Home BARNANGEN – zimní péče

BARNANGEN – zimní péče

written by Natálie Kotková 11.1.2018

Jak jste určitě poznali. Tak já miluju hory, zimu, snowboard. Jsem z Liberce, takže jsem prostě na sníh a zimu zvyklá. (Ok, nebudu tady mluvit o surfu apod – to je jiná věc). Každopádně ale každé období potřebuje specifickou péči o pokožku. Já, když vyjdu do zimy bez krému na ruce, tak mám hned suchá místa a strašně to štipklá. Praskají mi rty apod. Myslím, že nejsem jediná, že? Takže prostě když jedu na hory, bez krému ani ránu. Tuhle zimu jsem si oblíbila jediný krém, který je na vše. Ale fakt.

Jak jsem se spojila se značkou Barnängen, tak to bylo snad jedno z nejlepších rozhodnutí. Zkoušela jsem toho mnoho a vždy mě zachránila až mast od kožní lékařky. Mezi produkty Barnängenu je krém, který se jmenuje “All Rescue” a to mluví za vše. Používám jejich krémy a olejíček od září a (jak jste mi psali i vy) fakt je to vše boží. Pořádně jsem ho ale mohla ozkoušet až nedávno, když jsem byla na horách. Tam byla bouře, ranní mrazíky a prostě vše, co tu pokožku testuje. Dělala jsem o tom i video v rámci prosincových vlogmas (vlogmas 6). 

Chtělo to pořádnou ochranu. Tak jsem ho mazala na ruce i rty. Ten hydratační pocit byl fakt nepopsatelný a po návratu jsem neměla jediný problém s pokožkou. Ani rty nepopraskaly. Krém je založený na tzv. Cold Cream. To je základní kámen tohoto body balm. Říkají tomu ochranný štít a já si myslím, že to je výstižná přezdívka!  Takže na očích máte snowboard brýle na jejich ochranu a pohodu a na těle tento Body Balm. Jak jednoduché.

Jak o sebe pečujete v zimě vy? Já mimo tento krém si čas od času udělám koupel, na vlasy hydrataci a na tělo ještě používám tělový olejíček (taky Barnängen). Oboje se s Body Balm rychle vstřebávají, což je pro mě naprostá nutnost u krémů! Nemám ráda, když musím čekat až uschnou.) Když jsem byla mladší (berme to tak, 15-18 let) , tak jsem žádné krémy neřešila a vždy nechápala, co s tím všichni mají. Teď už asi stárnu a moje pleť a pokožka si o pořádnou péči žádá a tak se jí snažím uspokojit tím nejlepším a ona mi reakcí dává najevo souhlas či naopak. Se švédskou kosmetikou si rozumí, tak jí tu výživu nebudu přestávat doplňovat. Stejně tak, jako když si moje mysl ( 😀 ) žádá o výlet do hor, do sněhu, na snowboard. Chceš to? Máš to mít! Už se nemůžu dočkat, až zase pojedu do hor 🙂 . (I když jsem teď přijela od sluníčka 😀 )

Leave a Comment