Home Sunday Vibe with lighting favorite outfit of #MBPFW

Sunday Vibe with lighting favorite outfit of #MBPFW

written by Natálie Kotková 18.9.2016
Neděle je tu! A já mám konečně den bez žádných povinností a budu doma – jen tak! Tedy, povinnosti mám, ale jen ty své takové “vlastní” týkající se blogu, úklidu všech věcí po cestách, plánování a prostě relaxační chvíle příjemně strávené jen sama se sebou. Září bylo zatím takové velice výživné ve všech směrech, tak jsem za volno ráda a dám si takový vnitřní relax. No, ale znáte mě dlouho mi to nevydrží a večer jdeme s holkama někam společně, tak co podnikneme asi uvidíte v Instagram Stories.

Dnes vám ještě tedy přikládám fotky mého oblíbeného outfitu z Prague Fashion Weeku, ze kterého mám stále plno fotek. Je opravdu můj asi nejoblíbenější z celého eventu, protože jsem cítila úplně nejpohodlněji. Je to kimono kabát, šaty, přehoz – nazývejte to jak chcete – od LEEDA. Příjemný vzdušný materiál, zajímavý design a volný upravitelný střih – zkrátka láska na první pohled!
Kimono stačilo doplnit jednoduchými černými šaty, černou kabelku Alex Monhart a jemně metalickými botami od Vagabond ze ZOOTu. Vše minimalistické, ať je výrazný právě ten kimono přehoz :). Do takové trochu Asia vibe jsem tak trochu poladila i účes a makeup. Co na to říkáte, pořídili byste si podobný výrazný kousek nebo to není úplně váš styl?
Jo a bonus byl to, že jsem večer na show svítila! Ta neonová světla udělala své. A to jsme to s LEEDA vůbec nijak nečekaly, tak to bylo vtipný a příjemný překvapení.

 

5 comments

Sandra Slušná 18.9.2016 at 7:40

Vypadas uzasne, muj naprostej favorit ze vsech fw outfitu, moc moc se mi to libi!!! ;D Naprosto chapu to, ze to byl tvuj favorit!!
S laskou
Sandra ze http://www.shineoffashion.com
http://https://www.instagram.com/sandraslusna/

Reply
Lenka Koubová 18.9.2016 at 8:54

Hezký outfit, sekne ti to v něm 🙂
den volna, koukej si ho pořádně užít a hlavně si odpočinout 😛
eLblog

Reply
Martina 18.9.2016 at 9:57

Vypada to fakt dobre :)) je hezky, jak se ceske zeny dokazou na fashion weeku hezky odvazat a vemou na sebe i veci, ktere by si jen tak nevzali 🙂 i kdyz myslim, ze ty by jsi si to vzala tsk i tak, to je parada:))

Reply
Péťa (Virtuální pokojík) 18.9.2016 at 13:36

Tenhle model se mi asi taky líbí nejvíc ze všech, co jsi na MBPFW měla. To kimono je krásné. Sama pro sebe bych si ho asi nepořídila, neměla bych si ho kam vzít, ale takhle do společnosti a mezi lidi, to vypadá opravdu moc krásně. A hodně se mi líbí, že jsi si k němu vzala pohodlné boty. I když asi i lodičky by vypadaly hezky 🙂

Reply
Kateřina Hlaváčková 18.9.2016 at 15:06

Vypadá to naprosto skvěle a v té tmě ještě líp!! 🙂
Young, wild and free

Reply

Leave a Comment