Home Kouzelný švédský ostrov – o co tam šlo?

Kouzelný švédský ostrov – o co tam šlo?

written by Natálie Kotková 24.10.2017

Konečně! Mám pro vás článek s plno fotkami z neskutečného eventu ve Stockholmu. Už tu máte jeden článek ze zabydlování se, procházení si města a looky a taky vlogy. Jeden je i z tohoto dne, takže jste už mohli na akci nahlédnout a vidět, jak to bylo krásný! Dnes ale fotky a trochu toho psaného slova. Byla to snad nejfotogeničtější akce a krajina poslední doby! No, však se ujistěte sami!

V den eventu jsme se přesunuli do přístavu, kde vše začalo. V plánu totiž byla plavba tradiční lodí na jeden z ostrovů. U Stockholmu jich je 14 a my jsme kolem nich různě proplouvali. Nejde mi na rozum, jak taková krásná příroda může být blízko takové metropole. Oni pořadatelé celé té akce prostě věděli, kde to uspořádat. Značka, které jsem teď pro ČR ambasadorkou (více info níže 😛 ) má totiž ve svém poselství propojování přírody s městských životním stylem. Jde o Lagom lifestyle – všechno tak akorát. No, možná proto si mě vybrali jako ambasadorku – nejsem totiž ani moc sofistikovaná ani až moc crazy – prostě tak akorát :D. To bylo totiž v prezentaci, kterou nám poté na cílovém místě promítali, ale to předbíhám. Ještě k té plavbě.

Na akci (na lodi 😀 ) bylo kolem 70 blogerek z 8 zemí, kde launch této zrenovované značky probíhá. Bylo fajn vidět všechny holky pohromadě. Dokonce jsem poznaala i pár, které sama na Instagramu sleduju. Byla to třeba Debiflue a OhhCouture. Ty znáte taky ne? Naživo tedy vypadají jinak než na těch jejich protáhlých fotkách, ale byly sympatické. Jen se tam moc nedružily. S sebou měly své dvorní fotografy – své přítele. Mají to hezky nastavené :D. Já tam jela většinu fotek na samospoušť :D. Kažodádně ta plavba byla úchvatná a s příjemnou atmosférou. Hlavní osoby celé akce nás tam přivítali a uvedli milými slovy. Zároveň jejich nejhlavnější – globální ambasadorka – blogerka měla narozeniny, tak jsme tam zpívali Happy Bday. Takhle když začně akce, tak je vám prostě příjemně! Seděla jsem hned vedle jejich stolu, Švédek, takže jsem se cítila jako jedna z nich :D.

Při plavbě jsme mimo úchvatných výhledů na pomalu zapadající sluníčko měli také FIKA servis. To je pro Swedish people jednodušeně řečeno “dát si kafíčko se sladkým pečivem”. Takový anglický čaj o páté, ale s kávou :D. Umíte si třeba představit žít v některém z těch domečků na ostrově? Jsou úchvatné!

Při západu Slunce už jsme dorazili na Artipelag! A tam začala druhá část Barnängen akce! Ano, Barnängen je ta značka, o které tu neustále mluvím! Tam to bylo nádherné! K budově (modernímu muzeu s restaurací!) jsme šli lesní romantickou cestičkou v severském stylu. Já fotila každý kousek a  nestačilo mi to. Taky jsem dorazila do budovy jako poslední :D. Ta příroda… Koukněte sami!

V budově nás potom čekal hezky připravený večer. Na uvítanou nám dali na hlavu věnec z lučního kvítí – je to valstně korunka, která je pro Barnängen produkty typická (je znázorněná i na obalu). Samozřejmě jsme nejdřív měli čas si všechno nafotit – a že bylo co! Jak byl ten sunset, tak jsem nevěřila svým očím! Chtěla jsem si zalétat i z dronem, ale jak jsem měla ten ztracený kufr, tak jsem ho nestihla dobít a jen mi blikal a pípal, protože se pustila i aktualizace :D. Ta hlavní pořadatelka za mnou přišla, že vypadám jak profík. No, kéž by! Ale je fakt, že jsem sice neměla přítele s sebou, ale zase hodně objektivů, gopro, droníka,… 😀 PS: ten věnec mám ještě doma, voní ještě furt!

Potom jsem s blikajícím a pípajícím droníkem doběhla na akci/ večeři, kde už byli všichni a … jak se na mě fakt asi většina lidí otočila bylo fakt vtipný 😀 Od tý doby jsem byla asi ta holka s dronem :D. No co, alespoň pak bylo vždy jak začít konverzaci u stolu. Čekala nás prezentace od Barnängen filozofii, historii a produktech. Je fajn, že nám tu myšlenku takhle říkají, já se se vším totálně ztotožňuji – proto jsem ráda, že vám můžu ty produkty a značku představovat! Vše je na přírodní bázi.

Večeře byla  V Ý B O R N Á ! Já jsem prostě jedlík a koštla jsem snad všechno.  Na fotce to líbezně nevypadá, ale to je jen můj um “food stylingu” . Já to na ten talíř prostě nandávám tak aby se to dobře jedno, nemíchali se chutě a ne aby to vypadalo uměle na fotku 😀 Pardon .

Potom nám začala zábava. Mohli jsme jít na jógu, workshopy přípravy typickým švédských krabiček  do bytu jako dekór, fotit se u stěny  a mnohem víc. Já tedy chtěla od začátku na jógu, ale nějak jsme ten náš čas propásli a holkám se moc nechtělo, tak jsem tam nechtěla sama :D. Zabavili jsme se u toho focení a potom jsme tančili. Sisa byla skvělej (nejen) taneční parťák. Hlavně tam hráli super pecky (Dirty Dancing, Macarena  apod.). Na to se tančí samo!

Byly tam všude i vystavené produkty s popisky z čeho jsou a mohli jsme si je testovat. Z té vůně prostě nemůžu. Počkejte, až to sami vyzkoušíte. Bude to dostupné v DM drogerii, takže tam brzy doražte 🙂 .

To by bolo z akce vše. O půlnoci jsme jeli autobusem zpátky a já si užila ve Švédska skvělé chvíle. (A pak i spánek ve svém pyžamu, protože jsem měla na pokoji už kufr 😀 ).

Mějte se krásně!

Leave a Comment