Home FOREO – UFO chytrá maska

FOREO – UFO chytrá maska

written by Natálie Kotková 21.4.2018
FOREO - UFO ošetření chytrou maskou

Elite Bloggers – Content Marketing 

Ahoj! Dnes tu pro vás mám článek s beauty tématikou – o mé o péči o pleť. Hlavně teď, když hodně cestuji. Jak víte, tak já nerada používám hodně produktů. Stačí mi pár, které fungují a nemusím je měnit – a můžu se na ně spolehnout. Láska navěky prostě :D.  No a hlavně, když takhle jedu pryč, tak do kufru balím jen to nejpotřebnější. Tam už právě patří hi-tech beauty věcička, na kterou vás podle mě určitě naladím. Mě si získala! Na Srí Lanku jsem si v rámci milé spolupráce zabalila novinku od FOREO, která mě strašně zajímala. Je to UFO chytrá maska na obličej, díky které je vaše procedura hotova za 90 sekund!  Je to na pohled malý přístroj (díky barevnému provedneí roztomilá), ale zvládá ošetření pleti jak kryoterapií, tak termoterapií. Už chápete, proč jsem ho musela vyzkoušet? 😀

FOREO - UFO chytrá maska

FOREO – UFO chytrá maska

FOREO - UFO chytrá maska

FOREO – UFO chytrá maska

FOREO – UFO ošetření chytrou maskouJá jsem masky, upřímně, moc nepoužívala a vždy mi vadilo to dlouhé působení. Ok, ze začátka jsem si dělala srandu, jak v ní vypadám (to děláme každá, že? 😀 ), ale stejně mě to štvalo a nikdy jsem to nevydržela a smyla ji dřív. UFO má všemi žádanou superschopnost, že ta procedura zabere jen 90 sekund (na to se podívejte zde). Tím si za rok ušetříme 5 dní času – to je za mě dost. Každý den, každá hodina je cenná 🙂 . Ať už doma nebo při cestování, nechci tím ztrácet čas, ale zase nechci pleť o tu péči okrádat. Vše můžete navíc ovládat i přes FOREO mobilní aplikaci. Nastavit si můžete denní nebo noční mód – to vám poskytne unikátní ošetření s každou aktivovanou UFO maskou (ať už Make my Day nebo Call it a Night). K UFO jsou právě dvě masky na obličej, které s UFO fungují perfektně (to je tak, když se korejští experti na masky setkají se švédskou beauty technologií). Co jsem si také oblíbila je masáž obličeje, kterou UFO umí, díky své T-sonic pulzaci.

FOREO - UFO chytrá maska

FOREO – UFO chytrá maska

FOREO - UFO chytrá maska

FOREO – UFO chytrá maska

Světelná terapie zase nabízí 3 módy – proti stárnutí (červené světlo), rozjasňující (zelené světlo) a proti akné (modré světlo). Je to taková vlastní domácí kosmetika, kdy nikam nemusíte ke kosmetičce jezdit, ale stejně kvalitní péči zvládnete sami v klidu doma. UFO má k sobě i dvě masky.

Denní na hydrataci a ochranu proti nečistoták v ovduší. Ta obsahuje kyselinu hyaluronovou a červené řasy.

Noční s olivovým olejem a ženšenem na výživu a oživení pleti přes noc.

Za mě je to fakt hrdina, kterýho si u sebe budu pořád nechávat. Za tu dobu, co jsem ho tu už skoro 3 týdny testovala se mi pleť hezky rozzářila. Opálení k tomu mohlo pomoci, ale znáte ten pocit po slunění, jako by vám pnula pokožka, pálila vás, je citlivá na dotyk? Tak to já jsem vůbec neměla a nemám. Vždy jsem měla problém se suchou pletí, kor takto z té slané vody. Musím říct, že ta hydratace je fakt znát a cítím to jak pocitově, tak hned na dotyk. Hydratace nikdy není dost a s touhle novinkou jí bude dostatek, že vám pleť bude za používání děkovat. Masky taky krásně voní! Oblíbila jsem si hlavně tu večerní, kdy má čas přes noc působit a ráno je pleť i celkově probuzenější. Jo a jestli trpíte nějakou ranní oteklostí (já jo 😀 ), tak chladící superschopnost UFO vám od toho odpomůže!

FOREO - UFO chytrá maska

FOREO – UFO chytrá maska

Je to pro mě novodobé ošetření pleti, po kterém jsou znát výsledky. Pleť je hydratovaná, zklidněná a taková probuzená. I mě celkově baví, kam se beauty svět posouvá ve spojení s technologiemi. Co na UFO říkáte vy?:)

Dejte mi vědět a mějte se krásně!

Leave a Comment