Home LONDON HEN PARTY no1 | tips | pics | vlog (in CZ and EN)

LONDON HEN PARTY no1 | tips | pics | vlog (in CZ and EN)

written by Natálie Kotková 26.5.2015
Všechny vás zvu na naší dámskou London jízdu, kterou jsme měly s holkama od čtvrtka do soboty! Video už je od pondělí na mém YouTube ( a už i druhé od dneška!), ale já vám prostě nemohla neukázat tyhle fotky, které mi tu atmosféru dne navozují ještě teď a zachycují ty úžasné momenty, které jsme s Carlin,  Julií, Leonie a Lucí zažily! Třeba vám to pomůže, jako tipy, kam s karamáradkami zajít v rámci vaší dámské jízdy! A na závěr vám sdělím vítězky “meet up” soutěže!
I’m inviting you all for our ladies ride we had in London with my girls! The video has been up on my YouTube channel since Monday and the second one since Today! Even though I’m talking in Czech there (and with friends in English) I don’t think it should stop you watching it as you can see all the places we visited and enjoy the atmosphere. That’s why I wanted to show you even these pics as they capture the perfect moments we had with Carlin, Julia, Leonie and Lucy!
.

Cestu autobusem jsem sice po ranním vstávání ( a i pokusech si číst) prospala, ale Londýn mě hned probudil! Bylo krásně, dobrá nálada ze všech jen sršela a my s holkama se nemohly dočkat až dojedeme do hostelu a půjdem objevovat London! Koupily jsme si Oyster card na 3 dny (25 liber i se zálohou na samotnou kartu) a dojely na King’s Cross, kde se blízko nacházel náš hostel – Clink78. Tak trochu jsme se bály, jestli to bude vypadat, jako na webovkách a booking.com, protože TAM to vypadalo super. No a taky že bylo! Byla to prostě stylovka. Citáty na stěnách (můj nejoblínější je níž na fotce), různý malby všude, tipy kam jít a vše v přátelském a cestovatelském “backpacking” stylu. Základají si asi na “cool image”. Dokonce má i svůj bar – ten i pokoj je na konci videa. Tašky jsme hodily do společné místnosti a vyrazily do víru velkoměsta.
I slept almost the whole early-morning-bus journey even though I was really trying to read BUT London woke me up immediately. The sun, everybody in a good mood and our adventurous expecting hearts were motivating us to reach the hostels asap! We bought Oyster card for three days for 25 pound, got to King’s Cross where was located our hostel – Clink78. We were kind of afraid how it’ll look like as according to their web page and reviews it was supposed to be great and it really was! The hostel is super cool and backpack friendly and I just fell in love with the quotes on the walls! We left our bags in luggage room and started our exploring of London!

 

 
Jako první jsme měly na plánu návštěvu do Skygarden. Teď pozor – je to zadarmo! Stačí si jen udělat rezervaci na jejich stránkách! Cestou v autobuse na nás začal mluvit jakýsi pán, protože slyšel naše plánování a řekl nám nětolik tipů a zajímavostí. Ze začátku člověk nikdy neví, jak na to reagovat, ale tenhle pán byl Londýňan a chtěl se s náma podělit o zkušenosti a byl to sympaťák (a vůbec neotravoval, prostě byl přátelský)! Před Skygarden jsme si s holkama ale zašly na rychlo-oběd a já byla poprvé (a určitě ne naposledy) v Itsu! To sushi bylo famózní a i ceny a jejich filozofie “eat beautiful!
First on our plan was Skygarden! And watch out – it is for free! You just need to make a reservation online! Ok but before that we met one Londoner who just started sharing with us his experience and tips about London! He was super friendly and nice! I just love Londoners! Then we went for fast lunch and I went to Itsu for the first time (and definitely not for last time!). I love their philosophy of eating beautiful, prices and of course the sushi tho!  

Skygarden mi zkrátka vzala dech. Propojuje všechny mé oblíbené věci – přírodu, linie, příjemné posezení, moderní styl v kombinaci s originálními kousky, atd. ale hlavně ten výhled! To je ta hlavní věc, kterou nelze popsat. Je to zkrátka dechberoucí. Vidíte celý Londýn, panuje tam naprostá pohodová atmosféra a já se jen rozplývala!
Skygarden was something really special for me as it connect everything I love! For example – nature, lines, chill, modern style with unique pieces, etc. But the most importantly the view of course! That’s the benefit which can’t be described. Simply put it’s breathtaking and I could just live there! 

Potom jsme vyrazily k Tower Bridge, který jsem naživo viděla také poprvé! A nafotila jsem přes 30 fotek jenom mostu (ano, jsem blázen.). Cesta je kolem the Tower of London, kam bych se jednou chtěla dovnitř podívat. My místo toho namířily ale do Starbucks na Frappuccino, protože měli happy hours 50% off! A pak? Naprostá relaxace – lavička, sluníčko, před námi Thames, vedle nás Tower Bridge a plno volného času – co víc si přát? Třeba po procházce na mostě si na druhém pobřeží na chvíli lehnout a pozorovat nebe, lidi kolem a zkrátka vypnout? Tak to jsem přesně udělala! Plácla jsem se tam na schody a byla v nebi.
Then we went to Tower Bridge which I saw in real for the first time and I literally took over 30 pics (yep, I really am crazy and I do not care.). There’s also the Tower of London on the way which I’d love to visit as well one day maybe but well we went to Starbucks as there were happy hours with 50% off the Frappuccino! And then? Relax, bench, sun, Thames in front of me, Tower Bridge next to me and loads and loads of spare time! What could I wish more? What about the lying on the stone like stairs, watch the sky, people around and just switch off the brain? Well, that’s what I did indeed and I loved it as I felt like in heaven! 

Zašly jsem si taky na Borough Market, což by měl navštívit snad každý v Londýně! Nám už ale zavírali, tak jsme si koupily smoothie (já green one) a prošly jsme se kolem a i jen to vám doporučuji! Zavírali nám i Tate Modern, kde jsme viděli jen modýlky budov. Ale je také zadarmo, takže si tam příště třeba skočím na nějakou zajímavost! A potom jsme šly po jakém mostu, jakým směrem? To určitě poznáte!
We also tried to go to Borough Market, as it definitely is place to see in London but they were already closing when we came so we just bought last smoothies (me the green one) and walked around and even that I honestly recommend you! The Tate Modern was also closing so we saw just models of buildings. It  is for free so I think I might go there next time again to see an exhibition! Then? I’m pretty sure you recognize the bridge and buildings we were heading to!

V podvečer jsme se vrátily do hostelu, udělat check-in a konečně vidět náš pokoj! Ve videu to můžete vidět. Byly jsme spokojené. Ale – pokoj byl pro 12 lidí a tak jsem se ale bála prostě o věci. Zvolily jsme taktiku být s těmi lidmi strašný kamarádi, ale nakonec to šlo samo a  byli to pohodový lidi na stejný vlně, i když jsme nepotkali hned všechny. Postel jsem měla jako svojí vlastní noru, Wi-fi na pokoji nešla a zásuvky byly na tolik lidí jen 4 a fuknční 3, tak jsme potom před spaním zapojily všechny roz-dvojky-trojky-usb-zásuvky co jsme kdo měl, protože jsme cestovní reklama na generaci technologie, Na závěr dne jsme si zašly na večeři, jelikož na nějaké velké noční toulky jsme potřebovaly nabrat síly a tak jsme si to naplánovaly na druhý den (což je v druhém videu na konci). Poblíž hostelu byly Honest Burgers, moc-moc doporučovaný, ale hodinu se nám čekat nechtělo, tak jsme zvolily Italiano variantu a den zakončnily v poklidném, přátelském stylu se sklenkou vína v ruce a radostí na duši ( a lasagnema v žaludu (byly vynikající!). Potom jsme ještě rychle skočily s holkama do baru dolů v hostelu, protože nás to zajímalo a překvapilo nás to ohromně, protože to vypadalo líp než hodně barů všude jinde. Potkali jsme tam taky jednoho Španěla, který nám řekl mimo jiné kolik je v hostelu lidí – pokud to chcete vědět, tak jukněte na druhé video na Youtube!
In the evening, we came back to check-in the hostel and to finally see our room! You can see in the end of the video. We were pretty satisfied. The room was for 12 people so we were also afraid about our stuff so we decided to play the friendly game but it wasn’t necessary in the end as all of them were on the same travelers wave. I would emphasize as well my really comfy bad, Wi-fi doesn’t working in the room and 3 plugs for all the people. Look in the video in the very end what did we do to charge all our devices as we are almost like walking promotion for cameras and iPhones and power banks! We finish our day in the Italian restaurant! We wanted to go to recommended Honest Burgers but we really didn’t want to wait an hour so Italiano style was brilliant as well the food! So the day was need with the glass of wine in one hand, calm happy feeling in our souls and delicious lasagne in my stomach! We also went to check out the bar in the basement of the hostel and it was cooler then we expected! We bumped into one Spanish guy who told us a lot of stuff but the most important was the number of people staying in the hostel – how much? You can find it out in the next video, which is up on my Youtube already!

A v neposlední řadě bych chtěla vyhlásil soutěž! Původně jsem měla v plánu 3 výherkyně, ale nakonec vás zvu všechny, které jste splnily instrukce! Už teď se těším a gratuluji moc Adrianne Baluchové, Vendul Zelinkové, Vendulce Mráčkové a Evičce Richtrové ! Čekejte ode mně email a vidíme se u kávy!

4 comments

Time with Beauty 26.5.2015 at 7:10

Super fotky!!! 🙂

Reply
Ad Gundová 26.5.2015 at 12:49

Krásne fotky a vyzerá to, že si to tam fakt užívate 🙂
http://www.aduliksun.blogspot.sk

Reply
Katka 26.5.2015 at 17:15

Úplně úžasný fotky, nádhera! To fotíš tím Olympusem? 🙂 A upravuješ přes Afterlight? 🙂 Moc krásný! <3 Akorát v té větě "Poblíž hostelu byly Honest Burgers, moc-moc doporučovaný, ale hodinu se nám čekat nechtělo, tak jsme zvolily Italiano variantu a den zakončnily v poklidném, přátelském stylu se sklenkou vína v ruce a radostí na duši ( a lasagnema v žaludu (byly vynikající!)." nemělo být lasagnema v žaludku? 😀

Reply
Andrea Barboříková 26.5.2015 at 18:16

Skvělý fotky a na tvoje videa z tama se dívám pořád a všechny jsou strašně super:)

Reply

Leave a Comment