Home | LOOK | Maxi šaty a změna cestovních plánů

| LOOK | Maxi šaty a změna cestovních plánů

written by Natálie Kotková 30.5.2018

#THENATTINESSlook : šaty a klobouk – Orsay

Ahoj,

dnes se vám hlásím s outfit postem. Máte se dobře? Já poslední dny lítám z jednoho konce Prahy na druhý, v ruce trilión tašek a potřebovala bych den nafouknout 😀 – známe to všichni! Každopádně mě to baví, pořád se něco děje a ještě k tomu je takto krásně. Člověk sice trochu roztává, ale to je vedlejší :D. Tento outfit jsem fotila po akci ohledně nové rtěnky, o které vám brzy povím na Instagramu. Outfit je ve spolupráci s Orsay, kterou tento měsíc odstartováváme a ještě párkrát vám tak ukážu, co se mi z jejich aktuální nabídky líbí nejvíce. Tentokrát jsou to tyto maxi šaty! Co na ně říkáte?

/ spolupráce – Elite Bloggers –  Content Marketing /

Maxi šaty jsou rozhodně must-have sezóny. Všech barev, materiálů a kreativních. Tyto jsou moc příjemné. Zamilovala jsem si ty jejich vzory ve stylu boho. To je moje, takto v létě! Za mě je to rozhodní i festivalový kousek :). Vrchní díl je uplejší a hezky obepíná postavu. Mně přišlo, že v nich vypadám hubenější, takže střih značka ideál 😀 . Klobou v outfitu je také Orsay a ten má zase roztomilé festivalové aplikace. Je slaměný a jsou na něm bambulky. U mě je jen problém, že si klobouk vždy vezmu a pak ho stejně nosím v ruce 😀 . Bojím se, že mi ho vítr odfoukne. A že se to už párkrát stalo! I při focení tohoto outfitu. Fotil ho Kuba Feranec a myslím, že jsme se docela dost pobavili ( a asi i kolemjdoucí na Náplavce :D).

Jinak k těm mým plánům – zase poletím pryč! Já jsem si myslela, že tu ještě pobudu, ale nakonec změna! 😀 Jedeme s holkama blogerkama do destinace, kde jsem ještě nikdy nebyla a ani jsem tam nikdy moc v plánu jet neměla. Napsala mi ale Míša Štoudková, jestli nechci s nimi na dámskou jízdu – a to se neodmítá! Moc se těším, bude to jiný trip, než jsem zvyklá. Bude to babinec 😀 Tak se můžete také těšit! Co se týká blogu, tak sem dám brzy ochlazující článek!

Mějte se krásně,

Vaše Natty

 

1 comment

Ivča 6.6.2018 at 18:59

Zdravím Natálko, šaty a vůbec celý outfit je super, fotky jsou úplně boží! Letos nám počasí přeje a tak se chystám taky na nákup nových šatiček. Nejlépe nějaké plážové, líbí se mi nějaké takovéto, protože u vody si myslím letos strávíme spousty a spousty času. 🙂 JUPÍÍ. 🙂 Přeji krásné léto a už se těším na další inspiraci. 😉 Iv.

Reply

Leave a Comment