Home Bikini Speciál z Chorvatska – moje top 3

Bikini Speciál z Chorvatska – moje top 3

written by Natálie Kotková 30.6.2016
Když už tu toho bylo tolik o jachtě a Chorvatsku a celkově létě, tak se s tím úplně nabízí téme plavek! Vy jste se mě hodně ptali, odkud mám plavky na fotkách na Instagramu. Odpověď je jednoduchá, všechny jsou z Astratexu. Je to partner České Miss a tak jsme vyhrály s holkama vouchery na nákup. Já si tedy s sebou vzala troje nejoblíbenější a když je David Váňa takto nafotil, tak vám chci ukázat, jaké to tedy jsou. Třeba se vám některé zalíbí tak, že na eshop taky skočíte!
Moje nejvíc-nejvíc nejoblíbenější jsou tyto černé. Já nevím, ať vybírám kdekoliv, tak mám černé vždy nejraději. Jsou elegantní, hodí se ke všemu a nakonec je vždy nosím nejčastěji. To budu určitě i tyhle. Hlavně, když se do černých plavek člověk opálí, tak je to prostě nejhezčí!

 

Další jsou takové atypické, zajímavě střižené – a to se mi na nich právě líbí. Měly být původně na focení úplně těch prvních oficiálních fotek v Miss, ale ten vršek tím svým jiným střihem nesedí pohodlně všem. Za zkoušeku ale stojí, když vám nebudou, tak se dají hned na prodejně vrátit. Já ozkoušela tři velikosti.  Líbí se mi i ty barvy, že se to zase tolik nebije a člověk není jak papoušek :).
Teď tu jsou plavky i holek. Já mám na sobě žluté, ke kterým už nebyl spodek v mé velikosti, tak jsem zvolila “námořníka” :). Na fotkách to není vidět, ale ten vršek je z hrozně moc měkkého příjemného materiálu. Vlastně je skoro ani necitíte, že je máte – na to ale pozor 😀 . Jinak mám doma ještě ty, co má Kristýnka. My si vlastně vybraly stejné všechny, co ona má, akorát na mě už nevyzbyly velikosti, tak jsem hledala dál. Ty, co jsem vybrala se mi ale líbí, některé akorát budu nosit méně častěji a některé zase naopak. Ještě mám tedy další, ale ty zase jindy. Ty, co mám ve Francii už jsou na Instagramu (natali_kot).

Které plavky se vám líbí nejvíc?
Jaké máte své oblíbené doma nebo třeba i vyhlídlé ?
Mějte se krásně!

 

8 comments

Kristýna Bednářová 30.6.2016 at 7:34

Vypadá to úžasně! Všechno 🙂 díky, že nás bereš s sebou…příjemně si to užívám 🙂 a jsi mou velkou motivací…pro ten elán do života a krásu a užívání si…paráda! 🙂

Reply
Sandra Slusna 30.6.2016 at 9:34

Vsechny tri jsou moc moc hezke, ale nejvic se mi asi libi ty druhe! Ja uz mam vybrane plavky od NA-KD, ktere jsem si objednala! Ty fotky jsou vazne moc hezke, urcite jste si to uzili, vypadate tak stastne! 😀
S laskou
Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
https://www.instagram.com/sandraslusna/

Reply
Bobiknannie 30.6.2016 at 12:23

Krásne fotky. Hlavne ten druhý set plaviek sa mi moc páči, veľmi zaujímavé 🙂

http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

Reply
Lenka Koubová 30.6.2016 at 12:40

Vy plavky jsou všechny tak nádherné 🙂 a ten spodek těch druhých je originální 🙂

eLblog

Reply
►Nadush 30.6.2016 at 18:45

Všetky plavky sú krásne, ale tie ružové sa mi páčia najviac 🙂
my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

Reply
Péťa 30.6.2016 at 21:22

Ty první se mi popravdě zase tolik nelíbí, jako ty zbylé dvoje. Mám ráda barevné plavky. Mám v sobě nějak zakódováno, že černé plavky na mi na sluníčku "vyšusují", ale co je na tom pravdy, to opravdu nedokážu říct, protože já sama jsem černé nikdy neměla.
A moc se mi líbí ty Kristýnčiny, co má na posledních fotkách.

Reply
Elli de'Rooth 5.7.2016 at 10:20

Podle mě jsou nejhezčí ty poslední! 🙂 Je to asi tím, že mám strašně ráda proužky – na všem! 🙂

http://www.elliderooth.blogspot.com

Reply
Anonymní 13.7.2016 at 11:31

Můžu se prosím zeptat, jestli i ty žltuté plavky Andrejky jsou z Astratexu ? Děkuji 🙂

Reply

Leave a Comment