Home Do Panamy ve svetru a jak jsem málem neodletěla | airport look |

Do Panamy ve svetru a jak jsem málem neodletěla | airport look |

written by Natálie Kotková 10.10.2017

Zdravím vás už z Panamy! Na Instagramu už jsem vám dávala několik stories, jak to tu vypadá a už připravuji i článek. Ale, aby to bylo všechno hezky postupně, tak tu dnes máme tento outfit, ve kterém jsem letěla. Hodně jste se ptali, tím pádem – here you go 🙂 . Ten svetr prostě teď miluju, až jsem s ním jela i do tropů, i když mále skoro neodletěla :D.

#TheNattinessLook

svetr: River Island (z Asosu) // kalhoty: Zara // Vansky // Batoh: Trussardi Jeans (z Answear)

Už víte proč tu jsem? Ne? Tak… tamtadadáá – jsem tu pozvaná na Fashion Week Panama. Kamarádka – Miss World Panamá totiž spoluorganizuje tuhle událost a napsala mi, jestli bych nechtěla přijet, jako blogerka z Evropy. Hlavně, že Lufthansa jim dala letenky, tak že to nebudu muset platit. Nó, tak to se neodmítá přeci toto! 😀 Termínově to nakonec vyšlo úplně nejhůř pro mě, ale jsem tu a jsem celá natěšená a rozřesená (to možná i z těch 7 káviček, které jsem dnes měla 😀 ). Musím vám říct, že být vlastně už asi dva bez přimhouření oka docela sranda – díky časovému posunu :D. Na pondělí jsem nespala a doteď mě tělo nechávalo užívat letů a prvních pohledů na Panamu a hotel (Ten je prostě wow, boží – uvidíte v dalším článku!) a teď jsem tu už fakt dvakrát usnula na pár minut :D. Ouftitový post z letiště je ale nutnost a tak ho tady máte! Sranda bylo i pár takových příhodek, co se mi ve spojitosti s letem stalo. Třeba, že se v noci před ním kouknu na ty letenky, co mi poslali organizátoři Fashion Weeku a je tam špatně napsané mé jméno. Tak jsem hned psala jak divá, že je to špatně, jestli vůbec odletím :D. Vím, že s tím jsou často problémy, že vám pak tu letenku prostě při odbavování nedají. Nakonec mi napsala, že to je ok, že tam volala a ráno budou vědět, že jsem to já, že je tam nějaký alert. Ráno jsem tedy v pohodě odbavená a na konci mi slečna řekne. “A jen abyste věděla, tak jste tam zadala špatně jméno.” A já jen, že by to mělo být nějak pod upozorněním, ale prý nebylo, ale že to nijak nevadí. Takže tomu nerozumím, ale asi to takový problém nebude, jaký to vypadá. Samozřejmě ale záleží na společnosti apod. Lepší si tam zkrátka zavolal a vyzjistit, co jde. Pak se mi rozjel ještě v Praze zip na batohu, tak jsem ho ráno nosila v náručí a tak no 😀 Všechno je ale okej, jsem v Panamě a těším se na další dny a až vám z toho bude dělat posty!

Ten svetr je z Asosu a ještě ho tam mají – nebo i jiné takhle zajímavě pojaté. Ještě mě nomrzel. Je to takový ten kousek oblečení, ke kterému už stačí fakt jednoduché a základy kousky oblečení. To je taková moje častá oblíbená kombinace. Je i vaše? 🙂

Mějte se krásně!

Leave a Comment