Home Za kulturou v království | Look |

Za kulturou v království | Look |

written by Natálie Kotková 17.5.2017
Jedna akce za druhou, jednou bloggerská, jednou Missí a příště zase moderovací pro Fashion Tv. Tak nějak to mám mám za poslední rok s většinou večerů a podvečerů. Dřív jsem moc na akcích nestíhala fotit a často ani nemohla. Na Instagram jsem vždy něco ulovila, takže jsem o akcích psala alespoň tam, ať jste v obraze. Poslední dobou jsem si ale uvědomila, že už tam mám víc času, prostoru a takové té volnosti něco nafotit. Řekla jsem si teda, že bych vám čas od času mohla nějaký ten článek o určité akci napsat. A rovnou to spojit s outfitem, hm? Včera se zrovna konala zajímavá akce. Alespoň tedy pro lidi, které táhne umělecký svět. A mimo outfit mám pro vás i překvápko, koho jsem tam potkala. Pro mě zajímavého člověka.

#TheNattinessLook:

Sako/kabát: Topshop // Kraťasy s krajkou: ZARA // Tílko s krajkou: Mango // Kabelka: Mango // Boty: ZOOT

Byla to vernisáž Davida Mináče. Nevím, kdo ho znáte, ale jeho tvorba by se vám mohla líbit. Je to strašně zajímavý umělec, který fotí, natáčí filmy a maluje. Tuhle sérii fotek nazval Království žen. Je to taková óda na krásu žen, která vychází zevnitř. Jako modelky si vybral herečky, cestovatelky nebo modelky, které ale mají – jak sám říkal – bohatý svůj vlastní vnitřní svět. Ty fotky jsou fakt zajímavé a nějak mi naznačil, že bychom mohli taky něco spolu nafotit, tak jsem zvědavá, jestli to vyjde :D.
Outfit jsme si mohli jít vybrat do showroomu Guess. Spolupracují s Davidem. Já jsem tam byla, ale nic jsem si nevybrala. Buď to bylo veliké nebo mi to přišlo “overdressed” na takovou akci. No a nebo to bylo z další kolekce na další sezonu :D. Obešla (spíš oběhla) jsem tam klasický obchody v centru, ale nic jsem nevybrala. Vykouzlila jsem tam tuhle mou černou “klasiku”. Já prostě potřebuju jednoduchost a vzdušnost. Cítím se v tom nejlíp. Hlavně jsem tyhle jednotlivé kousky měla doma už docela dlouho a moc je nenosila (ok vůbec, na kraťasech byla ještě cedulka) a boty jsem měla ještě v krabici :D. Kombinace černých kousků oblečení s takovou tou hrou s materiály a detaily mě baví – krajka na tílku, kraťasek a semišová kabelka a boty. Na všem střibrné a kulaté detaily. To sako/kabát jsem měla na sobě už na Elite Model Look, když jsem tam byla v porotě a měla jsem ho jako šaty s páskem. Není nad to, když jeden můžete nosit v x variantách.
Byla jsem na akci pozvaná, jako host. Jak už to tak ale bývá, tak pár dní před akcí mi píšou z Fashion TV, jestli nemám náhodou tento den čas, že bych natáčela reportáž. No a jý vždycky “náhodou” zrovna na té akci už mám v plánu býti 😀 . Alespoň se tam vždy necítím, že tam “jen” popíjím, pojídám a koukám do stropu/země/zdi a přečkávám chvíli. Baví mě to. Ale je fakt, že někdy je přijemný na akci třeba jen “být” a nelítat s mikrofonem. Chce to kombinaci – as always :D. Tady to bylo ale strašně fajn, milý lidi na rozhovory a uvolněná atmosféra. Viděla jsem se tam s Lenkou, která se o nás starala 24/7 při naší Miss. Před, při i po. Teď už ale v novém vedení není, tak jsme si tam hezky popovídaly, za což jsem byla ráda. Hlavně mě seznámila s tátou Davida. Znáte film Nickyho rodina? Určitě by ho měl každý z nás vidět! Tak právě jeho táta film režíroval. To jsou takový ty lidi, které když poznáte, tak na ně nezapomente niky. Jsou to originály samy o sobě a ještě k tomu tvoří taková veledíla! Klobouček!
Mister umělec – David s jeho fotkama všude kolem nás :D.
Výstava je v Czech Photo Centre v Nových Butovicích v Praze do 11.6., takže se na ní můžete zajít podívat. Jsou tam i jiné, takže určitě najdete to své :).

Leave a Comment