Home Outfit z Itálie – první ochutnávka Lago di Garda

Outfit z Itálie – první ochutnávka Lago di Garda

written by Natálie Kotková 19.4.2017
Na Velikonoce mě čekal kouzelný výlet – k Lago di Garda! Článek, spoustu fotek a video vám ještě teprve připravím. Nemohla jsem se ale dočkat a v autě jsem hned fotky upravovala a dávala do pořádku, jako divá. No a brzy se mi samozřejmě notebook vybil (už nevydrží, co to bývalo). Co jsem ale stihla je upravit fotky tohoto outfitu. To jsme takhle šli totiž na procházku do města (spíš městečka) a vznikly tyto fotky – neplánovaně outfitové.
 Nevím, jak se mi to povedlo, ale vše je ze Zary. 
Jen boty jsou Aldo a brýle Komono z Freshlabels.
Tyto fotky jsou focené v Malcesine, tam jsme měli hotel. Od něj to bylo blízko na stezku, která vedla hned k jezeru. Podél jezera je nádherná procházka – stezka je ideální na běhání, na kolo i třeba longboard (s opatrností na takové ty mini kamínky… ty pod kolečkama nechceš 😀 ). Jsou tam různá mola a vstupy do vody. Nějaká mola patří k hotelům, v podvečer se tam brána zavírá (ale vypadá to vtipně, protože je to molo a na začátku jsou vlastně jen dveře, které jdou obejít 😀 ale kdo by to dělal…) Toto molo bylo jedno z těch, na které vstup nebyl přímo ze stezky. Mně se ale samozřejmě zalíbilo ZROVNA TOHLE, tak jsem zabalancovala na pár kamenech a (doslova) si vyskočila udělat jednu fotku s hradem v povzdálí. Jak to tak bývá, nějak těch fotek bylo víc a voialà – zde příčina vzniku outfit fotek. Poslední dobou těch outfitů moc nebylo, spíš jen na Instagramu, tak jsem chtěla už něco dát i sem – plnohodnotně na blog.  PS: fotky s hradem mám tedy taky – ten je pro Malcesine totiž typický)

Já nevím, jak to máte vy, ale na dovolených/ při cestování volím outfity tak, abych v nich mohla být co nejlépe celý den a posloužil při jakémkoliv počasí. Většinou někde pořád courám, mám s sebou milion věcí, bundu na převlečení, jakožto vrstvu navíc při ochlazení, atd. Moc to nemám tak, že se nejvíc vyfintím, a to ani třeba na večeře. Vím, že hodně lidí se šňoří a je to hezké. Já to moc nepraktikovala ani na Miss World, natož na cestovatelský dovče :D. Toto jsem si třeba tedy vzala na jednu z večeří. Vždy jsme šli někam do města. V šatech, podpatkách a podobné výbavě bych si tedy pohodlně nepřipadala. Tyhle kousky jsou moje teď nejoblíbenější. Jsou zkombinovatelný v mnoha podobách a stylech. Já teď ráda kombinuji sportovní styl s trochou té něžnosti. Kombinovace těchto kalhot a košile to splňuje. Ty růže na košili naprosto miluju! Do batohu jsem tedy hodila ještě bundu, ale bylo příjemně a nebyla potřeba. Tu uvidíte v dalších postech. Ta košile je hlavně nositelná v mnoha situacích. Ať už k pohodlnějšímu outfitu, sukni nebo přes ní hodit nějaký bomber.
Už se těším, až bude v Praze počasí na to, abych si tyhle kousky vzala i tady u nás. Když jsme jeli domů, tak se cestou z Itálie do Čech prostřídala snad všechna roční období a skončilo to tady deštěm a předpovědí v radiu, že má být minus 9 stupňů?! To abych z krabice tahala opět zimní bundy! Pro ty, co to na Instagramu nepostřehli, tak jsem se nedávno stěhovala z našeho “sourezeneckého” bytu od bráchy. No a ještě moc nebyl čas si ty krabice vybalit :D. Je toho teď totiž docela dost, tak jsem byla za výlet do Itálie ráda. Odfrkla jsem si od všeho a teď se pustím zpátky do práce. (A taky zjistit, jak upravím ten vlog z tolika GB materiálu, který se mi ani do notebooku nevejde :D). Už se ale nemůžu dočkat až se na něj pustím a ukážu vám to! Na všechny vlogy vlastně, na které se snažím udělat čas už nějaký ten pátek.
Každopádně, příště jdeme dál s další dávkou fotek, tentokrát míň o oblečení (ale úplně to nevymažu, že?!:D) a víc o tom okolí a nějakých tipech. Mějte se krásně!

5 comments

Bobiknannie 19.4.2017 at 6:13

Krásne fotky a outfit tiež. Milujem Zaru, asi sa tam najčastejšie obliekam.

http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

Reply
Životem po italsku 19.4.2017 at 14:45

Moc pěkný outfitek! Malcesine je krásné město a spoelčeně s Gardou a Bardolinem ho mám z Gardy asi nejraději! 🙂

Reply
Ester Says 22.4.2017 at 14:32

oh, krásný místo!

Reply
Michaela B 27.4.2017 at 9:38

Jsem zvedava na dalsi cestovni fotky.Lago di Garda me z fotek laka cim dal tim vic!Jsem sice spis takovej mestskej typ,ale tahle priroda vypada nadherne! 🙂

Reply
Péťa (Čtení pod lavicí) 4.5.2017 at 10:10

Moc hezké oblečení, líbí se hlavně ta košile. Je opravdu kouzelná ♥ Jinak musím říct, že ta fotka s hradem za zády je prostě skvělá! Ta se opravdu moc povedla!
A souhlasím s tebou, co se týče toho, že je lepší být hezky v pohodlíčku. I v příjemném oblečení jde vypadat dobře a ty jsi toho důkazem! 🙂

Reply

Leave a Comment