Home 15 tipů na motivační knihy | + Outfit a Karel Gott |

15 tipů na motivační knihy | + Outfit a Karel Gott |

written by Natálie Kotková 1.6.2017

Toto jsem si nemohla nechat pro sebe. Dali jste mi totiž na Instastories takových tipů na motivační čtení, že se ten list bude hodit určitě i vám! Včera jsem byla po celém dni a akci (natáčení pro FashionTV) taková nějaká unavená, že jsem měla strašně lenošivou usínací náladu, i když jsem věděla, že by bylo lepší posunout jinou prácičku kupředu. Upravovala jsem tyto outfit fotky a po jídle, videích a mini šlofíku jsem se vás optala na Instastories, jestli nemáte tipy na nějakou super motivační knížku. No a vy jste úplně skvělý a začali jste jich psát tolik! Nějaké knížky se opakovaly, nějaké jsem znala a k některým jsem dogooglila autory a připsala trochu infa, o čem ty knihy jsou. Dohromady jsem tedy vybrala top 15 knih. Ne, že bych je četla, ale vybrala jsem je podle anotací na internetu :D.

#TheNattinessLook

Bunda: ZARA / Šaty: x let staré od kamarádky / Boty: ZOOT / kabelka: ALDO

  1. Továrna na sny od Anie Songe!
  2. Pohádka o ztracené krajině – Radvan Bahbouh (cesta za nalezením vlastního potenciálu)
  3. Nastavení mysli – Carol Dweck (podložené psychologickými výzkumy)
  4. Som idealista (kniha plná motivačních citátů)
  5. Moc přítomného okamžiku – Eckhart Tolle (o duchovním osvícení, prý složitější čtení, “Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. “) 
  6. Bohatý táta, chudý táta – Robert Kiyosaki (ukázání rozdílů mezi smýšlením bohatých lidí a chudých lidí, důležitost finanční gramotnosti v dnešním světě)
  7. Čtyři dohody – Don Miguel Ruiz ( průvodce osobní svobodou skrze moudrost starých Tolték, pomocí emocí/pocitů)
  8. Nejbohatší muž v Babyloně – George S. Clason (správný pohled na ekonomiku a osobní finance)
  9. Jedna trefa stačí – Randal Lane (o mladých miliardářích internetového věku, o Tumblr)
  10. Mnich, který prodal své Ferrari
  11. The Artist’s way –  Julia Cameron (k podpoře kreativity)
  12. Zjednoduš svůj život – Bil Hybels (kroky k úklidu duše)
  13. Úterky s Morriem – Mitch Albom (o životě a smrti)
  14. Katy Yasha – od ní knihy Můžeš vše, co chceš; Jednosměrná jízdenka; Deset přání
  15. Laurent Gounelle (od něj knihy prý takové neuropsychologie psaná příběhem)

Já ještě mám ráda pana Duška a pouštím si videa na Youtube, tak to můžete také zkusit. Plus spíš čtu články na First Class, Forbes atd.

O  akci jen stručně. Outfit je popsaný výše. Včera jsem moderovala reportáž pro FashionTv z tiskové konference k včerejšímu koncertu pana Karla Gotta.  Ta tiskovka se konala na prostoru velkým jak dvoulůžková postel, uprostřed stál u mikrofonu Mistr a kolem trilion novinářů. Trvalo to chvilinku a hned jsme museli místnost opustit. Já ještě stihla rozhovor s paní Pilarovou. Venku jsme pak točili stand upy a rozhovor ještě třeba s Ondrou Rumblem. Jak to vypadalo, jsem dávala na Stories. Mohli jste si tak udělat obrázek o tom, být světová celebrita nebo jak byste to zvládali vy. Pohodička to zkrátka není a já před panem Gottem opravdu smekám. Je to zkrátka jedinčná legenda = fenomén.

 

Leave a Comment