Home Paradise with DreamSea in Lanzarote

Paradise with DreamSea in Lanzarote

written by Natálie Kotková 12.1.2015

V Liberci sněží, v Praze prší – ideální čas na připomenutí si pohodu na Lanzarote. Co se tedy dělo předposlední den? Ve zkratce – učení teorie, surfování, výlet, focení, dobré jídlo a opět nějaká ta projížďka po okolí. 
Den nám začal naší první lekcí teorie ohledně surfingu, hlavně tentokrát o pohybu vln, proudech vody apod. Bylo to moc zajímavé a hlavně jsem ocenila, že jsem u toho mohla snídat, protože jsem na lekci šla v podstatě rovnou z postele. Není nic lepšího! Papája, sluníčko, výhled na moře a před vámi několik hodin surfování. Poté se šlo už na věc – vzali jsme surfy a šli směr na pláž asi 4 minuty od našeho ubytování. Prostě pohoda. Leandro náš učil základní postupy, pohyby a fígle, což jsem moc ocenila. Kdykoliv jsem totiž šla kdy surfovat, tak jsem vše dělala dle svého pocitu, jelikož jsem to znala jen YouTube tutoriálů, filmů a prostě do vody šla s naprostým odhodláním a natěšením. Ve vodě jsme byli několik hodin, já byla potom krásně utahaná, ale ještě jsme měli před sebou plány. Jako první byla nutnost najít místo s WiFi, protože na vile ještě nebyla a já se musela přihlásit k tématu na bakalářskou práci, naštěstí se mi to úspěšně povedlo a ještě jsme v té restauraci poobědvali. Tím jsme  nabrali síly a jeli se podívat na lávová pole. Kdyby někdo nerozuměl tomu, co je řečeno ve videu, tak ty černé oblasti, které jsme míjeli po cestě, slouží k zavlažování půdy, aby se mohlo na Lanzarote pěstovat, jelikož tam neprší. Láva a cesta “do neznáma” kolem ní, se nám líbila jako lokace na focení pro Trendsplant kolekci, která se na to místo jednoduše hodila, co myslíte? Fotky od Lukáše jste už viděli zde. Další focení probíhalo v La Santa, která je prohlášeným místem s dobrými vlnami na Lanzarote. Do jedné takové mě kluci postavili, abych si zapozovala právě v době, když se vlna rozbije o skály. Z výsledné fotky vyzařuje přesně pocit, který jsem v tu danou chvíli měla a k DreamSea kolekci tam jednoduše voda být musí! Potom se ale o mě krásně postarali, projeli jsme se po ostrově a ještě k tomu mi uvařili speciální večeři. Jednoduše jsem se měla jako v pohádce. Která kolekce se vám líbí víc?
Our third day in Lanzarote was like in fairy tale for me! It all began with the theory lesson about surfing. I had right after I woke up and came for breakfast with a beautiful view and sun shining on the beach. After lesson we give our first try and went surfing. I appreciated Leandro’s advise because overtime I went surfing before I did it only according to the Youtube tutorials. So this was much better. After those few hours spent in water we still had a lot of plans ahead of us! Guys wanted to show me the lava fields we finally decided were also suitable for our photo shoot! Did you like the pictures you could’ve already seen in this post? After this we went to La Santa for another photo shoot especially for the Dream Sea collection for Trendsplant  The area is famous for good big waves and guys also wanted me to be posing in that moment while one hit the rocks and so it all would be in picture. Well I kind of think it worked even though I was absolutely frozen. They took care of really well after all and cooked also a dinner for. I need to say – thank you all I had such a great day with that crew!

3 comments

Ellie xX 12.1.2015 at 9:36

Na Lanza jsem byla přesně před rokem a musim potvrdit, že je to neuvěřitelný místo ♥ Akorát na Famaře byly tak obrovské vlny, že nás bohužel vyhnali z vody :/ .. Doufám, že letos Kanáry vyjdou zas! 🙂

Reply
Klaudi Ďuranová 12.1.2015 at 14:19

Skvelé fotky, vypadá to tam naozaj super! 🙂
Dijoun&Klaudi

Reply
Claudia Oleriny 13.1.2015 at 15:45

Ja jsem byla na Tenerife pred dvema mesici a bylo to tam nadherny, Lanzarote taky nevypada spatne, i kdyz vic jako "pustina" … 😀 chvalim za vyber hudby do videa, hezky se to poslouchalo, a moc se mi libi cepice :))

ClaudiasNewLife

Reply

Leave a Comment