Home Záznamy z Miss World!

Záznamy z Miss World!

written by Natálie Kotková 27.12.2016

Ahoj, Miss World měla být vysílaná online a všechny jsem vás na to natěšovala. Píšu “měla být”, protože jim to nějak nevyšlo. Hodně z vás, moji kamarádi a rodina mi psali, posílali videa atd., že jim to ze začátku nešlo, nikde to nebylo dohledatelné a prostě se s tím trápili, nervovali a pak viděli až druhou půlku, kdy nevěděli o co vlastně jde a najednou byl vlastně konec. TAKŽE – pro vás, co jste neviděli začátek a chtěli ho vidět mám odkaz, kde můžete vidět vlastně celý přenos.

Je to klasicky na Youtube channelu Miss World – přímo TADY (část 5,6,7,8) TADY (část 8,9,10 – je to od top20 výběru) a TADY (část 11,12,13 – až do konce).  Je to na víc dílů, jsou tam i úvodní videa všech dívek – to je rychlopředstavení podle skupin. Ta naše se představuje zde.

Chtěla jsem vám to sem nasdílet, ať víte, kde to je a můžete se kouknout, jak to tedy probíhalo. Názory jsou různé :D. Jestli chcete vidět přímo mě :D, tak já nastupuju na začátku v bílé barvě a vycházím zleva (když sledujete video), jako první :). Užijte si sledování!

3 comments

TheEllizs 27.12.2016 at 21:38

Naty je možné někde dohledat tvoje celé talentové vystoupení na MW?

Reply
K. 28.12.2016 at 8:07

Naty!!!! 😀 😀 😀 https://www.youtube.com/watch?v=zVSNkDlLLA8 6:05 tn týpek s českou vlaječkou to je KDO???? 😀 Parádně jsem se teda zasmála takhle po ránu 😀 Jinak mi to přijde celkem nedotáhnuté, celé miss world. Nechtěla bys o tom napsat článek, jaké z toho máš ty jako účastnice pocity? 🙂 Jinak přeji šťastný vstup do Nového roku 🙂

Reply
Péťa (Virtuální pokojík) 9.1.2017 at 14:16

Bylo to docela hezké, i když jsem od toho asi čekala trochu víc. Na druhou stranu musí být fakt náročné zorganizovat něco tak obrovského. A mohla bych se zeptat? Vy jste si mohly vybrat, jaký budete mít účes, nebo vás připravil někdo, komu jste do toho nemohly mluvit? Protože jsem si všimla, že každá máte úplně jinak udělané vlasy. 🙂

Reply

Leave a Comment