Home Motivace: My 13 Life Challenges | Aussie Girl | soutěž a quotes

Motivace: My 13 Life Challenges | Aussie Girl | soutěž a quotes

written by Natálie Kotková 12.10.2015
 Co vy a životní výzvy? A jak jsou propojené s Aussie? O tom a o soutěži v dnešním článku! Jinak řečeno, začněme nový týden s trochou motivace! 
Výzvy na nás čekají každý den a vždy nás posunou dál. Jak k nim přistupujete a řešíte je vy? Já si myslím, že jsou součástí našeho života a nějak se s nimi vypořádat naučit musíme. Výzvou nemyslím něco, co vás vyždímá, znaví a zbaví elánu do života. Myslím tím hlavně ty, které vás naopak ve finále posilní, aniž byste si to uvědomovali. Ty mohou být právě na začátku “challenging” – něco začít, někam jet, něco zkusit – ale na konci je to tak, že si řeknete – wow, jsem ráda, že jsem do toho šla! Z toho důvodu jsem já šla do Aussie projektu a vytvořila tak koláž některých mých výzev za poslední rok. Samozřejmě těch pozitivních a některé jsou i tak trochu úsměvné. Prostě vám chci říct, že ať už je první krok sebetěžší, tak z něj nespadněte na zadek. Nebo klidně jo, ale vstaňte. 
SOUTĚŽ
Na Aussie projektu se úžasné i to, že v tomto prvním kole máte možnost vyhrát otestování 100 balíčků a vyhrát 3x simulovaný let v airbusu! To zní naprosto jako ta z těch zábavných výzev, že? Pokud chcete vyhrát, tak stačí vyplnit registraci a hlasovat pro moji koláž. Kde? Na stánce soutěže – TADY. Já už nějakou dobu mám novou řadu k otestování, tak brzy čekejte příspěvek. Teď už k těm mým výzvám v koláži.

Tak která fotka myslíte, k čemu patří? Napříč těmi všemi fotkami je to ale nakonec všechno o tom prvním bodu – žít naplno. Všechny ty výzvy dopadly dobře. Třeba rychlorozhodnutí odjet na Work and Travel po tom, co jsem viděla přednášku cizích kluků v knihovně v Praze bylo výzvou, která s sebou přinesla hodně práce, odříkání a někdy i hodně-hodně “challenging” zážitků, ale díky tomu všemu jsem se obrněla proti zbytečným mini problémkům v životě. V Californii jsem se cítila, jako že tam patřím už z nátury a ještě víc pokračovala v tom odhodlání, že si život užiju a nebudu dělat něco co mě nebaví, bez určitého cíle. 
Povinnosti tu jsou a budou, ale jde o to si život vybalancovat tak, aby tam byly i ty radosti plné “happiness”. U mě třeba se učit na longboardu, skatu, surfu nebo si jít zatancovat street. 
Dál třeba Asturias, kam jsem jela sama a nakonec jsem tam našla lidi, se kterýma jsem na stejný vlně, i teď se scházíme a připadá mi, že se známe léta. Naše přátelství vlastně vznikla na vrcholku hor při výšlapu! 
Ještě bych zmínila ze všech těch bodů třeba FashionTV! To bylo něco se odhodlat na casting, potom plnit jednotlivé úkoly v jednotlivých dílech a teď si pokaždé s jiskřičkama v očích stoupnout před kameru, že se to povedlo. Ten svět kolem je pohádka, a to se vším všudy. 
To byly ty výzvy, které se vyvrbily tak, že jsem to zvládla. Třeba, že jsem po semestru na Erasmu v Anglii zvládla ten UK život zabalit a dorazit autobusem domů – na té fotce je totiž jen jedna taška bráchy. 
No, ale co třeba takový to moje pobláznění do všeho, že bych to vše chtěla vždy stihnout? Nebo neskutečná neschopnost říct jídlu “ne”? A čím dál blížící se státnice? S tím ještě musím bojovat. 
Samozřejmě to berte s nadhledem, ale jistě víte, na co tím vším narážím. 
Držím vám palce ve vašich výzvách a samozřejmě i v soutěži Aussie! 
.

5 comments

Elizabeth Green 12.10.2015 at 12:55

muj hlas mas

Reply
Viktorie Pavlová 12.10.2015 at 14:18

Článek ze srdce.
Jako bych tě znala odjakživa, jsi prostě jak já nebo já jako ty. Všechny tyhle challenges, nestíhačky, zaneprázdněnost, přeplněné víkendy a konečná radost z toho všeho. <3

Můj hlas máš taky!

Reply
►Nadush 12.10.2015 at 16:02

Krásne fotky ! 🙂
my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

Reply
Terez Pimple 12.10.2015 at 17:54

Moc pěkný článek,Aussie se tento projekt opravdu povedl.
http://www.pimpleworld.blogspot.cz

Reply
thenattiness.com 20.10.2015 at 22:18

Děkuji moc holky!

Reply

Leave a Comment