Home Gala akce se Sarah Jessica Parker – Miss World #8

Gala akce se Sarah Jessica Parker – Miss World #8

written by Natálie Kotková 25.2.2017
Co mi na Miss World dělalo radost? Třeba tato událost, kam mě vybraly mezi pouhých 17 dívek ze všech soutěžících! Šly jsme tam jakožto zástupkyně Miss World. Byla to totiž významná akce. Proč?
To si takhle jeden den říkáte “Paráda, dnes budu odpoledne jen v posteli a dělat věci na blog.” Máte velice neupravené vlasy jen v culíku a jen co si lehnete do postele, tak přiběhne Jill (naše koordinátorka) “Je tady Miss Czech Republic?”. Tak na ní houknu z postele, že jsem tady. Pousmála se a řekla “ok, tak se chystej, dnes v podvečer jdeš v pár holkama na gala akci – vezmi si dlouhé šaty”. Aha 😀 Takže neupravená Naty jde najednou na nějaké gala? Ani jsem nevěděla o co jde, jen že tedy dlouhé šaty. Nevadí, to už jsem byla zvyklá, že jsem nikdy nevěděla, kam se jde :D.
Byla jsem moc ráda, že mě vybrali, ale bylo mi to na druhou stranu blbý, protože Selinu (spolubydlící) nevzali a ani Kik (Miss Slovensko). Takže jsem se nemohla tolik radovat. To ale hlavně kvůli tomu, že jsem měla něco kolem dvou hodin a opravdu jsem nevypadala “gala ready” :D. Hodila jsem se tedy do trysko módu a takto rychle jsem se snad nikdy nepřipravila. Konečně jsem také mohla využít nějakou dlouhou róbu. Měla jsem jich s sebou několik – dle instrukcí. Žádné jsem ale nevynesla, protože se nekonaly žádné události. Vybírala jsem mezi červenými od návrhářky Kateřiny Šmejkalové (ta mi šaty ušila za dva dny a ještě mi je poslala poštou z Brna, když mi Poner nemohl dát tolik, s kolika jsem počítala…). Nakonec jsem ale vybrala tyto zlaté ze Sienne. Na akci nás vezli autobusem. V něm jsem si všimla, že je nás opravdu málo, ale byly tam holky, se kterými jsem se už nějak znala, takže jsem byla ráda 🙂 . V autobuse nám řekli, o jakou akci se teda jedná.
Šlo o otevření prostorů MGM Grand Theatre. To byly pro Miss World důležité prostory, protože se tam konalo naše finále. A to naše finále byla úplně první show, která se tam uskutečnila! Nás tedy vybrali jakožto zástupkyně Miss World, které jsme tam měly soutěž reprezentovat a v podstatě házet úsměvy všude kolem nás :D. Byla tam televize, slavní hosté a důležití lidé z té MGM Group. Ty hlavně fungují v Las Vegas, kde mají hned několik míst. Toto je první mimo a pro ně velice důležité.  Tak byla pojatá i ta akce – vše velkolepé!
V autobusu nám tedy řekli, jak se tak přibližně máme chovat a že nesmíme být na mobilech a nic fotit. Prostě být dámy, ať si nás všimnou a reprezentujeme to tak, aby lidé chtěli třeba přijít i na finále. Vypadalo to tam jako v pohádce! Dokonce s námi šla i stále kralující Miss World, Mirela Lalaguna. Byla to její poslední oficiální akce za jejího kralování.
Na akci bylo kouzelné hlavně to, že to prostředí krásně doplňovala živá hudba! Umělce mám níže na fotkách. To bylo takových 5 minut, kdy nám řekli – tak, teď máte svou chvíli si pořídit fotky 😀 To bylo vtipný, jak jsme najednou všechny byly jako splašené – samozřejmě v ladies stylu :D.
Víte co bylo třešinkou? Ten skleněný lustr, co je za mým levým ramenem je z od nás z ČECH! Psal mi kamarád, který pracuje v Preciose (a poznala jsem ho tenkrát v Kalifornii v LA), že na fotce vidí jejich lustr, který do MGM dodávali! To je mi náhodička! Zlatí české ručičky.
Tady máte ještě několik fotek prostor – ta atmosféra tam byla opravdu jiná, než jsem na různých podobných gala akcích zažila. Bylo to klasicky trochu hektičtější, protože jsme musely někam stále chodit a fotit se a natáčet pro účely Miss World. Já do toho ještě potají natáčela na foťák, ale moc jsem raději neriskovala 😀 . Video už mám hotově, tak ho brzy čekejte. Předtím ale chci ještě dodělat NY video. Tak trpělivost poprosím :).
Zajímavé bylo, že prostory jsou hlavně tedy casinem. Přes to si to drží gala nádech a má tam obchod dokonce Sarah Jessica Parker! A pozor! Já jich tam viděla! Sice jsem si s ní “small talk” nedala, ale i tak mě to úplně rozzářilo 😀 Seděla tam v tom svém obchodě, dávala rozhovory novinářům a vypadala sympaticky. Ale bylo to asi 5 sekund 😀
Ta paní uprostřed nás je naše choreografka – strašně super ženská!
Musím říct, že jsem si to užila. Byly jsme tam asi 3 hodiny. Jak měli natočené a nafocené materiály, tak jsme jely zpět na hotel. Taková ta klasika a vlastně naše typická role na Miss World. Ale co, takhle to chodí a když to člověk nijak neřeší, nepotřebuje si tam hrát na hvězdu a smíří se s tím, jak to je, tak si to užívá náramně. Hlavně má z toho zážitky na celý život!
A…
… fotku třeba s Miss World ! 😀

6 comments

Anděla Hájková 25.2.2017 at 8:17

Moc hezký článek 😉 a podle čeho vás tam vybírali?

Reply
Michaela Kofroňová 26.2.2017 at 12:06

Mě naprosto udivuje, jaký nádherný výběr šatů jsi měla! :O Vždycky jen čučím a závidím 😀
Jsi krásná Natálko:)
http://of-goldbook.blogspot.cz

Reply
Marketa Frank 26.2.2017 at 14:08

Krásné fotky! Ty šaty <3

http://marketafrank.com

Reply
Lenka Koubová 26.2.2017 at 16:40

Jééj, to musela být zajímavá akce 😀 během čtení článku jsem přemýšlela, jestli jsi fotila na tajňačku, když si psala, že se nesmí fotit 😀

eLblog

Reply
Allexa 26.2.2017 at 17:33

Ta výzdoba je absolutně božská! Jinak lustr z čech, tak to je trefa 😀 Musíme se nějak proslavit, že! Tyhle články ohledně Miss mě hrozně baví a je supr že máš tolik fotek 🙂
http://www.allexa.cz

Reply
Denisa Šatalíková 7.3.2017 at 21:15

Nádherný fotky! 🙂

Reply

Leave a Comment