Home Karlovy Vary {rozjezd akce v Riverside hotel} //vlog 1//

Karlovy Vary {rozjezd akce v Riverside hotel} //vlog 1//

written by Natálie Kotková 26.7.2015
Příspěvky v následujících dnech budou plné Karlových Varů, a to za filmového festivalu! Dnes vás spolu s Lenkou Vacvalovou a Janine vezmeme na akci v hotelu Riverside nedaleko za Vary. Zítra vás s Lenkou provedeme centrem, dalším hotelem a celkově našim dnem o festivalu před Möet Party! Tam budete moci nahlédnout poté! Takže tedy den první!
Před odjezdem do Varů jsem ještě skočila na Čerňák sehnat boty k šatům na Möet Party! Doma jsem žádné jednoduché, které by jim neubraly na kráse, neměla. Tak jsem doufala ve štěstí. Ponaučení číslo jedna – mimo plesovou sezonu se plesové boty shánějí opravdu  obtížně! Díky Bohu, komukoliv, za Mohito (yaaay) a jeho stříbrné glittery podpatky za rozumnou cenu. Zamilovala jsem si je, koupila a ihned se mnou tedy jely v kufru do Varů. Cestu jsme s holkama, překvapivě, celou prokecaly a probraly snad všechna možná témata! Taky jsme obdivovaly výhled z naší “panoramatické střechy” – ano, takový slovní spojení vznikají, když se náš sejde více národností! Lenka nám celou cestu také básnila o misce s ovocem, kterou mají v hotelu Savoy a jak by si ji hrozně přála. Já si zase přála jediné – ehm – zastavit na pumpě, kterých bylo na cestě minimálně! Díky tomu jsem získala další ponaučení – před delší cestou autem nevypít černou kávu, vodu a smoothie. Ale jinak cesta byla super s ideálními spolucestovatelkami, víc takových!
Do hotelu Riverside jsme dojely krásně včas. Je to úžasné místo! Hotel stojí u řeky (překvapivé, když se jmenuje Riverside) a má úžasné výhledy na okolní přírodu a přitom je blízko Varů a s moderním interiérem! Ou jé. Pozdravily jsme se za FashionTV s organizátory večerní akce, kde Lenka natáčela reporáž. Ubytované jsme ale byly v “Cihelnách”. Název nás mátl, tak jsme s kapesníčkem v ruce mávaly Riverside a jely do Cihelen. Cestou jsme míjely i motorest, tak jsme si dělaly srandičky, že můžeme zůstat kdyžtak tam. Pak jsme ale dojely na místo – wow –  já musela smeknout. Vyklubal se z toho golf resort s nejůchvatnějším interiérem ever! A ten pokoj! Čisté linie, moderní ale i skandinávský styl. To sa nám páčí! Velmi! A u recepce ty detaily ve stylu, jako v Británii! Ale, co se hlavně musí otestovat? – postel! Hodnocení na výbornou! Ale opět ponaučení – slipon ponožky na fotce opravdu, opravdu hezky nevypadají, aneb sundavat je spolu s botami! … Potom už přišly na řadu takové rychlejší přípravy na akci!
Co říkáte na naše looks? Dnes v podvečer vám ten můj více popíšu, ale tady máte i inspiraci od holek! Trocha elegance nikdy neuškodí!
Veuve Clicquot welcome drink, vonící raut a příjemná hudba – Summer Party Invitation akce začíná. Byla to podobná akce, jako ta, co jsem moderovala na podzim. Nebyli tam ale jen nadšenci do golfu, ale zkrátka lidé úspěšní ve svém oboru podnikání. Je vždy zajímavé mezi těmi lidmi být, vidět jak vše funguje a dozvědět se plno zajímavých informací. Zajímat by vás mohla také přehlídka návrháře Kaloudy, kterou můžete vidět ve videu. Úžasné pro mě bylo i setkáním s panem Hemalou! Z toho jsem byla tam vedle, že jsem nechala krytku na PEN na stole a samozřejmě “se ztratila”, když ji obsluha omylem uklidila. Podnikly jsme tak s holkama velké pátrání, které mělo šťastného konce. Pan číšník mi ji našel, ale prý raději nemám chtít vědět kde. Ale opět jsem se ponaučila si opravdu vydobít, co chci – možná ostrým loktům? Bylo mi totiž hloupé tam tu krytku hledat, ale Janine si zkrátka zavolala skoro všechen personál ať hledá – ti jak jí poslechli! 
Zkrátka den plný radostí!  Jinak tedy raut měl skvělý výběr, lidé byli na úrovni a to i odvoz v luxusních autech do kterých nastupujete chůzí po schodech s červeným kobercem. Ano, trochu pozlátko, ale tak člověk si musí čas od času udělat radost! Super kontrasty jsme s Lenkou zažily i další den ve Varech, tak nezapomeňte zůstat se mnou. 
A ještě tedy výhled z okna při snídani a nutná must-have fotka s nápisem “Karlovy Vary!” A z ní mám poslední ponaučení – když fotit PENem ovládáním přes telefon, tak nemít ruku v křeči, jak kdyby mi do ní řezali a výraz ve stylu “eh, už to vyfotilo?”.  Co vy a Karlovy Vary? Byli jste se podívat nebo byste chtěli? :))

2 comments

Ad Gundová 26.7.2015 at 7:17

Vyzerá to na super výlet 🙂
http://www.aduliksun.blogspot.sk

Reply
Zuzi 26.7.2015 at 8:20

Krásne fotky a boli ste krásne oblečené ♥ Teším sa na ďalší príspevok 🙂

http://accessoriesforbeauty.blogspot.com/

Reply

Leave a Comment