Home Lanzarote – Memories and Secret Place

Lanzarote – Memories and Secret Place

written by Natálie Kotková 13.3.2015

Video je tu! A na Vaše přání, je to z posledního dne na Lanzarote! Moc vám děkuji za všechny reakce, ať jste psali kamkoliv. Překvapilo mě, že většina z vás chtěla video takhle starší, ale o to větší mi to udělalo radost! Tak snad se vám bude líbit!
Na minulé články se můžete podívat zde, v sekci “Lanzarote“. Pro připomínku, jsem tam jela nafotit kolekci pro Trendsplant ČR a Trendsplant celkově. Také jsme to rovnou spojili s tím, abych si zkusila atmosféru Dreamsea Surf Campu. Konečně jsem se tak dočkala instruktora a profesionálních rad! Byla jsem tam já a zbytek jen kluci, ale to mi vůbec nevadilo. Mám staršího bráchu, takže jsem se cítila jako “princezna” a musím říct, že o zábavu nebyla nouze!
Poslední den jsme ráno fotili ještě nějaké fotky vily, ve které jsme bydleli, a poté nás čekala teorie k surfingu, než jsme šli s vlnami bojovat na vlastní pěst. Byla jsem rozhodnutá, že si prostě už na ten surf stoupnu a pojedu, ať to stojí, co to stojí. A… zadařilo se, několikrát! Celá nadšená jsem poté byla i během focení s Davidem pro Kitelement. Ty fotky jsou myslím docela povedené! Chcete je zítra nebo pozítří? 
Na druhou půlku dne si pro nás kluci připravili výlet, abychom poznali Lanzarote co nejvíc! Hlavně to byl můj poslední den, tak jsme chtěli z pobytu vytěžit co nejvíce! Z Famary jsme zastavovali na různých menších vyhlídkách, ale hlavní cíl byla Mirador del Río, odkud je nádherně vidět celý ostrov La Graciosa. Už jen cestou autem člověk ani nedutá, jak je pohled na Lanzarote nádherný, ale toto je jiná liga. Hlavně se mi líbilo, jak si lidé seděli v kavárně, která měla prosklené okno a mohli v klidu relaxovat a čerpat energii. 
Po Mirador nás čekalo překvapení. Nevěděli jsme kam jedeme, ani co nás čeká. Kluci zaparkovali auta kdesi v horách a pak jsme pak necelou hodinu pěšky. Asi nemusím říkat, že už ta cesta stála za to, výhled byl jak z National Geographic. To překvapení, které pro nás nachystal Leandro, mi vzalo dech! Říkal, že o tomto místě od jeho dědy a moc lidí o něm neví. Výhled byl na Famaru a na druhé straně na jakousi vesničku. Kluci pro nás připravili občerstvení a zbytek večera jsme jen pozorovali, jak se stmívá a celkově se mění barvy nebe. Celí “rozněžnění” jsme už jeli jen na rozlučkovou večeři. 
Ve videu jsem se snažila několikrát mluvit, ale vítr mě přemohl, takže většina mého monologu je vždy pár slov a konverzace jsou spíš z auta, kdy se mnou třeba David vtipkoval, že se nemám jak dostat druhý den na letiště. No, nakonec jsem (bohužel) odletěla a druhý si krásně zašla na zápočty.
Kdybych chtěla shrnout celé moje DreamSea & Trendsplant Lanzarote, tak to snad ani nelze! Za pár dnů jsme toho s klukama zažili tolik, že i teď mi vzpomínka na ně vždy vykouzlí úsměv na tváři. Už se těším, až s Dreamsea opět někam pojedu, a to na celý termín!
With this video I’d like to look back to Lanzarote! I was there before Christmas for a few days for photo shoot for Trendsplant Czech and Transplant. Moreover I was invited to join guys and under professional surfer try my surfing skills within DreamSea Surf Camp! You can read all the post in section “Lanzarote“. This post is about my last day i spent there. In the morning had surfing class and I stood up – several times – for such a long time!  We also took some pictures for Trendsplant and Kitelement. After the noon guys have prepared for a trip. The goal was to Mirador del Rio view! It was amazing! I couldn’t believe I really see the island as it is! However there was one surprise for us as well! Leandro took us to a secret place his grandma told him about. Not many people go there because they even don’t know about and it was really magical place! We had some delicious snacks and we were just siting and watching the sunset and its changing colors. It was such a wonderful saying goodbye to Lanzarote! Guys also invited me for a “bye-bye” dinner. During the whole time I spent in Lanzarote we had so much fun and I really recommend you to join DreamSea Surf Family as well because the memories are unforgettable! I can’t wait another camp with them!

5 comments

Skills of Art 13.3.2015 at 13:47

Video se mi moc líbilo, ale ty fotky!! O můj bože, jsou nádherné… muselo tam být krásně :-)) Skills of Art

Reply
Mária Hanzalíková 13.3.2015 at 13:59

Musel to byť krásny zážitok. Parádne fotky 🙂

Reply
A cup of Lucy 13.3.2015 at 15:27

Skvělý článek 🙂 A krásné fotky. 🙂

Reply
Blonďavá Potvora 13.3.2015 at 20:20

Tak tam to naozaj vyzerá nádherne 🙂 A video je super.

Blonďavá Potvora

Reply
Anonymní 14.3.2015 at 11:12

Jak to děláš,že máš tak nádherný vlasy? 🙂 barvíš nebo přirozená barva? 🙂

Reply

Leave a Comment