Home University Summer Ball | concert Jess Glynne | VLOG !

University Summer Ball | concert Jess Glynne | VLOG !

written by Natálie Kotková 11.5.2015
V minulém příspěvku jsem se zmiňovala o univerzitním “plese”, tak dnes mám pro vás vlog, abyste se tam mohli také kouknout!
Today I’ve got for you new vlog from Summer Ball of our University of Gloucestershire! 
Bylo to rozhodnutí na poslendí chvíli, ale stálo to za to (i když jsem neměla šaty a příprava byla bleskurychlá)! Nejlepší to bylo ale na začátku, kdy jsme neměly s Julií lístky, ale nějak jsme dovnitř prošly, aniž bychom si to uvědomily. Řekly jsme si, že je nám to blbý, tak jsme si šly ty lístky koupit, no a to nám zabralo asi hodinu a půl, jelikož prostě nefungovalo ATM! Mně to nakonec šlo, ale Julia si udělala takovou menší procházku k bankomatu jinde. O to víc jsme si “Ball” užily! Konal se v Racecourse v Cheltenhamu a víc uvidíte ve videu! Každopádně tedy na moje spolubydlící, silent disco, atmosféru Uni akce a na závěr hlavní koncert – Jess Glynne – určitě ty songy znáte! Jinak, na konci videa mám pro vás doporučení na opravdu pohodlné podpatky, po celé noci mně nebolel ani malíček! Náramek je další věc do vzpomínkové sbírky, jupí! Mějte se krásně!
Meet my nicest flatmates, sing within the silent disco party and just simply enjoy the atmosphere of uni event! Moreover there’s a tip where to buy comfortable high heels in the end – I spent all night in them and didn’t feel any pain! Have a nice day and in the next post – special contest! 

Leave a Comment