Home Luxusní zakončení MBPFW | Tory Burch Look

Luxusní zakončení MBPFW | Tory Burch Look

written by Natálie Kotková 28.9.2016
Tadá – poslední outfit ze fashion je tu! A to ten nejluxusnější! Byl to totiž look na show od Luxury Brand Managementu a já z něj byla a jsem nadšená!
Celý outfit jsem měla přímo právě od Luxury Brand Management. Ti mají pod sebou vlastně celou Pařížskou aneb veškeré ty značky nejlepší kvality a jmen. Jen vás raději informuji, kdyby jste to někdo nevěděl :). LBM tedy mělo takovou souhrnou show kolekcí všech těchto “jejich” značek.  Jmenovalo se to “Fashion Code” a měli snad nejkrásnější pozvánky, co jsem kdy dostala – ještě tedy s těmi na Elite Model Look. Já měla tedy šaty z nové kolekce Tory Burch – a co si budeme namlouvat, hned bych je měla ráda doma. Jsou to sice “malé černé”, ale střihově a materiálově jsou úplně jinde. Na fotkách to vypadá, že je materiál trochu “tvrdší”, ale to je jen takový menší klam, protože šaty byly jako jako má druhá kůže :).

 

#TheNattinessLook
Dress & Boots: Tory Burch // Purse: Salvatore Ferragamo

Fashion Code by LBM byla pro mě poslední show fashion weeku a myslím, že to bylo přesně v tom stylu, ve kterém to bylo hodno dané akce. Po přehlídce byl totiž ještě takový menší postávací večírek,  který už pro mě definitivně znamenal konec módních dnů a popovídala jsem si s přítomnými hosty a dokonce i různými celebritami nebo lidmi v módním světě protřelými. Takže opravdu konec, jak se patří 🙂
PS: Psala jsem, že jsem byla nadšená z šatů – tak se přiznám, že jsem vše ladila k jedné jediné věci – a to té boží kabelce! “Podřídila jsem jí vše” :D. Bylo na výběr více outfitů, i takových netradičních, ale já chtěla jednoduchost se špetkou té zajímavosti v detailech, které outfit obohatí – a tak jsem snad uspěla.

 

2 comments

Lenka Koubová 28.9.2016 at 16:29

šaty i kabelka jsou krásné 🙂
eLblog

Reply
Sandra Slušná 28.9.2016 at 19:29

Moc se mi libi outfit, ale predesly byli zajimavejsi, stejnak ti to jako vzdy slusi! Me hlavne zaujaly boty! 😉
S laskou
Sandra ze http://www.shineoffashion.com
https://www.instagram.com/sandraslusna/

Reply

Leave a Comment