Home Christmas in Vienna with Olympus ✮ video

Christmas in Vienna with Olympus ✮ video

written by Natálie Kotková 5.12.2014
Včera jsem se vrátila z Vídně, kam jsem byla od Olympusu pozvaná na Vánoční akci spolu s Lucí a Nicole a dalšími asi 40 blogerkami z celé Evropy! Oficiálně mohu říci, že Vánoční atmosféra na mě už skutečně dýchla! Jednoduše jsem jí díky této akci neunikla! 
Většinu informací jsem vám řekla ve videu (je to asi nejvíce mluvící video, které jsem kdy udělala), ale stejně vám sem něco napíši! Do Vídně jsme letěly a mně se cestou na letiště stalo několik veselých příhod, které potvrzují Murphyho zákony a modlila jsem se, aby let byl bez problému. Nakonec byl poklidný, sluníčko nádherně svítilo, takže výhled z okýnka neměl chybu. Hlavně to byl rychlý let, 45 minut nejedu ani z Prahy do Liberce. Z letiště ve Vídni nás odvezl shuttle do nádherného design hotelu! Dorazily jsme docela brzy a ostatní blogerky byly ještě na cestě, tak jsme si s holkama a Axelle, blogerkou z Bruselu, došly na capuccino. Poté jsme se postupně seznamovaly s ostatními blogerkami, byly pozvané na raut a přednášku ohledně toho, co nás ten den čeká. Všichni jsme měli před sebou pět výzev – vyfotit selfie, vánoční světýlka, flatlay, fashion fotku a udělat koláž z celého dne. Vše naším Olympusem Pen, abychom se pořádně naučily se všemi funkcemi, které nabízí. Rozděleni jsme byli do osmi skupin, kterou vždy vedl profesionální fotograf. Před oficiálním začátkem focení, jsme ještě jeli do Olympus Photography Playground, kde si můžete půjčit foťák, dělat různé bláznivé fotky a vyzkoušet různé rekvizity či typy fotoaparátů. Mou skupinu vedla skvělá slečna, Diana z Polska. Cestou na trhy jsme sice trochu zabloudili a nakonec na focení měli tak půl hodinky, ale vše jsme stihli a ještě jsme si pak popovídali a já si dala vynikající teplé mandle. Poté jsme šli na večeři do Olympus Playground, kde se mělo vyhlásit, kdo měl nejlepší fotky. Já jsem na to pomalu ani nemyslela, protože jsem byla ráda, že konečně nefotím telefonem a mám možnost se naučit něco nového. Nakonec jsem byla mezi čtyřmi nejlepšími, což mi udělalo hrozně moc velkou radost! Hlavní cena jela také k nám do ČR – samozřejmě s Lucí! Zbytek večera jsme si tak všichni různě povídali a šli vyzkoušet expozice v dalších patrech – to mě moc bavilo! Tu interaktivní stěnu bych chtěla mít v pokoji! Druhý den jsem se samozřejmě těšila na hotelovou snídani, která nezklamala. Ještě jsme nafotily outfity a vyrazily na let směr domů. Byla to kouzelná akce!
★✩★
Ok, I need to confess, I finally realize it’s almost Christmas time! It’s because of the Olympus event I was invited to. It was held in Vienna and there were around 40 bloggers from all of the Europe so the atmosphere was simply amazing! We stayed in such a unique design hotel Melia in Vienna. We were three bloggers from Czech and we arrived earlier than others. But we met Axelle so we went for coffee to wait. We talked a lot and than we’re invited for lunch and presentation about the program of the day. There were five Christmas challenges ahead of us! To take a selfie, Christmas lights, flatly and fashion picture and also do a collage because you can simply do it right in Olympus PEN camera. We we were divided into eight groups and the place of the challenge was naturally the Christmas market! The time we spent there was like in fairytale! Then we went for dinner to Olympus Photography Playground to know whose pictures are the best. I am so happy I was fourth in this challenge because it was my first time using professional camera and also the first price went to Czech, that’s amazing! Finally we spent the rest of the evening enjoying the lights exhibitions! We had such a fun this day with the Olympus family!

8 comments

Accesories for beauty 5.12.2014 at 18:31

Krásne fotky a skvelé video, fakt sa ti podarilo na 1* 🙂

accessoriesforbeauty.blogspot.sk

Reply
Natálie Kotková 5.12.2014 at 20:44

Děkuju moc! Jsem ráda, že se líbí, mě nejvíc bavil ten barevný obleček 😀

Reply
Katarína M 5.12.2014 at 20:48

Milujem tvoje videá:) aj fotky:)) si také pozitívne slniečko

Reply
Petula 6.12.2014 at 9:12

Natálko, tvoje videa jsou moc fajn, jsi šoumenka 🙂

Reply
Tess Kratochvilova 6.12.2014 at 9:54

krásný fotky a super video:) tak hezky se na tebe dívá, jsi roztomilouš:D 🙂

Reply
Anonymní 6.12.2014 at 15:01

Nakonec byl poklidný, sluníčko nádherně svítilo, takže výhled z okýnka neměl chybu.

— co by nad temi mraky ve dne melo jineho byt? 🙂

Reply
Whatever 7.12.2014 at 11:05

Muselo to být úžasné 🙂

Reply
Mária Hanzalíková 7.12.2014 at 20:29

Podľa fotiek to musela byť moc krásna akcia 🙂

http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

Reply

Leave a Comment