Home Májové pocity z cest a nové kousky v šatníku | LOOK

Májové pocity z cest a nové kousky v šatníku | LOOK

written by Natálie Kotková 3.5.2018

… aneb back to city life 😀 . Zní to zvláštně, ale pro mě je procházka po Praze teď tak ojedinělý zážitek. Toho cestování od března je opravdu hodně a jsem za to strašně vděčná a šťastná, ale doma je doma. Tady je teď tak krásně, že odpolední vycházka do uliček nejde odmítnout! Když jsem letěla z Mallorcy, tak jsem nějak neodolovala obchodu na letišti a trošku jsem si v tom čekání na další let udělala radost. Takže jsem je hned samozřejmě vytáhla, vyfotila #TheNattinessLook a k tomu vám napsat, co se teď aktuálně děje :).

Články z cest ještě čekejte (bude jich hafo), ale chci to proložit něčím aktuálním, ať to tu na blogu máme pestré :).

#THENATTINESSlook

top, slippers, basket bag, sunnies: MANGO // denim shorts: Topshop

Takže, kde začít. Asi těmi “pár slovy” 🙂 . Teď jsem už nějaký ten den v Praze a přijde mi, že jsem vlastně vůbec pryč nebyla. Přijde mi, že jsem žila vlastně jiný srílanský život a tady to vše stálo a jak jsem teď zpět, tak je to trochu haluz. Netrpím žádnou po srílansko-tyrolsko-amsterdamsko-mallorskou depresí, jak vždy všichni píšou, že nechtějí zpět. To si nemyslete 😀 . Já si to všude náramně užila a jsem strašně šťastná, že můžu skloubit práci s cestováním. A teď, že mohu být zase zpátky doma a pak zase letět na pár dní pryč a pak zase doma… To mě nabíjí! Akorát to trochu narušuje denní režim. Proto si připadám, že jedu 24 hodin denně a stále to není dostatek. Chci toho dělat tolik, že bych se ráda uměla naklonovat 😀 . Strašně moc chci pracovat na blogu – psát články, upravovat videa, natáčet nová videa; pracovat na spolupracích; dělat mou další práci a stíhat modelingovou práci – focení a natáčení; stíhat pořádně trávit čas s přítelem a ještě třeba rodiče, stíhat chodit pravidelně na kurzy, cvičit, zdravě jíst… (je toho víc :D). Ono se to nezdá, ale když jsem doma, tak si ten režim během několika dní udělám, ale potom letím někam a musím to vše přizpůsobit programu a lokalitě, po několika dnech přelítávám zpět domů a zase někam jinam a zase ho měnit… Možná nevíte, o čem mluvím, ale možná jo. Je to taková škola, jak si vymyslet svůj vlastní time management. Naučit se říkat ne a myslet tak trochu na sebe. Někdy to samozřejmě nejde (třeba odmítnou možnost jít na koncert 30STM se setkáním s Jaredem a nebo rozlučka se svobodou kamarádky!). Někdy ale člověk musí zkousnout zuby a jet podle určených pracovních i osobních priorit. Ony některé ty cesty jsou pracovní a vlastně pak kvůli práci nemám čas na práci 😀 Chápete to? 😀 (třeba na Mallorce jsem fotila a točila kampaň, o tom vám ještě napíšu). No. Takový je můj život. A já to miluju! Je to úžasný a je to i díky vám, protože mě stále podporujete a jste tu se mnou. Jen si někdy říkám, že bych třeba potřebovala pravou ruku, abych mohla vše dělat pro vás i pracovně co nejlépe, jak jen to jde. Proto se vám omlouvám, když třeba nestíhám na neděli video. Chci ho vždy editovat, co nejlépe to jde a nevydat ho za každou cenu, dokud není podle mých představ. A chci to posouvat vše dál. Dávám si záležet na fotkách, ať jsou kvalitně nafocený a hezky upravený, je to co nejaktuálnější a není to na jedno brdo pořád samé selfiečko, zrcadlovka atd… Věřím, že to oceníte a tvorba a obsah vás baví.

Nějak jsem měla nutkání vám to takhle napsat. Také mi chodí dotazy, kdy bude jaké video a článek, tak abyste věděli, že vše bude, jen postupně :D. A v plánu je toho dost a já už jsem celá nadšená z toho, jak to vše budu dělat a bude to probíhat, ještě takhel v předstihu 😀 Těším se, jak se budu těšit a věřím, že se těšíte i vy!

Tento look je tedy z kousků, které jsem si koupila na letišti v Mangu. Kdy jsem ozvlášť nadšená z basket bag. Tyhle košíkové kabelky jsou trendem sezóny a já už mám doma dvě – hnědou a bílou. Přijde mi, že jsou praktické a vejde se tam vždy vše – tak akorát – na procházku. Foťák mám třeba v plátěné tašce, ale zbytek se vejde sem. Ideál. Pokud byste nějakou takovou chtěli, tak určitě sežene hned v několika obchodech. Jen je škoda, že to je podle mě zbytečně předražené. Kolem tisícovky za kabelku unositelnou pár měsíců je docela dost. Ale jak kdo chce 🙂 Já jen nosím denně, tak pro mě se to vyplatí, to si každý musí vyhodnotit 🙂 .

Ty červené pantoflíčky jsou efektní, ale musím uznat, že si mi v nich hůř chodilo, takže žádná rychlochůze se konat nemůže. Je to opravdu na pohodovou procházku. Co se týká topu – tak bílých topů z příjemného materiálu nikdy není dost a tento je hezky romantický, že jde doladit hned k několika outfitům :).

A v těch oranžových brýlích vše vypadá hned pozitivněji – takže né růžové brýle, ale oranžové! 😀

PS: ten keřík nechutnejte. 😀

 

Mějte se krásně,

vaše Natty!

Leave a Comment