Home Prague Fashion Week | speciální vlog a street style ze závěrečného dne

Prague Fashion Week | speciální vlog a street style ze závěrečného dne

written by Natálie Kotková 13.9.2015
Je tu poslední vlog a článek z Prague Fashion Weeku. Po něm už bude jen outfit post z tohoto dne. Outfit je opět i v tomto videu, ale tentokrát je podán speciálně s komentářem Evičky, se kterou jsme si den opět užily! Vše, co se poslední den fashion weeku událo je ve vlogu a nebo níže stručněji – street style, fotky z přehlídek a momentky!
Dnes začínám s výběrem fotek z streetstyle. Ve vlogu je vidět mnohem více lidí, ale tyto detaily jsem vybrala i sem do článku. Líbila se třeba sladěnost páru (nevím jestli jsou pár, ale tak soudím) na první fotce, kde je vidět i trendy klobouk, který je must-have ve vašem šatníku teď na podzim, zimu, stejně jako vykukující límeček ze svetru. Dále se hodně objevovala i červená barva nebo nápisy a výraznější vzory na zádech bund, trik či mikin. Třeba právě velký dlouhý svetr je také trend podzimu a barev bychom se bát neměli. Tak jsem vybrala i barevný svetr, který ulici před Zibou úplně rozsvítil. Možná to je na vás moc extravagantní, ale je to hlavně inspirovace a tak můžete zvolit méně výraznou variantu. Na Příkopech jsem si během fashion weeku také všimla, že lidé experimentují i s barvami vlasů, jako třeba šedý odstín. Líbí se vám? Slyšela jsem různé názory, tak by mě zajímal ten váš!
Poslední den fashion weeku se přehlídky konaly opět v Zibě. Mohli jsme si tak užít ty krásné umělěcké prostory spolu s uměleckými kreativními výtvory návrhářů. Dopoledne byli na programu mladí talenti, Lukáš Lindner a Stinak. Tam jsem ale nešla a vyrazila jsem s Evou až na Michaela Kovacika, Tiqe by Petra Balvínová. Ta měla třeba úžasné svatební šaty! Jednoduché a přesto originální a zajímavé.
My si potom o přestávce s Evou zašly na kávičku a nafotily a natočily jsme outfit, který uvidíte právě v dalším příspěvku. Café Platýz můžu určitě doporučit, je to příjemné místo přímo v centru. Eva má na blogu mimo módu právě hodně fotek jídla a umění, tak se určitě koukněte – tady.
Potom už jsem pelášila na přehlídku Odivi, při které zpíval naživo zpěvák, tak to chytlo hned jinou atmosféru. Odivi mi stylově přesně sedí a někdy si snad od ní něco pořídím! Po ní byla show Moniky Drápalové. Přehlídky můžete vidět ve videu.
Já se po Drápalové běžela převléknout do druhého outfitu na večer, protože byla docela zima a na Pietro Fillipi a Dolce Vita program, jsem chtěla být trošku elegentnější. Stihla jsem přilítnout “tak akorát” časově, ale dovnitř se opět pouštělo déle. Fronta byla snad nejdelší za celý fashion week. Při čekání na schodech vám ale rozdávali šampaňské, tak to stání takhle lidem zpříjemňovali! Čekat se ale vyplatilo, protože Pietro Fillipi má úžasnou liniově čistou nositelnou kolekci, kde opět převládala bílá.
Následovaly přehlídky talentů z London College of Fashion, které byly místy opravdu extravagantní. Večer jsme potom chtěli jít na closing večírek, ale nakonec jsem potkala Nikču a zůstaly jsme na Dolce Vita Party v Zibě. To bylo klidné, příjemné zakončení celého fashion weeku, který byl opravdu na úrovni a já jsem ráda, že jsem se ho mohla díky Olympusu zúčastnit a zažít vše, co jste mohli poslední dobou vidět ve vlozích, v článcích nebo na Instagramu. Sbírání těchto cenných momentů do života mě prostě baví!

 

4 comments

►Nadush 13.9.2015 at 10:39

Krásne fotky ! 🙂 Vidno, že si si to užila 🙂
my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

Reply
The Colorful Blog 13.9.2015 at 14:27

Moc hezký fotoreport! Muselo to být určitě super 🙂 The Colorful Blog

Reply
Lucie 13.9.2015 at 15:40

Krásné fotky, je vidět, že se Fashion Week podařil 🙂

Spotřebováno: Srpen 2015 + GIVEAWAY!!!

Reply
Ad Gundová 13.9.2015 at 16:55 Reply

Leave a Comment