Home Starry Vienna Look ✮ video

Starry Vienna Look ✮ video

written by Natálie Kotková 9.12.2014
Co si člověk na sebe obleče, to většinou závisí na jeho aktuálním rozpoložení. Někdy chce být méně výrazný v jemných odstínech, jindy vsadí na černo-bílý minimalismus a čas od času se rozhodne pro nějaký ten výraznější motiv. Právě ten jsem zvolila v tomto outfitu, při pobytu ve Vídni. Hvězdy jsou teď, v období Vánoc, všude kolem nás, tak se mi líbilo si tento detail i tématicky obléci. Trend jsem zkombinovala s jednoduchými červenými high-wasted kalhotami a doplnila to elegantním náhrdelníkem. Když jsem se rozhodla jít ven, tak jsem si samozřejmě vzala černý kabát, který mě před zimou vždy ochrání. Pokud volíte výrazný motiv, jako jsou právě třeba hvězdy, tak nezapomeňte, že se rychle omrzí. Zkuste ho kombinovat právě s jednoduššími kousky a když ho budete nosit jen občas, tak se vám jistě jen tak neomrzí a rády se k němu opět vrátíte.
A ano, malinko nám foukal vítr, ale nakonec jsem bitvu se svými vlasy vyhrála! Fotilo se na můj nový Olympus Pen, kolem kterého se vlastně celá akce točila, a lokací byla terasa design hotelu Melia. Co vy vzory?
✮✮✮
This is what I wore in Vienna. What I choose always depends on my current mood. This time I wanted something more interesting but not too over-styled. That’s the reason I was absolutely happy with my cozy sweater with stars on it! It’s still quite simple but funky at the same moment! When you put elegant necklace on you will definitely look like a woman who knows what to wear with elegance and also with a little bit of humor in it! Moreover it’s Christmas time so when to wear stars if not now? 

2 comments

Klaudi Ďuranová 9.12.2014 at 9:09

Krásna Natálka ♥

Reply
Jane Hepburn 9.12.2014 at 20:05

krásna ako vždy 🙂

Reply

Leave a Comment