Home JEMNÁ JÓGA PRO KAŽDÉHO (začátečníci i pokročilejší)

JEMNÁ JÓGA PRO KAŽDÉHO (začátečníci i pokročilejší)

written by Natálie Kotková 9.7.2019

Ahoj!

Už dlouho jsem to chtěla udělat. Sama jsem se na to ale ještě necítila. Mluvím o videích o cvičení, s cvičením a životním stylu/pohybu. Sama nějakou tu dobu jógu a cíleně cvičím. Nejsem ale zastánce toho, aby někdo bez profesionálních znalostí, hodně zkušeností apod. takto radil 🙂 . Proto já si sama počkám, jestli budu na tom levelu, kdy takto ve větším měřítku budu moci šířit své tipy a rady ohledně cvičení dál. Zatím jsem se spojila s Verunkou, která se józe profesionálně věnuje 14 let! Od ní je ta praxe opravdu vystavená tak, aby to tvému tělu prospívalo a cvičilo se ti co nejlépe a hlavně – chtělo se ti cvičit opakovaně! Natočené máme dvě základní video – pro začátečníky / relaxační jógu a svižnou komplexní jógu pro sportovce/zkušenější jogíny (ale zvládnete podle mě většina z vás 🙂 ).

Jaká je tato lekce?

Pokud se dnes necítíš na náročnější jógu nebo workout, ale stále bys nějaké to cvičení nebo protažení tělu chtěl/chtěla dopřát, tak je tahle 20minutovka naprosto ideální!

Cviky jsou krok po kroku popisované, Verunka jogínka Tě lekcí provází a já jsem tam opět na porovnání úrorvně a “takový model”, na kterém nějaké detaily ukazuje.

Čeká Tě tedy jak protažení, tak posílení těla, ale vše jemněji, pomaličku. Na konci relaxace a hned přijde nával energie 🙂

Verunky Instagram: veronika_yogaabout
Můj Instagram: natali_kot

Za poskytnutí prostoru děkujeme Namastery v Praze .

Hezkou praxi!
Naty

Leave a Comment