Home ♥ Vyhraj zážitky se ZOOT ♥ | vstup do backstage natáčení videa a 1000 Kč na nákup oblečení

♥ Vyhraj zážitky se ZOOT ♥ | vstup do backstage natáčení videa a 1000 Kč na nákup oblečení

written by Natálie Kotková 18.11.2015
Pamatujete si, jak jsem se vás na Instagramu a Facebooku ptala, co byste nejraději vyhráli za zážitek – zda Disney on Ice Show nebo natáčení ZOOT videa? Ať už ano nebo ne, tak nejvíce z vás chtělo do zákulisí natáčení a právě vám dnes udělám radost! Je tu totiž soutěž o tento super zážitek a k tomu ještě o poukázky na nákup na ZOOTu! Takže, jdu rovnou k věci! Mám pro vás tedy jednu hlavní a dvě vedlejší, doplňující, výhry! 
1) HLAVNÍ VÝHRA
Až se staneš vítězkou (nebo vítězem), tak se mnou půjdeš na natáčení jednoho z videí na YouTube channel ZOOTu! K tomu zároveň vyhraješ i poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup na ZOOTu s tím, že můžeš využít i mou pomoc, co bych Ti třeba poradila. 
Tato soutěž probíhá u mě na Instagramu@natali_kot, kde nahraji fotku (výše). Fotka je z videa, které jsem s klukama ze Zootu natáčela. Vlog bude koncem týdne na mém YouTube, tak se můžete kouknout!
Váše 2 úkoly jsou následující.
>> Napište komentář k fotce u mě na Instagramu
Odpovězte na otázku “Co byste si přáli v nejbližší době zažít?” – fantazii se meze nekladou.
>> Na svůj vlastní Instagram nahraj fotku se zážitkovou tématikou – nejlépe koláž spolu s kouskem se Zootu, který by sis na sebe nejradši vzala na to natáčení! 
K ní v popisku napiš #zazitveci s @natali_kot @zoot_cz. V koláži může být outfit, wishlist, zážitek, jídlo – cokoliv, co by se mi mohlo líbit! Příklad jsem vám vytvořila níže.
Když toto splníš, tak se už skoro můžeš těšit na backstage natáčení! Takže komentář u mě,  na tvém istagramu fotka s vybraným kouskem ze Zootu a označeními – a je to tvoje!

2) DVAKRÁT POUKÁZKA NA 500 KČ
Doplňující výhry jsou dvě další poukázky v hodnotě 500 Kč! Třeba se vám totiž nechce nahrávat fotka, tak i přesto bych vás chtěla ocenit – i když si myslím, že ta koláž za účast na natáčení stojí za to! O tyto dvě poukázky můžeš soutěžit u mě na Facebooku – The Nattiness. Jak? K fotce napiš komentář stejný jako na Instagramu. Aneb mi odpověz “Co byste si přáli v nejbližší době zažít?” 
Co teď? Skoč na Instagram nebo Facebook a můžeš začít – SOUTĚŽIT TEĎ !  
Soutěž trvá do úterní půlnoci 24.11.! Ať je to měsíc před Vánoci a vy máte dostatek času.

Jak na tu koláž? Já bych třeba zrovna nejradši jel někam do hor na snowboard! Trochu se hodit “offline” a tak se by se mi líbila tato mikina. Tím pádem vlastně můžu zažít věci s věcí ze Zootu 🙂 připsala bych #zazitveci s @natali_kot @zoot_cz a je to 🙂 

Leave a Comment