Home LET’S MEET soutěž! & pink life outfit

LET’S MEET soutěž! & pink life outfit

written by Natálie Kotková 18.5.2015
Tento článek nás ještě víc sblíží, alespoň doufám! Chtěla bych se s vámi totiž setkat a i vy jste mi o meet up často psali – tudíž je tady tato soutěž-nesoutěž!
This outfit post is not only about my look but I would also love to meet you! So if you wanna as well, just read more!

Přesně za měsíc už druhým dnem budu doma, nejspíš si užívat pohodu s rodiči, kterým jsem za poslední rok odjela na devět měsíců a většinu mých aktivit sledovali, stejně jako vy, díky blog a nebo přes skype, a to jak z Californie, Prahy a teď docela často z Anglie. A jelikož jste mi psali o nějaký ten meet-up, tak jsem si říkala, že bych s pár z vás mohla “zajít” na nějaký ten dezertík přes skype! Zatím nemáme jinou možnost, než se uvidíme osobně a docela si myslím, že by to mohla být i takhle sranda! Takže 3 z vás zvu na “online” kafčo!
Stačí mi sem napsat komentář s vašim emailem a informací, na co byste si se mnou zašli!
Můžete sem psát až do neděle! Těším se na vááás!
Today in a month it will be my second day back home in Czech and I’ll definitely be spending it with my parents as I left them this year for 9 months and they just h’sad to watch their daughter’s life through blog the sam way as you did! I was also skyping with them either from California, Prague or now from England! And I’ve been receiving messages about meet-up that you would like to meet with me – that’s why I’ve decided to do this kind of contests – I’m inviting 3 of you for a coffee or something good – let’s Skype together – just write me here comment with your e-mail and the information where would you like to go with me! I can’t wait to see you!
Outfit jsem schválně nafotila, s Julií, celý růžový, protože ve mě ta barva prostě vzbuzuje takovou pozitivní naději a teď se na všechno těším, že to i růžově vypadá – a chci aby to tak zůstalo! Zároveň, pokud někdo z vás zrovna růžový období moc nemá, ta třeba tyto fotky a video vám ten růžový pohled trochu usnadní! Kabát mám ze Zootu, kde nezapomeňte, že máte celý rok při zadání “thenattiness” 10% slevu! Jeany mám z New Yorkeru a jak můžete vidět ve videu, tak jsou to fakt na pohodu kalhoty, protože v nich můžu dělat cokoliv. Tričko jsem si koupila na Vogue festivalu na památku a náhrdelník mám z TopShopu. Malá kabelka je z River Island a boty od Novesty jsem koupila opět přes Zoot. Náramek s kotvou je z Woodies. Mějte se krásně!

 

 

 

8 comments

Anonymní 18.5.2015 at 11:35

kava, caj alebo cokolvek ine ☺
zacinam s blogom a youtube, takze by to premna bol neuveritelny zazitok ta stretnut
si moj velky vzor, a myslim, ze by sme si mohli rozumiet
adrianna.baluchova@gmail.com

Reply
Vendy Zelinková 18.5.2015 at 13:28

Ty jsi tak krasna, Natalko! ❤️ Dekuji za par chvil usmevu, kdy jsem si cetla tvuj novy prispevek a videla tvoje fotky.
Urcite bych si s tebou dala kafe/caj a proste si jen tak pokecala, zadny strojeny rozhovor. Jelikoz jsi neco jako muj vzor, byl by to pro me splneny sen.
Uzij si posledni mesic v Anglii naplno! ☺️❤️
vendula.zelinkova@seznam.cz

Reply
Anonymní 18.5.2015 at 16:00

Ahoj to by bylo supr a suprove by sme se zasmáli a vymyslela jsi to si to suprově protože já by jsem měla potíže se dostat třeba do liberce a super by bylo si s tebou pokecat jo a pořád píšu suprově a dat si s tebou čaj je super sen a píšu to asi 150 hodin a abych nezapomněla email vendulka.mrackova@seznam.cz

Reply
Barbora 18.5.2015 at 16:30

ty džííny! x
a great perhaps

Reply
Andrea Barboříková 18.5.2015 at 17:12

Ten kabátek je užasnej strašně ti sluší:)

Reply
Lucie 18.5.2015 at 18:13

Úžasný outfit, moc ti sluší 🙂

Zaměřeno na: Astor

Reply
Eva Richtrová 19.5.2015 at 16:39

Ahoj Natálko:). Moc ráda bych s tebou "zašla" na něco sladkého a čaj by to skvěle doladil.
Chtěla bych si tebou popovídat o cestování (máš určitě hodně zážitků!:) ), o blogu, módě a také o tvých vlasech (strašně dlouho mě zajímá, jak o ně pečuješ! ) ale bylo by mi to vlastně úplně jedno, protože si myslím, že bych si s tebou mohla popovídat úplně o čemkoliv:D:).
Tenhle do růžova sladěný outfit je na tobě pěkný, růžová barva+blondýna=skvělá kombinace! Obdivuji tvůj styl a je super, jak ti vždycky všechno do sebe zapadá a ještě ladí s trendy!
Děkuji za přečtení:). Snad se potkáme online. Usmívej se, protože tvůj úsměv dokáže zlepšit den♥. Měj se krásně a užívej poslední chvilky v Anglii! 🙂
Email: evicka.richtrova@seznam.cz

Reply

Leave a Comment