Home 3 looky z Panamy – alternativy i na podzim

3 looky z Panamy – alternativy i na podzim

written by Natálie Kotková 17.10.2017

Zdravím vás moji drazí! Už jsem zase doma v Praze – a to v pracovních/ studijním nasazení. Články a video z Panamy určitě budou, kdy mám dnes pro vás článek s 3 looky, které jsem tam vynesla. Jen s tím určitě to není úplně určité :D. Poslední den v Panamě se mi totiž znovu vypnul Macbook a nefunguje. Měla jsem tam fotky a videa z prvních dnů, tak snad se to zachrání! Do té doby mám tady ty outfity! Nekoukejte na to, že je u nás zima. Třeba ta první košile vypadá skvěle i ke kalhotám. Stačí kousky navrstvit, obléci přes to kabát a je z toho i podzimní outfit. Přeci je o dobré umět jednu věc nakombinovat hned několikrát.

První look je můj oblíbený. Potiskovou hedvábnou košili jsem si vzala na druhý den fashion weeku. Chtěla jsem se držet jednoduchosti a řešit hlavně to, aby mi nebylo venku horko a uvnitř zima (tak to tam bylo). Je krásně prodlouženě a jednoducho střižená, že jsem se v ní cítila pohodlně. Určitě si pro ní do Zary skočte! Pyjama trend je stále v kurzu!

Za doplňky jsem měla hlavně choker s hadem, který mám z NaKeD. Klasickou svou kabelku, kam se vejde vše potřebné a culík (nechtěla se mi mýt hlava) :D. Vše jednoduše a přesto zajímavě! Určitě tuhle pyžamovou košili budu nosit i v zimě či na podzim. Pod něj si můžu vzít nějaké triko/tílko, kalhoty či sukni s punčochama  a přes to hodit třeba leteckou bundu nebo prodloužený černý kabát. Variacím se meze nekladou!

#TheNattinessLook

košile: ZARA // podprsenka: Bershka // boty: AW Lab (nově na Chodově a Černém mostě) // choker: Asos // náušnice: H&M

Další je tento pohodářský, trochu plážový look. Měla jsem ho na sobě první den fashion weeku, protože jsem si chtěla odpočinout a neřešit promakané outfity, které bych si ani nikdy nevzala. V tomhle jsem se první den cítila skvěle, kdy jsem nebyla jediná, kdo byl oblečen na pohodu (tak trochu stajlovanější 😀 ).

#TheNattinessLook

triko: ZARA // kraťasy: Topshop // pantofle: Betlissimo

Třetí look jsem oblékla na večeři u Panamského průplavu. Wow, to bylo neskutečné! Samotný průplav je důležitý svou existenci ( a ne tím, jak vypadá), ale vypadá to na hezký výsledek! Bylo to jedinkrát, co jsem si obula podpatky a už jsem to pak nikdy neudělala :D. Tyhle šaty mají ještě stále na obchodě, kupovala jsem je v Centrum Černý most. Určitě je na podzim doporučuji sladit s koženou sukní či černými kalhoty. Bude vám slušet!

 

#TheNattinessLook

košile: H&M // boty: ALDO

Pro dnešek je to vše, snad se vám ty tři looky líbily a namotivuje to i vás nafotit si své podzimní looky nebo zkusit něco podobného najít ve vašem šatníku! Tohle je focené narychlo v ulici před hotelem. O něm jsem vám psala v minulém příspěvku (Zde). Neměl chybu, až na tu vlhkost a mokrou zem neustále 😀

Mějte se krásně a až budu mít ty materiály, tak vám to sem hned sepisuji!

Leave a Comment