Home Je libo třešínka (a info o mých plánech)? |LOOK|

Je libo třešínka (a info o mých plánech)? |LOOK|

written by Natálie Kotková 25.8.2017

Tak abych vám sem nedávala jen samé cestování, tak se ozývám s outfitem. Na Instagramu jsem denně, ale tady ty outfity trochu omezuji. Takže! Tady jeden je. Třešínkový. Protože mi končí takové klidnější dny, co teď poslední týden byly a zase to trošku nabere na obrátkách.

#TheNattinessLook

Sako: H&M / Triko: NAKD / Jeany: H&M / Kabelka: ALDO / Converse / Náušnice (allá kompasy): H&M

Tento týden mě tady v Praze čeká totiž několik akcí a pak letím hned za sebou dvakrát do zahraničí, na dva tripy tady v Čechách. Všechno bude ultra boží, hlavně ty zahraniční výjezdy. Řekla jsem si, že vám o nich povím, až to nastane, abych vás trochu napjala. Samotná se moc těším a hned z toho prvního bude určitě co vyprávět. Stala jsem se totiž tváří jedné zahraniční značky a ta pořádá v zahraničí krásný event, kam mě pozvala spolu s dalšími tvářemi z ostatních zemí. Těchto příležitostí si strašně vážím a vždycky se štípu, “jako ono se to opravdu děje“?! Takže jsem ráda, že to můžu s vámi všechno sdílet. Sice “kvůli” těmto všem plánům nestíhám Prague Fashion Week, ale tak alespoň bude jednou změna a příště na něj zase zaskočím. Je mi to ale líto ty pozvánky na přehlídky odmítat. Jednu přehlídku vám ale přeci jen ukážu. Ten druhý výjezd do zahraničí se totiž týká módní přehlídky, takže móda budééé.

 

Teď o víkendu ale balím svůj nafukovací kaktus a mizím domů za rodiči do Liberce. Zase jsem tam dlouho nebyla, tak jsem si řekla, že odkládám vše a jedu za nimi. S taťkou jsem byla na dovče, ale maminku jsem neviděla dlouho a já prostě nechci rodinku odkládat na druhou kolej. No, ale nebudu tu nějaká rozplývací. Prostě se na ně těším. A má být i docela hezky, takže si užiju zahradu a koupačku. A to i když bych si měla vzít s sebou neopren :D. Zítra čekejte ještě článek z Portimaa – kde jsme bydleli, jaká byla pláž, zkrátka takové průvodce a první dávku fotek. Bude ještě druhý, co tam podniknout. Mějte se krásně a krásný páteční večer přeji!

 

PS: Tyhle fotky jsou focené cestou do kina na film Zabiják & Bodyguard a určitě ho moc doporučuji! Je to mix všeho. Hlavně se i zasmějete :).

 

Leave a Comment