Home POSLEDNÍ ZÁŽITKY A MONOLOG Z WILD HOUSE | Longboarding, jak jíst kraba a obří vlny

POSLEDNÍ ZÁŽITKY A MONOLOG Z WILD HOUSE | Longboarding, jak jíst kraba a obří vlny

written by Natálie Kotková 27.8.2015
“Všechno krásný jednou končí a něco nového začíná.” Ano, je to pravda, ale pro mě to nikdy neskončí úplně a v hlavě, a dojemněji, i v srdci mi ty vzpomínky a dojmy zůstanou. To samé platí i s Asturias. Tohle je poslední post se zážitky přímo s Wild House, které se nehodily nebo nevešly do vlogů, tak jsem vám z nich udělala takový sestřih. Ten je už od včera na mém YouTube, ale já jsem vám chtěla ukázat i nějaké ty fotky. Bez nich to prostě nejde!

V těch posledních dnech jsme toho opět podnikali tolik, že jsem vám natočila vždy takové střípy, ze kterých jsem dala dohromady toto video. Ať už to je naše longboard výprava k majáku, společná Paella večeře, kde vám Jirka ukazuje, jak jíst kraba (vyhlášenou místní pochoutku), nájezd obřích vln, ukázka mého druhého pokoje, po prodloužení pobytu a nebo poslední véča před odjezdem. Bylo toho opravdu požehnaně, takže se snad budete cítit, jako byste to třeba také zažili! 
Video ale začíná takovým mým menším proslovem, shrnutím a zhodnocením. Docela jsem se rozpovídala, asi jsem toho měla hodně na srdci. Bylo to totiž v den, kdy jsem si ten týden prodloužila, tak jsem z toho byla celá nadšená. No, kdo mě ale nechce poslouchat, tak rovnou může skočit na 4:50minutu a zkouknout ty naše adventures přímo! Jo a jen vám ještě prozradím, že v dalším videu už vás vezmu na takové speciální místo, na které jsem byla dovežena při cestě z Wild House!
Tak takhle se vážou surfy na střechu, když příště pojedete, tak budete vědět! 🙂
A tohle je nej flaška století! A ano, vzala jsem si jí s sebou jako suvenýr!

4 comments

Ad Gundová 27.8.2015 at 7:45

krásne fotky a video tiež 🙂 Musela si si to super užiť …
http://www.aduliksun.blogspot.sk

Reply
Mária Hanzalíková 27.8.2015 at 8:23

Krásne fotky a nádherné miesto. Ako vidím to more, hneď by som tam rada bola 🙂

http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

Reply
Andrea Barboříková 27.8.2015 at 20:42

skvělý článek Naty<3

Reply
Péťa 13.6.2016 at 16:00

Krásné fotky i vlog. Hodně se mi líbí ty výhledy do krajiny. Moře je krásné, ale prostě na fotkách to tak nevynikne, zato krajina, baráčky atd., to je vždy krásné 🙂

Reply

Leave a Comment