Home ČESKÁ MISS | jak jsme započaly semifinálový víkend!

ČESKÁ MISS | jak jsme započaly semifinálový víkend!

written by Natálie Kotková 15.12.2015

Pokračování takového mého “příběhu” – The Nattiness a Česká Miss – je tu! Aneb 9 holek a plno vlaků, plno kufrů, plno slov, zážitků a energie!
Tentokrát jsem vám natáčela cestu na semifinále, kam postoupilo 47 semifinalistek z castingu (více zde). No a nám se podařilo, díky Kristýnce, dát dohromady 9 z nás, které jsme jely dohromady až na místo “činu” – na Dolní Moravu do Welness Hotelu Vista. A že to stálo za to! Zde tak máte video, jak dopadla naše cesta jak jsme se nakonec vůbec k autobusu v Olomouci dostaly, jak jsme strávily první večer na pokoji, v hotelu a jak jsme si to celkově užily! A docela se tomu ještě teď směju, že i když jsem cestovala po USA, UK, Španělsku, atd, tak v ČR? To je jiná!
Vzájemně jsme se tak nabily energií, že se nám pomalu ani nechtělo jít spát! Člověk zažívá takovou euforii, snaží se to vnímat všemi smysly, zapamatovat si tu radost a každý pocit, který za tu cestu prožívá. Ať už to je cesta vlakem, soutěží Česká Miss nebo i v životě. Jsem ráda, že to můžu sdílet i s vámi!
PS: Další video bude ze dne samotného semifinále a i článek!
PPS: Ta fotka není rozmazaná, jen absolutně zachycuje atmosféru toho dne (a nebo to je taky výmluva, že jsme nic jiného nevyfotila :D)
Mějte se krásně!

1 comment

Ad Gundová 15.12.2015 at 16:40

Strašne ti to prajem 🙂 Musíš vyhrať !
Aďulik Sun

Reply

Leave a Comment