Home Vážíte si magických momentů, když toho máte hodně?

Vážíte si magických momentů, když toho máte hodně?

written by Natálie Kotková 5.10.2017

Tak co vy, taky vás to chytlo? Je podzim. Na hodně lidí (mimo rýmičky) skáče typická pochmurná podzimní nálada. Je čím dál více práce, školy či povinností (a vrstev oblečení), že se člověk moc nezastaví. No a já bych vás/nás tímhle článkem chtěla tak trochu nadopovat, namotivat naboostovat, abyste to tak neměli!

#TheNattinessLook

svetr: River Island (Asos) // přívěšek, řetízek: Pandora x Disney (info níže ve článku)

Elite Bloggers – Content Marketing

Ono totiž i když je toho hodně, hódně, hóóódně – tak je vždy chvilka na to, dát si relax! Věřte mi, vím co říkám. Nechci to ale nějak rozebírat, moc lidí o tom moc neví, ale za poslední dva roky jsem se sakra učila, jak nakládat s časem, nabídkami, zdravím apod., abych žila “well”. Balancovaně. Myslím, že jsem si toho odnesla hodně a jsem za to ráda, protože už bylo za minutu dvanáct, trochu přes. Proto mě napadl tento článek. Teď je totiž jedno z těch období, kdy toho není hodně, ale ultra hornatě dost. Jsem za to ráda a dělám ty všechny věci ráda. Ale potom, kdy mi jeden člověk řekl. “Jo tak ty nemáš čas jít se mnou na kafe mi ukázat tohle a jdeš si do lesa?”. Pomoc.

Ten člověk očividně nechápe, co znamená žít život a užívání si hezkých chvil. A taky si neváží času druhých lidí. Dřív bych byla taková, že bych nikam taky nešla a doma se od rána do večera učila a pracovala a nic jinýho. Ale na co pak vzpomínat? Je prostě důležité říct “dost” a vyselektovat aktivity, lidi a srovnat si důležité věci ve svém životě. Užívat si momentů, i třeba těch malých momentů, který se vám pak zdají magickými. Jako je třeba procházka v lese s vaším přítelem, blízkým člověkem nebo sama se sebou. Ten klid. Ten vzduch. Ten západ slunce. Ty barvy listí. Ta pohoda. O to mi jde. Tohodle si vážit. Ok, sice tu školu fakt nestíhám a odmítla jsem několik hezkých projektů, ale ty dvě hodinky venku za to fakt nemůžou. Spíš to, že jsem toho měla odmítnout víc. Ale to je tím, že ještě furt to “ne” zase tak říkat neumím. Je to ale na dobré cestě :D. Jen to píši proto, že mi hodně píšete vy, jak máte zvládat školu, jak se motivovat apod. To by šlo napsat několik článků či video, ale dnes vám chci stručně říct, ať nezapomínáte na relax a pauzu. Vyběhnout ven. Pustit si jeden (ok dva) díly seriálu. Zavolat domů. Udělat si denní / týdenní plán. A hned půjde vše líp.

 

Rozhodně tu nechci říkat, ať lenošíte nebo nepracujete tvrdě. To vůbec! Ale všeho s mírou. Ta tvrdá práce a cesta za svým, jedině to si zaslouží tu odměnu. Vždy si musíte být jisti, že pro tu danou věc děláte, to nejvíc co je ve vašich silách. Pak si těch magických momentů budete vážit víc. A nebudete ultra zklamaní z toho, že se vám třeba něco nepovedlo. Budete vědět, že jste dělali co jste mohli, ale zároveň si neoddělali zdraví či vztahy s lidmi kolem vás.

Zkuste se nad tím třeba alespoň chvíli zamyslet. Co jste třeba včera zažili hezkého? Tento týden? Minulý? Sepište si, jakou skvělou práci jste zvládli a jak jste se za to odměnili. Vím, že né vždy je čas na to jít do přírody. To je jen příklad, který jsem teď zažila já. Ale je mnoho aktivit, jak se odreágovat. Věřte mi, že pak ty povinnosti půjdou více od ruky. Každý to tak máme, spoustů položek na to do listu. To je život. Je ale na nás, ať si to vybanacujeme nebo dokonce spojíme s příjemnými momenty.  Nechci tu znít sluníčkově. Ale ať jste v jakémkoliv věku, tak věřím, že jste si z toho něco (snad) vzali. Teď a nebo za nějaký čas. Kdybyste chtěli, tak můžu udělat nějaký detailnější článek, ale to třeba časem :). Tenhle vznikl na popud nové kolekce Pandory. Víte, jak mají vždy kolem nové kolekce kampaň s hezkou myšlenkou. Tak tentokrát je to spojení Pandory s Disneym. Na Instagram jsem dávala už i post s tím, jak nějaké ty kousky z kolekce vypadají a jakou mají myšlenku. Myslím, že vám to je i jasné – jde o magické momenty kolem vás. Původně jsem chtěla psát o něčem jiném, ale po těch vašich dotazech v direct messages a týhle chvilce v přírodě jsem napsala tohle. Pokud si chcete teda do své sbírky přívěšků přidat kouzelnou chvilku nebo začít novou sbírku, tak kolekce je v prodeji od dnešního dne 5.10. Třeba se hodí i jako dárek k Vánocům pro někoho blízkého – co myslíte? (Nikdy není brzo začít myslet na dárky 😀 )

PS: Těch kouzelných momentů kolem mě je hodně. Celé procestované září – Švédsko, Verona, Jižní Čechy, mnoho akcí, focení, natáčení, tvoření projektů, finále České Miss a mé předávání/nepředávání korunky apod. Je prostě jednoduše boží! Jsem za ten perpetum mobile lifestyle vděčná. Jen je někdy fajn se zastavit, pustit si doma film apod. To tím chci říct. O těch všech akcích a cestách vám ještě články napíši. Takže si myslím, že je na co se těšit. Teď ještě za necelý týden letím na dalekou cestu, které nešlo říct to “ne”. To mi ale hodně lidí řeklo, že bych byla blázen kdybych to odmítla. Takže se těším, až vám o tom napíšu! První to bude asi na Instagramu!

Mějte se krásně – a užívejte života k vaší spokojenosti!  (zní to sluníčkářsky, ale je to tak! 😀 )

 

1 comment

Filip 6.10.2017 at 16:56

Ahoj Natti, prosímtě jakej používáš font písma. Děkuji 🙂

Reply

Leave a Comment