Home Erasmus / VLOG / – Zážitky z minulého pondělí a Dne svatého Patrika

Erasmus / VLOG / – Zážitky z minulého pondělí a Dne svatého Patrika

written by Natálie Kotková 25.3.2015

Dnes mám pro vás vlog! Původně jsem chtěla udělat opět týdenní souhrn, ale to video by mělo dohromady přes půl hodiny, tudíž jich bude víc! Začínáme tedy s pondělím a úterým. Pondělní část je hlavně o movie night, výjimečně u Matta, kde byla Samantha, Beau, Alban, Océana a Niklas. Původně jsme chtěli vidět Avatar. Před začátkem jsme si to ale rozmysleli a zkusili Focus, ale kvůli tomu, že byl s čínskými titulky vyhrál opět Avatar.
V úterý byl Den svatého Patrika a mně ten den začal opravdu zábavně! Po ránu jsem si spletla začátek hodiny (blondýna, haha). Po škole jsme se šli s Lucí, Julií, Albanem a Aliou připravovat na prezentaci, jako dokončení našeho assignment (zkoušky) a obhájit naše rozhodnutí na sobotním workshopu, o kterém je i video. Rozdělili jsme si úkoly, na čem budeme každý sám pracovat. Dál jsme šli do kina na film Chappie a po něm do pubu kouknout, jak se tedy ten “zelený” den slaví!
V tomto vlogu docela hodně mluvíme anglicky, tak snad vám to nevadí! Kdyby cokoliv – pište. Další video bude o International Café, které rovnou spojím s tím dnešním!

There’s a blog for you today! I thought I will do one vlog about my all days and adventures last week. However the video would be over 30 minutes long so there will be more of them! This is the first one about our movie night at Matt’s with Samantha, Beau, Alban, Océana and Niklas and how was my St Patrick’s Day, all day! I think it’s half in Czech and half in English so I hope it’s good for you! 

3 comments

Zuzi 25.3.2015 at 9:00

Super vlog a veľmi pekné fotky. 🙂 Užívaj Anglicko aj naďalej! ♥

http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

Reply
Time with Beauty 25.3.2015 at 17:19

Jako vždy jsou fotky naprosto peckové 🙂

Reply
Kristýna Davidová 28.3.2015 at 11:20

Vlog se mi moc líbil. 🙂 Taky bych někdy chtěla oslavit St.Patrick's day! 😀

Reply

Leave a Comment