Home VLOG Z EGYPTA | nechtěla jsem jet a takto to dopadlo

VLOG Z EGYPTA | nechtěla jsem jet a takto to dopadlo

written by Natálie Kotková 30.8.2018

 

Ahoj, toto moje video už jste viděli?  To byl tak skvělý týden!

Článek jsem psala ZDE ale ty zážitky uvidíte nejlépe ve videu (podle mě). Stručný popis je níže pod videem 🙂 .

 


Jak říkám ve videu, Egypt nebyl na horních pozicích mého to visit listu, ale když mi Nikol Moravcová napsala, jestli nechci z bandičkou holek jet na propagaci oblast – tak jsem řekla JO! Jak jinak to tam pořádně poznat, když ne takto organizovaně přímo cestovní agenturou? Ve videu tak můžete vidět, jak jsem se zmýlila a Egypt má určitě svoje kouzlo a ty zážitky byly jedinečný! Níže mýte moje postřehy a praktičtější info:

HOTEL:
Bydleli jsme v hotelu Grand Hotel v Sharm el-Sheikh. Rozlehlý areál s několika bazény a hlavně pláží hned u útesu, kde je krásné potápění. Servis asi taková egyptská klasika na lepší úrovni. Vše fajn, akorát jen čísníci byli sem tam nepříjemní. Bylo krásný, když jsme s holkama vstávaly na východ slunce a dávaly si jógu u moře!

JÍDLO:
Jídlo za mě v Egyptě není žádná hitparáda. Pokud máte nějaké diety, speciální stravu, tak to bude těžké. Najíte se, to ano, ale nebude to životní gurmánský zážitek. Jedli jsme v hotelu a v thajské a indické restauraci. Thajská byla opravdu dobrá moc a ještě jsme se tam vraceli! Nabídka jídla v hotelu měla široký výběr, takže si určitě vyberete. Jen ten servis pokulhával.
Zároveň k jídlu si dejte opravdu pozor, co a kde jíte. Čistěte si zuby balenou vodou a třeba si nedávejte ani extra syrovou zeleninu apod. Já jsem tam neměla extra problémy – znáte to “faraona”. Holky měly. Po nějakém týdnu doma zpátky z Egypta mě ale chytly takové žaludeční problémy, jaké jsem nikdy neměla. Nebylo to asi jen Egyptem, ale určitě v tom měl zásluhu a týden jsem byla nesvá, slabá a rušila hodně věcí (fyzicky náročnějších). Opravdu jsem si to hlídala, tak abyste s tím také počítali, když pojedete – s sebou Smecta, černé uhlí apod… 🙂 .

AKTIVITY:
Ty my vzaly dech! CK Eti nám umožnila se zúčastnit několika výletů (viz video) a to byly opravdu jedinečné zážitky, které stály za to!
Potápění jsem nikdy nezažila lepší! I včetně Malediv 🙂 Nevylezla bych z vody! Moře je úžasně čisté!

To by bylo vše! Dejte vědět, jak se vám video líbí a vaší zkušenosti s Egyptem 🙂

Pa,
Natty!

PS: To že nás tam pozvali nemělo žádné extra podmínky, video dělám jen pro vás, ať si uděláte obrázek a navnadí vás to na léto!

 

6 comments

top site 13.11.2023 at 19:21

Yes, really. I agree with told all above. We can communicate on this theme.

Reply
www link 26.11.2023 at 22:24

It is a pity, that now I can not express – there is no free time. But I will return – I will necessarily write that I think.

Reply
avenue17 2.12.2023 at 21:33

And I have faced it. We can communicate on this theme. Here or in PM.

Reply
novopet 20.12.2023 at 11:33

The authoritative message :), funny…

Reply
avenue 6.1.2024 at 13:32

In my opinion you are mistaken. I can prove it. Write to me in PM.

Reply
novo pet 10.1.2024 at 14:40

What does it plan?

Reply

Leave a Comment