Home ZÁKLAD ŠATNÍKU NA LÉTO

ZÁKLAD ŠATNÍKU NA LÉTO

written by Natálie Kotková 12.6.2020

Ahoj moji! Opět se tu ozývám po nějaké pauze a teď už tu zase budu s outfity, tipy na výlety u nás a vypisováním se :). Doufám, že se máte dobře, jste zdravý a když nejsem tu, tak jste se mnou ve spojení na Instagramu, YouTube nebo i TikToku 🙂

Dnes k módě, a to k 6 “must haves” na léto (vlastně 8) nebo kdy alespoň jedno z toho v létě unosíte maximálně (a i další sezonu). Všechny věci jsou z Answear, který mi je půjčil na nafocení. Udělala jsem i krátké video, to je kdyžtak tady.

1. CROP TOP

Varianta k highwaisted kraťasům, kalhotám i k obleku. Když je chladněji hodíte přes něj košili nebo bundu a je to. Já bych to nosila pořád!

2. ČERNÉ KALHOTY

Volné, s vysokým pasem, pohodlné. vzdušné. Buď v kombinaci s crop topem, volnějším trikem nebo v elegantnější kombinaci s košilí. Zkrátka základ šatníku, který jde kombinovat nekonečně.

3. DENIM KRAŤASY & BÍLÉ TRIKO

Tyto dva kousky jsou také zkombinovatelné na tisíc způsob. Nikdy neomrzí. Já k tomu volím výraznější doplňky, různé bundy/saka a obuv a tak mě bavit nepřestane.

4. VŠE V JEDNÉ BARVĚ (sako , kalhoty )

Tento komplet mě naprosto uchvátil, skvělý padnoucí střih a hlavně ta barva! “Classic Blue” je barva léta a podle mě je i pro lidi, co na výraznější barvy moc nejsou. Vedle této modré komplet mají i v zelené, což je další z barev léta.

5. BOTY BOTIČKY

Vedle klasických bílých tenisek (teď jsou na vzestupu zase New Balance, ale jakékoliv nejsou na škodu), můžete jít do barevnějších. K nim ale přidat pantofle, espadrilky a sandálky na podpatku. Já stejně budu nosit většinu času tenisky, ale pantofle jsou u mě hned za nimi.

6. BÍLÉ ŠATY

Miluju! V šatníku zůstanou dlouho a nikdy tím nic nezkazíte. Jsou jemné, sluší snad každému a pokud se člověk nepolije kávou nebo nesedne na nabarvenou lavičku, tak jsou pro mě praktické. Šaty obecně. Jeden kus oblečení a jde se! V kombinaci s denim bundou se ta “roztomilost” šatů zmírní. Záleží na vás, jakou náladu zrovna ten den máte.

To je vše. S tímto základem si podle mě můžeme skoro vystačit na celé léto, ale chápu, člověk neodolá víc věcem a ještě bych to něčím doplnit neměla problém. Hlavní je, aby u nákupu přemýšlel a nenakupovat rychle a pak tu věc neunosí moc 🙂 Těším se zase příště!

Pa,
Natty

Leave a Comment