Home 10 Tipů na Last Minute Dárky – všeho druhu!

10 Tipů na Last Minute Dárky – všeho druhu!

written by Natálie Kotková 17.12.2015

Kdo z vás ještě nemá dárky, dárčeky, dárečky? Jak jsem na tom já, víte z minulého článku (zde). Ten dnešní by vás mohl inspirovat – co pořídit! Ať už něco sháníte na poslední chvíli nebo dokupujete poslední drobnosti, tak za kouknutí na tyto tipy nic nedáte, třeba vás něco zaujme! Většinu z těch věcí byste měli mít šanci koupit co nejrychleji, ať už online nebo v dostupných obchodech. Jdeme na to! Jestli budete chtít ještě poradit, určitě mi napište!:)


1. Měkké dárky. 
Fashion je moje věc, takže s čím jiným začít, že? Měkké dárky nikdy neuškodí a to myslím pro kohokoliv. Skočte určitě na ZOOT, tam vám dodají vše brzy a ještě teď to určitě stíháte! Navíc mají super kousky a nemusíte nikam moc chodit mezi lidi v přeplněných obchodech! Navíc, pokud zadáte na nezlevněné zboží “radostodthenattiness”, tak máte 15% slevu! Na můj další výběr “měkkoušů” je přímo TADY , na stránkách ZOOTu, stejně jako tipy dalších blogerek – Ejvi Freedom, Milkwoman, Anna Stránská, Dblog, The Aesthet a The Blondieverse. Takže se můžete inspirovat i u nich #stastneamekke!
Myslím, že třeba tyto kousky by se mohly vašim blízkým líbit! Já bych je hned brala! Hlavně je většina z nich ve slevě, kterých je teď na ZOOTu plno!


S kamarádkama jsme si vždy dávaly trička, která byla podobná, jakožto znak přátelství nebo taková oversized trika na spaní na doma s výstižným, vtipným nebo “deep” nápisem. Pokud sháníš dárek pro kámoše, tak ano, nejšťastnější bude asi z nějaké té flašky (dětského šampanského samozřejmě), ale takové důvtipné tričko u těch mých kamarádů několikrát také zafungovalo! Stejně jako u bráchy a taťky! Mimo ZOOT jsem našla třeba často i GATE. 

Maminkám si se hodí dát buď něco opravdu hezkého, nějakou halenku nebo třeba elegantní sukni. Já jsem ale opak a mamí dávám vždy něco s kočičkama, protože je má hrozně ráda a ona i tak roztomile vždy vypadá – to nejde jí koupit něco “na vážno”. Vždy tak alespoň jeden dáreček volím roztomilejší/vtipnější. Zkuste to také! Udělejte z mamči ještě větší krasavici. Vám zde ale ukazuji nositelnější věci :).

A co třeba ještě něco sportovního? Já jsem si zamilovala kolekci od Adidasu Stellasport! Skoro nic jiného už na sport nemám! Pokud máte ve městě nějaký A3 sport a podobné obchody, tak doporučuji koupit nějaký sportovní kousek od Stellasport! Já jsem měla na sobě kousky z kolekce tenkrát na Cosmo Pop-Up!
Boty
K měkkým dárkům zařadím i boty, protože vy z okolí Prahy a nebo, kdo ještě budete mít cestu do Prahy, se můžete zastavit ve Footshopu a sehnat tam perfektní dárek. Teniskománie mě nikdy nepřejde a myslím si, že nový pár takových Vans se určitě neztratí! Nebo třeba TYTO Nike jsou perfektní s vánočním motivem! Na fotkách jsou tyto:

2. Pandora. 
Musím psát více? Komu by se nelíbilo pod stromečkem objevit něco od Pandory? Hlavní myšlenkou je sdílení nejhezčích zážitků se svými bližními – a o tom Vánoce jsou, tak proč si to nepřipomenout  třeba hezkým přívěškem?
Určitě nesáhnete vedle pokud někomu z “něžného pohlaví” darujete tu krásnou bílou papírovou taštičku s růžovou mašličkou. Samozřejmě – ne prázdnou! Momentálně je v obchodech Xmas kolekce, ze kterých vám doporučuju tyhle kousky! Třeba ten sobík? Ideiální! Pokud ale chcete něco elegantnějšího, tak není problém! Vytvořila jsem i svůj Wishlist, s více kousky, na který můžete kouknout TADY (různé cenové kategorie!). 
Kde to vše sehnatSeznam obchodů poblíž vás jsou ZDE – jsou skoro všude –  v Českých Budějovicích, Liberci, Mladé Boleslay, Olomouci, Ostravě, Pardubicích, Plzni, Praze a Zlíně! 

3. Knížky. 
Kdo říká, že čtení je nuda? Na Martinus dodávají rychle a mají velký výběr!
Dobrá, já moc nestíhám číst zábavné knížky, spíš končím u látky do školy, vzdělávacích či inspirativních článků nebo si pročítám různé stránky na internetu. Ale hrózně ráda čtu nějaké příběhy v knížkách! Ještě jsem nepropadla čtečkám a podobně, i do školy si vše tisknu. V tomhle jsem stará škola. Takže si myslím, že správná volba knížky nikoho neurazí! Co třeba tyto best sellery? 

4. Kosmetika.
Třikrát, čtyřikrát – ano!
Stejně jako oblečení. Žádná žena neodolá voňavému krému, nové rtěnce, vyživujícím sérům na vlasy či pleť a zkrátka všemu z beauty světa! Najdete to ve všech drogeriích a většina věcí není zase tak drahá, takže je to skoro hřích nepořídit! Pro kluky? Co třeba holící strojek? A holkám a mamče třeba od Avonu tento krém? Úžasně voní a mají ho na Parfums.cz!

5. Parfémy, voňavky. 
To už toho člověka opravdu musíte znát, jelikož si jen tak na nějakou vůni znovu nezvyknou. Takže stačí koupit buď jejich oblíbenou nebo zkuste nějakou z těchto, které voní mě. Koupit je můžete online na Parfums.cz – ZDE – s rychlým dodáním! Nebo třeba, co takové štětce? Nebo třeba kulmu na vlasy? 

6. IT záležitost.
To se tedy týká hlavně online nákupy na Alze a Mall. Hlavně – tyhle věcičky jsou potřeba! Komu by se nehodila třeba powerbanka? Já mám přesně TUTO, která vydrží pět nabití a je teď ve slevě za 699,-! 

7. Designovky.
Každý z nás má nějaký svůj vlastní prostor, kde rád pobývá a ten si rád dělá hezkým, příjemným a útulným. To určitě i člověk, kterému děláte Ježíška. Tyto tipy se můžou zdát jako drobnosti, ale věřte mi, že s nimi radost uděláte – stačí skočit na ZOOT (stránku design věcí do bytu, pracovny atd.) – objednávky berou až do 23.12.! 

8. Zdraví. 
Na to se nesmí zapomínat! Pokud tedy nechcete dávat oblečení, knížky a vše vám připadá už ohrané, tak třeba takovým kokosovým olejem, chia semínky nebo speciálními čaji a kořením, dáte najevo vaší péči a pokud víte, že se ten člověk stará o své zdraví, tak bude určitě rád! Já bych byla! Skočit můžete třeba do dm drogerie, tam toho mají spoustu, pokud nevíte, kde to sehnat. Já ráda chodím do Sklizeno, Bio Obchod nebo online.

9. Poukázky. 
Ty řeší vše! Když si nevíte rady, co přesně by někdo chtěl, tak stačí koupit poukaz. Já akorát nemám ráda, že se tam píše hodnota. Takže bych to třeba kamarádce nedala, ale bráchovi zase jo, protože vím, že si třeba něco raději vybere sám a kamarádku raději pozvu třeba na véču, oběd nebo něco sladkého! Poukázky maí snad všude a online, takže opravdu rychlé řešení – třeba tady ZOOT, Footshop. Nebo co třeba vstupenku do kina, divadla nebo fitka? (Takový menší vtípek po Vánocích?) A nejlépe – co takhle jízdenku (wow – letenku) na výlet?
10. DIY! 
Amen, pro mě snad nejlepší varianta pro opravdu blízkého člověka! Mně přijde, že zajímavá koláž fotek ze společných zážitků, vytisklé fotky do alba s příběhy, triko s fotkou, ručně ušité povlaky na polštářky, na sedačku, záložky, pořadače, atd. – nikdy, nikdy, nikdy neomrzí! 
Třeba pokud nevíte, co koupit taťkovi, tak jeslti znáte jeho oblíbenou značku piva, stačí to takhle vtipně obohatit, jako jsem našla na Pinterestu!

To by byla ta desítka tipů, které byste ještě mohli stihnout koupit do Vánoc! Ale hlavně žádný strest, Vánoce jsou hlavně o pohodě a to, že vám třeba mamča upeče oblíbené cukroví, sejdete se spolu na zdobení perníčků, pouštění lodiček, zajdete na procházku nebo si třeba pustíte i ten film – tak to jsou ty momenty, které si budeme pamatovat a o tom Vánoce jsou. 
Pokud se budete stresovat, tak přijde Grinch a ukradne vám Vánoce. Ehm, vážně jsem to napsala? Ok, vážně už se na ty Vánoce očividně těším, to je jediné vysvětlení 😀 Snad si Vánoce užijete úplně nejpohodověji, co to půjde! 

2 comments

►Nadush 17.12.2015 at 10:04

Super inšpirácia ! 🙂
my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

Reply
Minau 21.12.2015 at 23:41

Naprosto skvělý post a super tipy!

Reply

Leave a Comment