Home OUTFIT | Adventures of the first week back home in Czech

OUTFIT | Adventures of the first week back home in Czech

written by Natálie Kotková 24.6.2015
Dnešní článek vám shrne můj uplynulý týden a doprovází ho outfit fotky, které jsou poslední nafocené s Julií v Anglii a to konkrétně v Londýně!
This outfit is the last  one we took pictures of with Julia in England. Moreover these are made in London in absolutely lovely little hidden street in Notting Hill! I am wearing my new favorite pieces I bought in Birmingham. Especially the denim jacket and  metallic fringe sandals! I love to combine these two styles on the same scale as this season’s trends. Each of them! Mainly I love the fact you can combine them all without fears as it all depend on you and your personality! 

What do I wear?
/♥/ Denim jacket, t-shirt: Forever 21 | sandals, back, sunnies: River Island | watches: Anthropology | necklace: Gat /♥/
Na sobě mám své nové oblíbené kousky, hlavně tedy jeans bundu a metalické sandálky! Denim bunda mi tady chyběla, až jsem si ji zkrátka musela pořídit a to v California Forever 21. Zároveň jsem neodolala kombinaci právě takto pohodové free-spirit kousku se stříbrnými sandálky z River Island. Zbožňuju snad každý trend této sezony a hlavně to, že neexistují pravidla v jejich kombinování. Každý nechť si nosí to, co definuje jeho osobnost. Mně se na nich líbil hlavně hravý fringe detail, který zase navazuje na denim style. Každopádně jsem ale nechtěle ještě působit až tak chladně, tak jsem šedou zteplila oranžovou kabelkou a sklíčky na slunečních brýlích z River Island (, které mimochodem nemůžu nikde najít, takže jsem je asi zapomněla na koleji, achjoo). Jo a to místo místo uchvátilo, byla to malinká ulička v Notting Hill, docela blízko zastávky metra. A teď tedy, k tomu mému povídání…
A je tu středa – to pro mě znamená, že jsem týden doma z Anglie. Ten čas zase letí a já se pomalu, ale opravdu pomalu, začínám aklimatizovat. Jaký byl tedy ten týden? Nuže. První dva dny si mě doma pořádně užili, protože jsem přijela opět s oteklým kotníkem. Nevím, co se stalo, ale kdybych byla alergická na vosí štípnutí, tak takhle by to vypadalo po plánovaném náletu celého roje vos! Vypadala jsem fakt vtipně (a ani jsem se nevešla do bot) ! V pátek už jsem si to ale namířila do Prahy a šla jsem poprvé mezi lidi! A samozřejmě, když jsem potkala někoho známého, tak místo “ahoj” jsem vykřikla “heeey” (s tím že u konce “ey” jsem doufala, že slyšeli něco jiného, protože jsem se cítila trapně). Taky v obchodě jsem místo “děkuji”, začla říkat “thanks”, kdy jsem zase zašla”th” a konec už nebyl slyšel a já radši utíala pryč. Neříkám, že bych byla nějaká British girl, ale jak jsem se pořád bavila v angličtině s Julií a v češtině psala jen domů a na blog, tak jsem zkrátka v té angličtině začala myslet a mít i sny! V Praze jsem měla na plánu dvě hlavní věci! Šla jsem si vybrat brýle konečně a druhý den moderovat akci pro Fashion TV!
Nové dioptrické brýle jsem chtěla už dlouho, i před Californií! Cítila jsem, že se mi i zrak malinko zhoršil a brýle už mi klouzaly z nosu a zkrátka jsem chtěla nové po těch letech! Na Ipáku je Easy Optic, kde si zakladají na tom, aby brýle byly stylovým doplňkem k outfitu. Já musím říct, že se jim to daří. Ten den jsem totiž byla ještě v Liberci ráno v několika optikách a prostě jsem si nemohla vybrat, nic mi nesedělo. V Easy se mi líbily i pánský (RayBan) brýle! A hrozně jsem ocenila přeměření zraku, protože mi zjistily, jak se mi to změnilo, ale navíc i pootočily osu. Ten den jsem i trochu zaspamovala snapchat, když jsem si brýle vybírala! Nakonec vyhrály tyhle hnědozlaté Dolce&Gabbana brýle, které si jdu dnes vyzvednout! Potom jsem se šla už domů v Praze připravovat na Fashion TV akci!
O mém prvním moderování pro Fashion TV po Anglii vám připravím samostatný post, ale na Instagramu jste mohli vidět už několik fotek a na snapchatu ten den i moje selfie s božským Kájou!
Po akci jsem ráno vstala natěšená na setkání s Julií! Byla totiž už v Praze a tak jsme se mohly sejít! A jak jinak než na snídani, že? Na Istagramu jste naší hostinu v Café Louvre mohli vidět. Vtipné bylo to střídání z angličtiny do češtiny. Hlavně to mělo být naše oficiální rozloučení před tím, než Julie odletí domů, ale nakonec tu zůstává o něco déle, tak snad se ještě uvidíme! Každopádně toto by bylo asi vše, co by vás mohlo zajímat z mých posledních dnů.
Dnes jsem opět v Praze, tak nezapomeňte sledovat, kde všude poletuji!
Mějte se hezky!

8 comments

Sasha 24.6.2015 at 6:30

Outfit je super, moc se mi líbí ta kabelka :). A první týden jsi měla docela náročný, něco jsem už viděla na snapchatu i instagramu :). Brýle jsou super, taky bych si měla pořídit nové!

Reply
Mária Hanzalíková 24.6.2015 at 7:08

Krásny outfit, hlavne ma dostala tvoja úžasná taška 🙂 Prežila si pekný a nabitý týždeň. Tak ti prajem nech aj tento je tak super 🙂

http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

Reply
Dominika Š. 24.6.2015 at 7:15

Páni, stihla jsi toho víc než dost! 😀 Brýle jsi si vybrala nádherné, ostatně celý outfit je nádherný, moc se mi líbí, jak jsi zkombinovala jednotlivé kousky 🙂

anotherdominika.blogspot.cz

Reply
Ad Gundová 24.6.2015 at 8:16

Veľmi pekné fotky a tá bunda je super 🙂
http://www.aduliksun.blogspot.sk

Reply
Blonďavá Potvora 24.6.2015 at 9:12

Tak nabehla si do poriadneho tempa 😀 už sa teším keď ťa uvidím na FTV. Tento outfit sa mi veľmi páči a tie sandálky sú neskutočne krásne.

Blonďavá Potvora

Reply
Andrea Barboříková 24.6.2015 at 14:57

Mas moc krásný vlásky Naky:))

Reply
Claudia Oleriny 25.6.2015 at 10:07

Barva kabelky je super a ty sandalky jsou zajimavy 🙂 asi ne uplne typ, ktery bych si sla koupit, ale vypadaji dobre 🙂

ClaudiasNewLife

Reply
Lucie 25.6.2015 at 18:29

Nádherný outfit, vypadáš božsky 🙂

O vlasy se mi stará… SEBAMED

Reply

Leave a Comment