Home Peprnosti a zajímavosti, co jsem vám ještě o Miss World neřekla

Peprnosti a zajímavosti, co jsem vám ještě o Miss World neřekla

written by Natálie Kotková 4.5.2017
To si tak projíždím fotky a zjišťuju, že jsem vám ještě tak trochu “zatajila” několik akcí, co byly v rámci Miss World. Jak člověk upravuje videa, fotky, píše články a to i mimo MW, tak mi to zkrátka nějak uteklo. Videa už jsem vám na YouTube dala všechny, takže tímhle plním resty, co se týká článků. Dneska je tedy článek (opět) trochu delší. O disciplíně, kdy se soutěžilo o titul Miss World Top Model, o té naší “rodinné” večeři a nejkýčovitějším hotelu, co jsem kdy byla.

Miss World Top Model se volila, jak jinak, než při módní přehlídce. Já jsem se na to moc těšila, protože prostě přehlídky mám ráda. Nakonec to ale bylo opět jinak, než jsem čekala 😀 Šaty jsem měla ale nádherný. Musela jsem si ale dupnout, protože mi chtěli dát takový průhledný (proč,proč?! zrovna mně chtějí vždycky dát průhledný šaty 😀 – jako třeba na Ples v Opeře při České Miss). Tyhle teda taky trochu taky ukazovaly, ale já byla spokojena.
Šaty a modely byly rozdělovány podle skupin. Jak už víte – bílá, modrá, červená. My jsme měli South American “vibe”. Takže jsme čekaly, jak budeme mít extravagantní modely. Nakonec jsme měli “jen” návrháře z té oblasti a naopak velké róby. V TOMTO odkazu je výběr několika rób (kde mě dokonce pochválili – juch! Jak já zpětně vyhledávám různé informace o Miss World, tak čtu reakce na mou osobu atd. a musím říct, že jsem mile překvapená, protože to vypadá, že jsem tu naší zemi nakonec opravdu neztrapňovala :D). Jak se vám šaty líbí? Co vás ale asi zajímá je hodnocení této disciplíny, že?
Hodnotilo se prý i mimo tuhle chvilkovou přehlídku. Vypadala totiž tak, že jsme šli všechny za sebou s rozestupem pár metrů a měly jsme jednu chvilku na konci mola (podia) na “zaujmutí” poroty. Podle toho by snad ani hodnotit 117 holek. Prý koukaly i na to, jak chodíme při nácvikách.Vyhrála to Miss China. Já v ní ve skupině nebyla, takže nemůžu nic říct. Byla to sympatická vysoká slečna, která prý ještě fashion studuje. Je to tedy nejspíš zasloužené. Holky z jejího týmu říkaly, že prý je to v chůzi bohyně, takže jí titul patří :). Někdo mi zase říkal, že se China musí každý rok umístit v jedné z těch z disciplín, kvůli sponzorům… Možná je to, že další finále MW bude v Číně náhoda možná ne, ale ať už je to jakkoliv tak je to prostě, jak se říká, business :D. A my holky jsme v tom spíš takové loutky, které nic neovlivní. Proto je důležitý si to užívat. Miss China byla fakt v pohodě holka a na mole se nesla krásně :).
Další z akcí, o které je venku už video avšak nikoliv článek – je “rodinná” večeře. V uvozovkách to je proto, že na tu večeři jsme si mohla každý pozvat někoho z rodiny. Moc holkám ale nikdo nepřišel 😀 Moji rodiče pro mě udělají první poslední (a já je za to miluji celým svým bytím) ale opravdu do D.C. nepřijeli. Kristýnce také ne, tak jsme si udělaly rodinku každá té druhé navzájem :D. Bylo to spíš tak, že ta večeře byla chvíli před finálem, když jsme se přestěhovali všichni do nového hotelu. Hodně Misskám rodina nebo “licence holders” (majitelé/ředitelé) soutěží už přijeli, jakože na finále, ale už v USA byli. Byla to taková ta klasická trošku míň gala, ale přeci jen gala večeře. Musely jsme být v róbách (bylo to totiž po přehlídce našich šatů od návrhářů) a servírované jídlo bylo nebeský!
Nakonec se z toho poklidnýho večera stala docela jízda! Nejdřív šel na pódium náš moderátor (lifestreamů, doprovodných akcí, atd…) a začal zpívat?! Ne jakože jen tak zpívat, ale fakt jako ZPÍVAT, že nám všem spadla brada! Nikdo jsme to netušil :D. Potom na podium přišla kapela, která hrála přímo na finále. Jmenují se The Morrison Brothers Band. Znáte je? Ve videu je vidět, jak se tam všichni natáčí a opravdu si to holky užívaly. To se mi líbilo, že i přes ty róby se to tam rozjelo :).
PS: Celou dobu jsme tam nemohly pít alkohol. Nejsem žádný alkoholik 😀 ale tak sklenka někdy neuškodí. Tak tento večer jsme měly sklenku právě povolenou. Možná to holky rozjelo? Nevím, ale ať to bylo cokoliv, byla to sranda! 😀 Plus ten den měly zase myslím dvě holky narozeniny, tak jsme (už asi po sté) zpívali Happy Birthday v x jazycích (já tedy jen v té AJ).
Se Selinou jsme si ještě udělaly takovou menší procházku po hotelu do té Xmas vesničky. Kdo by šel spát, že? Byla to super spolubydlící!
 V poslední řadě ještě něco o hotelu! Ve vlogu je také a i v nějakých článcích. Byla to taková vlastní vesnička v hotelu. Jmenoval se tedy Gaylord. Ano, opravdu, Gaylord Hotel. Celým názvem tedy Gaylord National Resort & Convention Center :D.

 

Původní hotel (Hyatt) byl fajn, ale trochu víc takový pro obchodní partnery. Ten Gaylord mě trochu rozmazlil :D. To i způsob, jak nás přemisťovali na hotel – pluli jsme lodí!
(No standing – No comment)
Uvnitř lodi to bylo krásné, všechno bylo vánočně nazdobené a hrály tam koledy. Nejkrásnější to bylo ale venku! Já jsem hodně času byla právě na přídi lodi, protože … Za prvné – neměla jsem si kam sednou a seděla jsem na zemi 😀 Za druhé – bylo tam zkrátka krásně a chtěla jsem Washington vidět co nejvíc! Ta třetí – neřešila jsem ultra ultra vítr! 😀
Tato velká budova je hotel zvenku! (Poznávací znamení – Xmas Tree!)
To jídlo na hotelu nemělo chybu. Člověk musel ochutnat všechno! A ano, moc jsem laktozo-bezlepkový omezování v jídle neřešila. Jen chvilku vždycky :D.
Takto to vypadalo uvnitř, bylo to obří!
… a u nás v pokoji. PS – ty kufry nebyla kam dát! Šatná byla jen na, přibližně, tři kabáty a boty :D.
Jo a tou fontánou jsem byla fakt okouzlená. Takže ještě x fotek fontány, hrající a stříkající do rytmu :D.
Miss Iceland a Belgium (ta byla v top 10). Super holky!
Tak to by bylo vše, co jsem měla ještě na srdci! Když byste měli jakékoliv otázky, tak pište tady, na Instagramu (natali_kot) a já bych třeba mohla udělat stream s odpověďmi. Ještě vás čeká jeden článek – z finále! Mějte se krásně!

2 comments

Péťa (Čtení pod lavicí) 4.5.2017 at 9:37

Už ve videích bylo vidět, že hotel vypadá překrásně. Takový svět sám pro sebe. A co vám tedy opravdu závidím je to jídlo! Všechno vypadá nádherně a nepochybuji o tom, že to tak i chutná ♥

Reply
Lenka Koubová 5.5.2017 at 18:19

Ten hotel je fakt velkolepej o.O

eLblog

Reply

Leave a Comment