Home Soutěž o surf sunnies Nectar | sharing is caring

Soutěž o surf sunnies Nectar | sharing is caring

written by Natálie Kotková 23.8.2015
Co si takhle zasoutěžit o stylové sluneční brýle surfařské značky Nectar? Léto totiž zdaleka nekončí! Předpovědi hlásí návrat letních dnů, tak by se nové brýle mohly hodit, že? Soutěž jsem spojila s fotkami z posledního dne na pláži z Asturias, protože jsem je tam nosila skoro pořád a to vlastně i teď, zpátky v Čechách.
Tenhle model slunečních brýlí má totiž polarizovaná skla a je to hned znát. Hlavně mi i perfektně sedí na nose, což je pro mě klasický problém, že mi buď brýle kloužou dolů nebo je mám nakřivo! Jako třešničku mají ještě úžasná oranžovozlatá sklíčka, která jsou samozřejmě trendy a hned můžou i statetment kouskem ve vašem looku. Prostě jsou super, tak jsem si řekla, že by bylo hezký, kdyby je měl někdo z vás taky a sdíleli jsme tu spokojenost společně. Na Wild House jsme si totiž pořád říkali, že “Sharing is caring”, tak prosto je takhle soutěž taková sdílecí! Co pro to tedy udělat?
Soutěž probíhá na Facebooku od dneška, neděle, do středy 26.8. do půlnoci. Stačí, když skočíte ke mně na Facebook The Nattiness – sem – dáte like mé stránce a Facebook stránce Nectar Sunglasses CZ.
U mě na stránce uvidíte soutěžní fotku, pod tu napíšete váš email (ať vás můžu v případě výhry kontaktovat). Také je třeba fotku sdílet s popisem. V tom bych si ráda přečetla, jaký zážitek a s kým jste naposledy sdíleli nebo vás top zážitek s někým! Toť vše!
Takže,
 1) like Nectar Sunglasses Czech a i mně, The Nattiness,
2) napiš tvůj email pod fotku na The Nattiness a
3) sdílej ji s komentářem o zážitku s nějakou tvou kámoškou!
Super easy a tyhle brýle mohou být tvé!
Hodně štěstí!
Tílko mám jinak z Trendsplant, spodek od plavek z H&M a vršek z New Look!

 

2 comments

Ad Gundová 23.8.2015 at 20:15

krásne fotky … tiež by som sa chcela naučiť surfovať 🙂
http://www.aduliksun.blogspot.sk

Reply
Ivana Lacinová 28.8.2016 at 11:59

Krásné fotky 🙂 Jednou se naučím surfovat! 🙂

Reply

Leave a Comment