Home Some Like It Red ❤ // Outfit

Some Like It Red ❤ // Outfit

written by Natálie Kotková 30.1.2015
Dnes je to 17. den v Anglii! Zažíváme tady toho tolik, že ten čas plyne neskutečně rychle! Už cítím jako doma, a to hlavně díky lidem, které jsme potkali a celkově přívětivé a přátelské atmosféře na univerzitě i mimo ni. Seznámila jsem se s lidmi skoro “z celého” světa a čím více se seznamujeme tím více se na ně pokaždé těším, hlavně tedy v International Café. Dnes máme na příklad, s naší skupinkou nově příchozích “Erasmáků”, v plánu movie night a poté vyrazíme za ostatními do víru velkoměsta. Včera jsme s holkama šly na street dance, tak jsem naprosto nadšená, že je tu taneční tým s pravidelnými tréninky a to v podstatě dvě minuty od mého pokoje! Soutěžní tým už sice začal trénovat dávno, ale jsem si jistá, že mě i tyhle nezávislé choreografie budou bavit!
Máme za sebou také první týden vyučování a už teď jsem na další hodiny zvědavá. Předměty jsou pojaté zajímavou cestou a určitě si z toho odnesu hodně zkušeností. Někdy to bude náročnější, někdy kreativnější – ale důležité je – že to bude stát za to!
Hlavně jsem se tímto příspěvkem chtěla s vámi podělit o můj oblíbený outfit, který tu často nosím. A také z důvodu, že mi chodí hodně dotazů ohledně kousků v Erasmus příspěvcích – tak konečně, je tu outfit post! Dominantní je v něm samozřejmě šála. Koupila jsem si ji tady v New Look a jsem z ní nadšená, a to z několika důvodů – je oboustranná, takže se dá nekonečně kombinovat, je teplá, veliká a z úžasně měkkého materiálu! Ideální na místní počasí! Během focení se střídalo sluníčko, déšť, mraky a to neustále dokola. Z toho důvodu zde hodně využívám vrstvení. Tady konkrétně volné pohodlné triko, košili, svetr a samozřejmě kabát. Vše je červeného odstínu a trochu si pohrávám i se vzory. Vzhledem k tomu, že jsou na triku různé kamínky a aplikace, tak už nepotřebuji jiný výrazný doplněk. I když je triko i kalhoty černé, tak je dobré obměnit materiál a hned look vypadá jinak. Černou a červenou jsem chtěla trochu zjemnit a proto je kabelka a boty v béžové barvě.
Přeju vám hezký konec týdne a hlavně víkend! A kdybyste nevěděli co na sebe, tak si vzpomeňte na Anglii a zvolte třeba něco červeného!
❤❤❤
I can’t believe it’s been 17 days already! There’s so much going on every single day that the time goes by so quickly! I feel here almost as a local and that’s especially because all those friendly and nice people I’ve met! The more we know each other the more I’m looking forward to see them and hang out with them. Mainly in the International Café. I’ve met people from almost all around the world! With our “newbies” Erasmus group we’re planning to have another movie night together and than to meet the others in city centre so I’m sure it’ll be fun! Today I had a street dance training so I’m the most happiest person because it can’t be better to have dance group two mins from my room! Our classes at uni has started already and they’re pretty interesting so I’m more than excited to have the second ones! However what I wanted to do in this post was to share my favorite outfit I wear a lot in here! Especially the scarf from New Look! It’s so comfy, you can wear it in multiple ways and it’s just a blanket I need to stay healthy in this weather! The whole outfit is in shades of red color with black tee and pants. Just a hint – if you’ve more pieces in black try to mix the materials, it looks more interesting then. Also the layering is more than needed in here! I love to combine long, oversized black tee, shirt, sweater and coat of course. I chose the beige cross body and shoes to make the look more elegant. I hope you’ll have amazing Friday and weekend of course! 
Coat, T-shirt, Shirt – ZARA // Scarf: New Look // Pants: H&M // Shoes: ALDO

14 comments

S. 30.1.2015 at 8:10

Ty telefonní budky jsou skvělé jako pozadí. Anglické počasí je úplně ideální k vrstvení oblečení. 🙂

Reply
UltimateChic 30.1.2015 at 8:57

Úžasné fotky a především zvolené prostředí. Šála vypadá úžasně. Já si letos taky podobnou oboustrannou koupila v F&F a teď ji nosím pořád 🙂

Radu – UltimateChic

Reply
Katie Nováková 30.1.2015 at 9:56

Šálu mám stejnou jako ty a je úžasná, pro tento rok moje nejoblíbenější. 🙂 A tvůj outfit vypadá taky úžasně 🙂

Reply
Michaela B 30.1.2015 at 10:36

Ta předposlední fotka, kde se směješ je super! 🙂 Jinak outfit je parádní a i posty o erasmu. Příští týden se zrovna chystám podat přihlášku:)

Travel notes

Reply
Zuzi 30.1.2015 at 11:25

Skvelé fotky a ten šál je dokonalý. Držím ti palce, nech sa ti darí. 🙂

http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

Reply
Blonďavá Potvora 30.1.2015 at 11:48

Super fotky a ten šál je krásny 🙂

Blonďavá Potvora

Reply
Michaela 30.1.2015 at 12:20

Sluší Ti to Natálko 😉

Reply
Natálie Kotková 30.1.2015 at 13:20

Děkuju moc za úžasný komentáře! :))

Reply
Claudia Oleriny 30.1.2015 at 16:27

Ty budky na pozadi jsou nadherny a outfit taky, hlavne ta sala 🙂 ja stravila v lete pres 2 mesice v Anglii a bylo to super:)

ClaudiasNewLife

Reply
Verča 30.1.2015 at 16:36

Tak ta šálka je super! Taky jsem si letos pořídila podobnou. Moc si to tam užij a už se těším na další články a videa 🙂

Reply
Klaudi Ďuranová 31.1.2015 at 7:51

Outfit je skvelý, šálu ti chválim <3 Ja som si konečne síce nie takú akú som si predstavovala kúpila v Terranove.
Dijoun&Klaudi

Reply
Veronica´s life 3.2.2015 at 12:06

Outfit je moc pěkný, a ta šála je luxusní !:) Moc se mi líbí ta kombinace červené u těch telefonních budek 🙂

http://veronica-s-life8.webnode.cz/

Reply
Jana V 4.2.2015 at 12:10

ta šála je skvělá 🙂

Reply
Zuzi 7.2.2015 at 10:05

ten outfit je moc povedený 🙂

Reply

Leave a Comment