Home What I wore in Brighton // LOOK

What I wore in Brighton // LOOK

written by Natálie Kotková 23.3.2015
Ohledně tohoto outfitu mi přišlo tolik otázek! Konkrétně tedy zlatých slipons. Rozhodla jsem se tedy, že vám o tom udělám tento outfit “lomeno” neoutfit post. Většinu těchto kousků mám z River Island. Tam bych mohla nakupovat neustále! Vše jsem si pořídila nedávno, už na mě bylo toho tmavého oblečení dost a při prvním sluníčku se mi zastesklo po veselejších barvách! Světlé jeany jsem sháněla už v Praze, ale až tyto mi perfektně padly. Celkově jsem si oblíbila jemné pastelové barvy. Over-sized baby blue košili jsem tedy v obchodě nechat nemohla! Nadšená jsem ale také tedy ze zmiňovaných slipons.  A to z jejich neutrálního a přesto zajímavé barevného provedení. Zlatá je spíše tlumená, ale stále botám dodává takový ten speciální “it” look, stejně jako hadí vzor. Ze začátku jsem s nimi trochu bojovala, jelikož byly tvrdší, takže jsem je musela pořádně rozchodit. Teď už na ně nedám dopustit. Dokonce je člověk díky nim i malinko vyšší! Ideální. Triko – nejpohodlnějšího střihu – mám z Lindexu. Parku z Tally Weijlu už znáte. Novou mám ale kabelku z marketu v Londýně. Pokud se vám líbí a třeba jen i odstín, tak podobné nabízí tady Zoot a tady Zoot a nebo mají batůžek v New Look. Ve stejném odstínu jsou vlastně i sklíčka brýlí, z River Island. Do Brightonu jsem si toto oblékla, jelikož jsem se těšila na pláž a zábavní parky. Kombinace denimu a odstínů modré spolu s mořem, nebem a barvami kolotočů se mi zdála jako taková hravá volba. A móda je přeci i o té hravosti.
I’ve received so many questions about this outfit and especially about these golden slip-ons! That’s why I decided to share with you the outfit “slash” not outfit post. Basically, I bought almost all the pieces in River Island recently. With the first sun shine I’ve just started missing the light colors and really wanted to say bye to the dark clothes. I am absolutely in love with these slip-ons. The golden color is not too much shining and it still adds to them the uniqueness as well as the pattern. I’m also happy I found these jeans cause I couldn’t find them in Czech. I wore this in Brighton because I thought it will be fun to wear combination of light blue and navy blue pieces by the sea and the amusement park. Spring is here so let’s go and bring sun into your closet and play with the combinations – colors, pattern, cuts. Fashion should be fun as well!

 

4 comments

Andrea Mokrejšová 23.3.2015 at 7:28

Moc povedený outfit, těším se zase na nějaké video (třeba haul?) 🙂
Dobroty od A

Reply
Klaudi Ďuranová 23.3.2015 at 9:19

Hodne sa mi páči ako sú fotky upravené. Aj v minulom príspevku úplná pecka! 🙂

Slip on sú naozaj krásne a aj keď ja moc nemám rada keď mám na sebe viac ako 2 kúsky rovnakej farby (okrem all black alebo all white) tak tebe to veľmi pristane! 🙂

Reply
Time with Beauty 23.3.2015 at 17:08

Super fotky a outfit též! 🙂

Reply
Blonďavá Potvora 23.3.2015 at 21:04

Botičky sú krásne 🙂 A fotky super

Blonďavá Potvora

Reply

Leave a Comment