Home SHOPPING IN BIRMINGHAM | VLOG

SHOPPING IN BIRMINGHAM | VLOG

written by Natálie Kotková 14.6.2015
Jaké jsou nákupy v Birminghamu? To se vám snažím ukázat v novém vlogu, kdy jsem tam jela sehnat pár věcí do obchodního centra Bullring. 
How’s shopping in Birmingham? That’s what’s this blog about! I’m taking you to the Bullring shopping centre to show you what they’ve got and what did I try on! Look at spring collections, and also the personal styling zone in River Island for example. Which pieces do you like the most?
Před příjezdem bráchy jsem si chtěla ještě zkrátka něco v Anglii pořídit. Londýn byl dál a v Bullring byly obchody, které mi naprosto stačily. Ze začátku jsem měla hrózně moc času a potom po pár hodinách jsem si uvědomila, že jsem si ještě pořád nic nekoupila a už bych měla máknout. To víte, nákupy jsou “složitá” věc! Ne, že by se mi nic nelíbilo, ba naopak hodně věcí bylo úžasných, ale já zase nešla utrácet miliony, tak jsem se snažila vybrala takové pro mě ten den top kousky. 

Nakonec jsem si věci vybrala od každého stylu něco a stihla jsem to jen-tak-tak na autobus. Spokojená, s novými kamarády vedle mě a s wrapy v ruce jsem se pohodlně usadila na sedačce a po příjezdu šla s Julií plánovat  (kolem půlnoci) náš den v Londýně, který následoval hned po nákupech – takhle by se mi to líbilo pořád! Ve vlogu můžete vidět obchody, které jsem navšívila s jejich kousky. Co jsem si nakonec koupila? 

I když jsem prošla většinu obchodů, tak opět zvítězil River Island s kraťásky, trikem, mikinou, sandálky a crop topem. Dokonce mě vzali i do personal style zone, kde se o mě starali jako v bavlnce! Dál samozřejmě Forever 21, kde jsem šla do kabinky s přeplněným košíkem. Tam jsem si koupila fringes top, úplně úžasnou donut kabeličku, černé triko. V Urban Outfitters jsem si udělala radost s úžasnou podprsenkou. Tam mají stejně nejlepší! Co se vám líbilo za kousek nejvíc ze všech, které můžete ve videu vidět? 

Leave a Comment