Home Kam odlétám, oblíbený overal a něco dobrého na zub!

Kam odlétám, oblíbený overal a něco dobrého na zub!

written by Natálie Kotková 19.5.2017
Kam dnes odlétám?
Co to je za outfit?
Delikátní brunch?
Tak tohle všechno je v dnešním článku!

#TheNattinessLook :
Overal: Ichy z Freshlabels // Tílko: Mango // Brýle: Asos // Boty: Diesel
Jeden z prvních slunečních dnů začla i pořádná sluníčková nálada. Člověk se jí snaží mít pořád, ale když tomu to počasí pomůže, tak už to jde samo! Obzvlášť, když vás pozvou na brunch spojený s módou a beauty oblíbenostmi. Pokud tedy článek čtete ráno či dopoledne, tak vám doufám udělám chutě, aby jste si taky něco dobrého dali! Na snídaní s Answear.cz nás totiž pohostili náramně. Byla to opět jedna z akcí, za kteoru jsem za pozvání byla vděčná, ale do poslední chvíle jsem nevěděla, zda stihnu dorazit. Ráno jsem totiž ještě jednu Missí akci, tak trochu spojenou s charitou. Byl totiž Den Rodin a tak se v Grébovce konala hrozně hezká akce pro rodiny s dětmi. Chvilkujsem tam pomáhala – aneb fandila dětičkám, ať proběhnou překážkovou dráhu a dostanou tak ode mě razítko :D. Byla to chvíle, ale chtěla jsem se tam podívat a akci podpořit. Potom už jsem letětla na zmiňovanou snídani – pro mě tedy už “brunch”.
Co byste si dali?
Moje volba padla na sladkou vafli a potom ještě croissant. Nic extra vhodného pro mě, kvůli intolerancím, ale člověk musí žít! 😀 Jen je to třeba nepřehánět :). Bylo nás tam něco kolem 13 blogereka a byla tam naprostá pohoda. Probíhala tam soutěž ve stylingu, přehlídky a mohly jsme se tam nalíčit a nechat si udělat všelijaké druhy copánku. Prostě takové holčicí ráno.
No a Míša z Bloges Robes mi při odchodu řekla, jestli ji nenafotím outfit, tak jsem jí rovnou taky požádala 😀 To víte, jak já bych outfity fotila, jen nemám koho zapřáhnout – takže jsem byla ráda za Míšu! Tenhle overal jsem vám prostě chtěla ukázat!

 

 

Ten overal mám z Freshlabels a je neskutečně pohodlný, že bych každé z vás fakt doporučila ho mít :D. Můžete ho nosti s páskem nebo bez, s trikem s rukávem nebo takto s tílkem – s troškou té ženskostí navíc. Já hlavně tohle tílko teď nosím snad ke všemu :D. V tom teplu je overal krásně prodyšný a já si mohla smele pohopskávat městem (no, fakt si někdy hopskám :D).
Jo a sice jsem si makeup udělat nenechala, za to ale copánky, ty jsem prubla. Máte rádi copánkový účesy? Já naprosto! Super je, když je necháte přes noc a pak se ráno probudíte se lví hřívou! 😀

No a kam že to tedy dnes odlétám? To je akce (výjímečně) naplánovaná dlouhodobě dopředu! Neletím totiž sama, ale letíme všichni vítězové v Czech Blog Awards! Nevím, jestli jste to zaznamenali, ale všichni jsme tam vyhráli výlet do ŠVÝCARSKA! A ten den “D” nastal právě dnes! Letíme všichni a je pro nás naplánovaný úplně dokonalý program! Sledujte Instagramy všech (můj ZDE), protože to bude stát určitě za to! 🙂 Švýcarsko miluji a těším se, až vám o těch místech, kam se má jet napíšu! Takto z fotek a článků jsem si to zamilovala, tak uvidíme, jak to bude na vlastní pěst – s tou partičkou naší!Mějte se krásně!

 

3 comments

Lenka Koubová 19.5.2017 at 8:01

Zajímavý outfit Naty, sluší ti 🙂 Užij si Švýcarsko 🙂

eLblog

Reply
Saja Frey 19.5.2017 at 15:07

Nádherný outfit, tie vlasy ti takto veľmi pristanú!:) uži si Švajčiarsko♥

Saja Frey Blog

Reply
Rose Tascher 20.5.2017 at 10:00

Moc hezký outfit:)

Reply

Leave a Comment