Home MISS WORLD DIARY #1 – cesta do Washingtonu a balení kufrů

MISS WORLD DIARY #1 – cesta do Washingtonu a balení kufrů

written by Natálie Kotková 11.12.2016
Tímto článkem pořádně začínám pořádně s příspěvky už ne z příprav na Miss World, ale už pěkně ze samotného průběhu soutěže! Dnes je to tedy ještě trošku na přelomu, protože vám píšu o cestě a prvním večeru – jak jsem dopadla! Zmíním se taky o tom, co jsem si tak zhruba sbalila.
Balení bylo tedy nakonec trošku oříšek. Ve videu jste mohli vidět, jak asi tak vypadal náš obývák v noci před odletem – video je tady. Věci jsem si začala připravovat nějaký ten týden před odjezdem. Nosila jsem si vhodné kousky oblečení ze skříně do obýváku (mám totiž malý pokojík) – no a tak se to začalo kupit. Nemohla jsem totiž balit už úplně finálně, protože jsem čekala na různé šaty, pokyny co s sebou a dokupovala jsem denní elegantnější oblečení. Slipony a oversized trika jsem tentokrát nechala doma :D. Týden před odjezdem byla každý den nějaká akce nebo povinnost (focení charitativních šatů, Blogerka roku, otevířačka obchodu, natáčení charitativního videa,…) a tak jsem se k finálnímu balení dostala opravdu až večer před odletem. Až ten den jsem si vlastně koupila kufry. Ještě teď pociťuju bolest z toho, kolik stály :D. Věci jsem si myslela, jak je mám krásně natříděný a už si to do kufrů jen naskládám. Nakonec jsem teda balila celou noc, nespala a pak ještě měla malinko zpoždění s odjezdem a na letiště jsem jela s mokrou hlavou :D. Naštěstí jsem zjistila, že na tom byla podobně většina slečen a je to prý normální :D.
S sebou jsem tedy měla nakonec tři kufry. Když jsem koukala na fotky ostatních holek na letišti před letem na Miss World – se 7 kufry – tak jsem si říkala, co to všechno s sebou táhnou! Nebo, ono se to vždy využije, ale to už je asi fakt zbytečné, alespoň pro mě. Možná jsem tedy něco jako jejich “chudá sousedka”, ae přišlo mi, že toho mám asi tak akorát. Seznam vám asi přímo nenapíšu, ale to nejhlavnější, co se oblečení týká, tak výbava byla v následujícím počtu.
Krátké elegantní šaty a kokteljky – 14 (přibližně)
Sienne (3), San Verita Salon (2), Michaela Dúcká (1), PONER 2, ZOOT 1, vlastní z konfekce (Zara, Mango,…5+)
Dlouhé šaty – 6 plus dvoje hlavní na finále a návrhářskou soutěž
Ina Smejkalová 2, San Verita 1, Michaela Ducká (2), PONER 2 + 1
Boty na podpatku – přibližně 9 párů
Kozačky – 2 overknee
Tenisky– dvoje – zlatý ze ZOOTu, bílý z Footshopu
Kabát – pouzejeden, můj stoletý a oblíbeny”
Šperky – nespočitatelně mnoho náušnic, náhrdelníků od Olinky ze Šenýr Bijoux, která mě zachránila. Je to zkrátka anděl! Měla jsem slíbené šperky od jiné značky, ale bez zacházení do detailů to nevyšlo a pár dní před odletem jsem se setkávala s Olinkou.
Díků není dostatek, protože mně většina vyhověla a na poslední chvíli třeba Kristýnka Smejkalová šila dvoje šaty, protože jsem nakonec od PONERů neměla tolik, kolik jsem myslela a nebo ten Šenýr …
Kdyby vás to zajímalo víc, tak o tom pak můžu ještě napsat/natočit, ale ty šaty byly stěžejní. Nakoupila jsem i docela dost věcí na běžné nošení, ať jsem trošinku elegantnější.
Na letiště jsem pak měla speciální odvoz a doprovod a sešla jsem se tam s vedením České Miss. Přijela se za mnou po pátý hodině ranní rozloučit, popřát štěstí a řekli mi, že za mnou na finále přijedou! Jupí, takže tam někoho budu mít! Taky proběhl klasicky “photoshoot” s kuframa – a já samozřejmě nechtěla nic klasickýho, tak jsem si prostě na ně sedala a samozřejmě, že jsem sebou praštila o zem jak ta brambora 😀 ale hlavní je pak dělat, že se nic nestalo a šup na finální fotku 😀 .
OUTFIT:
tenisky – ZOOT , kabát, legíny – ZARA
Let proběhl naprosto “smoothly”. Letěla jsem Praha – Londýn, Londýn – Washington. Myslela jsem si, že budu dělat nějaká videa a fotky, ale ne. Krásně jsem oba dva lety zalomila a tak mi to celé přišlo neskutečně krýtké! Teda, pustila jsem si u jídla film, to zase jo!:D Hrozně se mi líbilo v Londýně, už to tam vypadalo vánočně ale HLAVNĚ jsem tam objevila Wagamamu! Hned jsem psala Julii (chodily jsme tam spolu v Anglii při Erasmu často). Vzala jsem si to s sebou a když jsem začala jsem jíst, tak jsem si uvědomila, že bych už měla jít ke gatu – a s tím přišel první nevyspalecký fail. Opomenula jsem ‘, že mezi nimi jezdí vlak a bude to trochu dýl trvat. Trošku jsem měla orosené čelo, ale byla to rychlovka a stihla jsem to tak akorát.
Ve Washingtonu na nás čekala uvítací skupinka s cedulí “Miss World”. To jsem moc nečekala, hned se o nás starali asi 4 lidi, vedli nás k pásům na zavazadla, potom na autobus a povídali si. Já jsem to tedy nečekala až tak, že jsem si musela odskočit se trochu po tom letu trochu hodit do reprezentativna a udělat něco s králičíma červenýma očima. S holkama jsme se bavily v pohodě hned. Potom nás tam natáčela nějaká média a potkala jsem se s Kristý z Miss Slovensko. Hned jsme se rozkecaly a probraly jsme vše, co se týká věcí s sebou, co potřebujeme, co nás čeká. Jak já byla natěšená!
Jak jsme projížděli všichni autobusem, tak z okna byl opravdu krásný výhled. Nic fotogenického v té tmě za jízdy, ale na oční oči perfekt. Říkala jsem si, jestli vůbec z Washingtonu něco uvidím :D. Ubytování máme na celou dobu pobytu naplánované dvoje – to první je v Hyatt Hotelu . Moc krásný hotel, pro mě klasický americký z filmů 😀 Hlavně díky obřímu vánočnímu stromečku u vchodu. Hlavně jsem přišla do pokoje a ještě jsem tam neměla spolubydlící. Holahej, poprvé tu mluvíme o Selině (Miss Germany) , která je boží spolubydlící a super holka – však o ní budu určitě ještě mluvit!
Jo a po první večeři – v 11. patře, s výhledem na Washington – jsme nějak s Kik potřebovaly doplnit tu energii nedospanou. Já jsem celé ty dva týdny předtím moc nespala s tím vším kolem. Tak jsme si zašly do gift shopu a koupily sladkosti a tríčo to remember this place 🙂 Na PayDay, Butterfinger a preclíky v čokoládě jsem se těšila! Připomíná mi to Californii a tu naší práci ve stánku!
To by bylo pro dnešek vše. Brzy vám snad přidám video z této cesty (je tam dalších pár takových travel momentů :D)! Jinak snad pojedu články, ale teď nás prý čeká nejnáročnější týden, tak jsem zvědavá. 7 dní to go! Hlasovali jste někde pro svou favoritku? Jestli pro mě, tak moc děkuji! Já nechci abyste si nemysleli, že nepostuju z lenosti. Je to vždy ze dvou důvodů – kvůli slabé WiFI (na té mi právě moc nefunguje Mobstar) a druhý je plný program a usínání u upravování fotek u počítače (Selina už má moje fotky a směje se mi 😀 ).
Posílám pozdravy z Washongtonu!

5 comments

Sandra Slušná 11.12.2016 at 11:52

Super clanek, krasny fotky jako vzdy!!! Ani nevis jak moc ti drzim palce… Jo a ty saty jsou vsechny naprosto bozi, fakt nevim pro jaky bych se rozhodla! 😉 A jidlo v letadle bych si taky nechala libit!
Preju ti krasnej 3. Advent,
Sandra / http://shineoffashion.com

Reply
Andrea Mokrejšová 11.12.2016 at 12:30

Nádherné fotky! Těším se na další. Držím ti moc palce, ale už jen dostat se tam, kde jsi teď, je neskutečné! Jsi prostě úžasná. 🙂
Andrea Mokrejšová

Reply
Alice 11.12.2016 at 16:48

Krásné fotky. Přeju hodně štěstí a držím palce. Hlavně si to užij, to je nejdůležitější 🙂 A těším se na další články.

Reply
Verča 12.12.2016 at 12:36

Jde vidět, že si to užíváš :-))

Reply
Péťa (Virtuální pokojík) 13.12.2016 at 22:13

Skvělé fotky, moc ti držím palce a snažím se i hlasovat. Ty by ses měla zkusit taky někdy vyspat. Je mi záhadou, jak můžeš pořád vypadat tak super, když vždy vidím na Instastories příspěvky, že vstáváš za dvě hodiny apod. Jsi prostě hvězda!

Reply

Leave a Comment