Home Uvěznená v jednom outfitu

Uvěznená v jednom outfitu

written by Natálie Kotková 18.9.2017

Jo, název je trochu s nadsázkou, ale je to v podstatě pravda. Jak jsem psala v předvčerejším článku – do Stockholmu se mnou nepřiletěl můj kufr. Zžila jsem se tak s realitou, že tři dny ve Švédsku budu nosit to stejné a koupím si jen tu drogerii a kosmetiku. Takže vám tady představuji takový double – look, který už navždy budu mít spojený s touhle cestou. Je to městský pohodový outfit a airport look v jednom :D.

#TheNattinessLook

košile: ZARA // jeany: Diesel // batoh: Trussardi Jeans z Answear.cz // Converse // brýle: Reserved

Je to čistě outfit post, takže se nebojte žádných dlouhých příběhů. Jen něco málo o těch kouskách. Košile je ze ZARY a naprosto ji doporučuji na dny, kdy chcete oblečení, které na sobě skoro nepociťujete. Je z lehkého materiálu a krásně vzdušná. Tenhle vzor je teď na všech druzích oblečení, takže s tím určitě nešlápnete vedle. Spíš je to takový aktuální must-have. Na stranách má šněrování, takže je i takhle rafinovaná :). K té rafinovanosti miluju nosit krajkový podprsenky, které čas od času vykouknou a outfit zpestří. Jeany mám z Dieselu z kolekce #JoggJeans. Ta hlavně komunikuje to, že jsou to nejpohodlnější jeany na cestování. Mají víc střihů a já jim musím uznat za pravdu. Měkčí jeany jsem snad nikdy neměla. Conversky jsou zlatá jistota a batoh nosím teď furt. Připadá mi, že je bezedný :D. Všude, kde to šlo potřebuji pracovat a upravovat videa apod. Nutností je teda nosit notebook s sebou. Jsem ta věčný batůžkář, ale tenhle batoh vypadá skvěle a hodí se ke všemu, co nosím. Win win.

No, ještě že bylo krásně. Měla jsem tedy přes to ještě svetr, ale kdyby pršelo, tak by to byla asi jiná sranda :D. Takže pokud se vám něco z tohodle líbí, tak skočte určitě do obchodů. Nebo vám to někdy prodám na Instagramu, až budu třídit po čase šatník.

Mějte se krásně!

1 comment

Caroline 21.9.2017 at 16:16

Pozitivní jako vždy a já mám zase díky tobě milionkrát lepší den.⭐️

Reply

Leave a Comment