, kteří sledují surfování, skate nebo BMX! Nejlepší na tom je, že se shodou okolností koná u nás v Huntington Beach! My byly u toho tak často, jak to jen šlo! Přece jen bydlíme pět minut od té pláže! Průběžně jsem naše zážitky natáčela a teď tu mám pro vás sestřih z celého US Open a doprovodných akcí a většiny aktivit, co jsme prožívaly! Začíná to prvními dny, kdy jsme se s novou podobou hlavní pláže seznamovaly a probíhaly tam různé kvalifikace do dalších kol. Video pokračuje úterním Surf City Night a návštěvou Volcom Party další den. Nejdelší část je z pátku, kdy je to na akci nejrušnější a my si udělaly typický US Open den i se snídaní a různými soutěžemi o ceny. Závěr je sobotní překvapivě nezapomenutelný koncert, kdy jsem si zatančila i se saxofonistou! Doufám, že se vám video bude líbit!
Sledovali jste US Open v televizi? 
 Do you want to know how we enjoyed the Vans US Open Of Surfing? This well known and also important event for all surfing-loving people was held in Huntington Beach so it was five minutes from our home – that is why we could take a part in Surf City Night, Volcom Party, Competitions and Concert! Watch my Vans US Open week video! Hope you will like it!



4 comments

Sasha 8.8.2014 at 7:10

Aa uplně mi ta Cali chybí :). Byla jsem pred dvema lety na US open, jeste mam myslim tricko, ktere jsem tam dostala. Je to uplne super a video je skvělé. A k tomu ta písnička <3! Nejlepší :).

Reply
Natálie Kotková 8.8.2014 at 17:27

To verim! Kdo to tu pozna nechce domu! 😀

Reply
Angelika LOVEyová 8.8.2014 at 20:21

úžasné video :))
OMG já chci taky tu podepsanou kšiltovku 😀 😀

užívejte a prosím stále přispívejte 🙂

Angelika

Reply
Natálie Kotková 10.8.2014 at 21:00

Příští rok příjeť!:D přispíváme, co to jde pro vás !:))

Reply

Leave a Comment