Home LOOK | ROZZAŘTE SI DEN | A CO TEN EGYPT?

LOOK | ROZZAŘTE SI DEN | A CO TEN EGYPT?

written by Natálie Kotková 7.6.2018

Tak to se povedlo! V tomto článku myslím tedy dvě věci. Za prvé, lokace na focen a look. Za druhé, blogerský trip/netrip do Egypta! ANO! Egypta! Místa, kam jsem nikdy neměla moc v plánu jet. Jsme tu čtvrtý den a zážitků je už TOLIK!…

#THENATTINESSlook

košile, šaty: H&M / barevný šátek: Reserved / kraťasy: Asos // taška: ZARA

 

První tedy k lokaci. Já z ní mám takovou radost 😀 Baví mě se procházet po Praze a koukat, kde jsou zajímavá místa na focení. Nebo očkem pokukovat, když po Praze lítám. Tohle místo jsem našla po schůzce na Florenci a přijde mi boží. Veselé, hravé, letní a zajímavé. Nafotila jsem tam tedy tento outfit s Kubou Ferancem a fotky pro Guerlain spolupráci – ty vám ukážu na Instagramu a myslím, že jsme si vyhráli! 🙂 . Tento look je pro mě značka ideál a každý kousek má hned několik využití. Kdo řekl, že slaměná taška patří jen na pláž? Stejně tak hedvábné šaty?  Léto do města patří, stejně tak jako beach vibes! Denim tomu dodává právě casual ráz. Co mám teď ráda, jsou trendy mini šátků kolem krku a ve vlasech. Tento barevně naprosto ladí a to i ke stěnám!. Barevnost je v kurzu, tak se jí nebojme! Třeba i jen takto v detailech. Za mě to je rozhodně krok k tomu mít pozitivnější den a rozpoložení. Já nenosím moc barevné věci, ale sázím na detaily. Proto, když mám takto žlutou na kabele :).

 

PS: Chtěla jsem ty fotky schválně nafotit takto v pohybu, aby to bylo živé a zapadalo do konceptu toho, že celý den člověk po Praze prostě takhle lítá 🙂 .

PPS: Jo a louže tam jsou, protože samozřejmě muselo pršet, když jsem šla fotit letní look :D.

 

K tomu Egyptu! Původně jsem článek rozepsala hned, jak jsme přiletěli, ale potom jsem tu neměla moc internet a usínala pozdě v noci nad rozdělanou prací, tak se vám hlásím až teď! Zrovna dnes jedeme na den plný výletů a bude to boží! Abych vás uvedla do situace – jeli jsme se na blogerský trip, který zpunktovala Nikol Moravcová a Míša Štoudková. Cestovní kancelář CK ETI nás pozvala do jejich resortu, abysme se podílali na místní krásy a zkusili jejich služby. O všem vám samozřejmě napíšu a v podstatě už píšu na Instagramu. Je to hodně last-minute trip, tak si to užívám moc. Je to jen zase jiný druh zážitku, kultura apod, že vám potom napíšu finální verzi 🙂 .

Jsem ale strašně ráda, že tu můžu a denně se potápět u korálů a vidět se s holkama takhle pořádně! Je to fakt jeden velký zážitek. Postupně potom přidám fotky – už teď jich je fůra. Udělám nějaké outfit posty :).

Papa,

Naty

1 comment

best cialis online 6.2.2022 at 19:42

We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our
community. Your site offered us with valuable information to work on.
You’ve done a formidable job and our entire community
will be thankful to you.

Reply

Leave a Comment