Home Moje podzimní uniforma – focení při focení | LOOK |

Moje podzimní uniforma – focení při focení | LOOK |

written by Natálie Kotková 1.10.2017

Nevím, jak vy, ale já jsem náběh podzimu nechtěla přijmout. Protestovala jsem do poslední chvíle (nosila jsem pořád kraťasy 😀 ) , ale pak už nebylo cesty zpět, abych neumrzla. Ok, vítej podzime. A k vítání přišel i nákup pár věcí, abych se s ním skamarádila víc. Nakonec tenhle look nosím skoro pořád – takže proto podzimní uniforma. Taková část must-haves podzimu. Fotili jsme to při jednom úchvatném focení v zahradách u Hradu – o tom vám napíšu něco níže.

 

#TheNattinessLook

kabát: ASOS // body: Stradivarius  // kalhoty: ZARA // boty: Asos // punčochy: Calzedonia // kabelka: Mango

 

Možná to vypadá, že mi v tom může být zima, ale ono se to počasí poslední dny tak mění, že je to přesně ideální kombinace. Ten kabát miluju právě z toho důvodu, že krásně zahřeje a nepotřebuju pod to jinou vrstvu než body. Hlavně jak je dlouhý, tak jsem do něj vždy tak hezky zabalená. Určitě vám doporučuji si nějaký podobný pořídit. Na Asosu je jich hodně a hlavně je nebude mít pak každý na ulici. Kabát je věc, kterých ve skříni zase není tolik (cena apod…), takže se vyplatí pořádně vybírat. Tenhle vzor ted zase znovu frčí, takže s ním nesáhnete vedle. A hodí se téměř ke všemu. Co je teď taky hodně v trenech je tahle, já tomu říkám, praporčická čapka. Neodolala jsem jí a teď jí mám na hlavě furt. Každému looku dodá jiný šmrnc a eleganci. A to i looku s teniskama. Šup do ní. Nejsou ani moc drahé :).

 

Co se týká teď punčoch, tak to je věc, které jsem za celou dobu, co to všichni nosí – nepodlehla. Nějak se mi to extra nelíbilo, až doteď :D. Když takhle jemně ta síťovina vykukuje, tak mi to přijde hezké a nevypadá to lacině. Mám i podkolenky, které střídám s punčochy, protože je to prostě jednodušší oblékat #LínaNatty :D. Co mimo kabát a čapku na tomhle looku miluju nejvíc jsou ty boty! Ty mám taky z Asosu a ještě jsem je na nikom nevyděla. Původně jsem chtěla ty s vyřízlou patou, ale ty jsem viděla na hodně lidech (PS: koupit je můžete v Pull & Bear) a třeba ještě ten kauf udělám, ale přednost jsem dala těmto. Kalhoty jsem měla ve skříni snad už od května a ještě jsem je nevytáhla. Skočte se kouknout do Zary a vyberte si cullotes nebo podobné volné kalhoty na podzim. Pro mě to je nejpohodlnější kus oblečení a koupím si jich ještě několik :D.

A co se týká toho focení. Konečně jsme se totiž domluvili s holkama z tria Pinzari Make up (vlasy, makeup), Anna Koniaeva (fotografka), a Atelier Flanner (obchod, styling)! Jsou to neskutečně pracující dámy, ženy, holky a to focení bylo snad nejlepší poslední doby. Jsou to profíci, je vidět, že je to baví a byla hlavně i sranda :D. Těším se na fotky a hned vám je sem nasdílím! Jako ochutnávku máte tady dvě fotky. Tyhle šaty měla snad kilometrovou vlečku a trojitou spodničku. Pro mě, která nosí ultra jednoduché outfity něco netypického ale to se mi líbí! Hlavně ze mě chtěly holky udělat takovou ne tak jemnou princeznu, tak uvidíme, co z toho bude! Druhý outfit byl více fashion, ale to ukážu až s fotkama :).

Mějte se krásně! Vaše Natty!

1 comment

Rose Tascher 7.11.2017 at 21:16

Úžasná podzimní uniforma, vypadá to fakt skvěle 🙂

Reply

Leave a Comment